![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Evo jedna ideja... Pretpostavljam da većina korisnika ovog foruma koriste Winamp kao jedan od programa za slušanje mp3ca pa bi bilo dobro da svatko od nas koji je spreman da svoje muzičke blago podijeli s ostalima napravi listu mp3 fajlova koje želi razmjenjivati i tu playlistu negdje uploada i stavi ovdje link. Ja imam webspace, ali ako nema može nazvati tu playlistu po svojem nicku i uploadati na naš gmail (npr. marek.m3u)... Ja sam u svoju listu stavio sve žive mp3 koje imam (ima tu i tambure, ali i popa, rocka, narodnjaka, ciganije, hrvatskih, srpskih, bosanskih, rumunjskih, čeških i slovačkih, uglavnom svega)...
Pa ideja je ovako, ako se nekome nešto svidi iz nečije kolekcije može napisati molbu da se to nešto uploada na gmail. Vjerujem da svatko od nas ima puno zanimljivih i rijetkih stvari koje bi i ostali možda htjeli čuti... Pa ono, otvaram temu sa svojom listom muzike (samo sejvajte i otvorite u winampu i onda stisnite tipku "J" (jump to file) za pretraživanje). Naravno, ja ću uploadati stvari koliko je u mojoj moći (da ne bi sad bilo pretjeranih zahtjeva). Evo link - http://web.vip.hr/h.ban.vip/sve.m3u Nadam se da ćemo uzajamno obogatiti naše kolekcije... U ovom threadu možete ostaviti i svoje želje za uploadom (jer primijetio sam da ljudi nekako uploadaju stvari po svojim preferencama što je ok, ali možda ima ljudi koji nikako ne mogu nabaviti neke stvari pa bi bilo u redu da si pomognemo).
|
||||
|
||||
|
slazem se, ali idem spavat sad..sutra cu malo detaljnije prokomentirat to
u svakom slucaju, jako dobra ideja ..laku noc!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ovo je ok al mi se neda aploadati listu pa ovak: ojte na našu pejđ pa pogledajte neke mp3jeve...za ostalo vam mogu slati mejlom. Recimo moja kolekcija ide nekak ovak:
Bogdan -pun k.. toga; najnovije kaj je snimal s nekim ciganima Bogdan: koncert Pančevo expanonija šarmeri mostar sevdah reunion stari sevdahi ciganije otrov peter kosovec jerry grchevic berde band - novi cede pred zoru ljiljana buttler šaban bajramović sarajevski tamburaši s radio Sarajevo Uživo: Navračić band, Oaza, Stari Prijatelji Gazde Gazde: koncert iz doma sportova Kraljevi ulice Lampaši Starogradske Zagorske Zlatni Dukati itd.
|
||||
|
||||
|
Mnogo dobra muzika, koju ne znam gde da svrstam (stari shlageri, mozda).Jimmy svira bajs & peva a prate ga gitara&mandolina. Od osamdesetih, jos, trazim njihove stvari, nesto imam, al mi fali najbolji album sa pesmom "mala kuca na Fari" i "ima jedan mali bar(u kojem sam inventar).To se sve da fino aranzirati za mali tamburaski sastav i efektno je za svirku. Ko ima, nek mi se javi, unapred mu 'fala!
Ajd ziveli! |
|
|
||||
|
||||
|
E Hrvoje skino sam ovo tvoje , al ne radi!!! Samo izlistavav pjesme bezveze i to je to....
|
|
|
||||
|
||||
|
Ivso, pa to i je to
sta si mislio da ces skinut file od megabajta i imat milijardu pjesama na hardu?
|
|
|
||||
|
||||
|
Dobro je ovo sa m3u, samo sto mi se po otvaranju veliki broj naslova pesama pretvori u "Track..." pa ne vidim o cemu se radi. Moze li se u setovanju mog winampa tome nekako doskociti?
|
|
|
||||
|
||||
|
@Ivso - kao što saky reče, to je samo lista da vide ljudi kaj imam pa ak im se nekaj dopadne da napišu pa ću uploadat kad nađem vremena na zajednički gmail...
@tamish - winamp ti prepravlja nazive mp3ca u "Track 01,02..." ako stisneš "play" u winampu, nazivi u listi su ono što se nalazi pod ID3/4-tagu (nekakav komentar u samom mp3 formatu), a kad on proba učitati taj file onda prikaže naziv file (filename) koji je često Track nešto... Pa ono, nemoj stiskat play Znam da nije baš neko rješenje, ali radi... Moguće da ima nekaj i u samim postavkama winamp, ali ne znam kaj i di.
|
||||
|
||||
|
Hrvoje, fala,
a videh(otkrih) da ima i "file info" dugmence... Ajd' ziveli! |
|
|
||||
|
||||
|
Tamish, mog'o bi ti i svoju listu stavit, šta kažeš?
|
||||
|
||||
|
Moja lista:
Potrebno je da extenziju iz .jpg promenite u .m3u Ja drugacije nisam znao kako... |
|
|
||||
|
||||
|
Na gmail ću staviti listu tamburaških pjesama koje imam pa ako tko što treba nek mi se javi. Još nije gotovo ali uskoro ću postaviti i popis svih albuma te će tako biti još lakše u razmjeni pjesama
Last edited by grasak; 23-10-2006 at 14:44. |
|
|
||||
|
||||
|
Tamish, ajd uplodaj Sukar..jos nisam cuo nista od njih..hvala!
|
|
|
||||
|
||||
|
E, Saki, da se ne bih spalio sa mojim dialup-om evo, poslusaj (ima dosta) na
http://www.sukar.org/ 'Ajd uzdravlju! Obrati paznju na album i pesmu Prvo iv (prvi sneg - na ciganskom!) Last edited by tamish; 23-10-2006 at 16:30. |
|
|
||||
|
||||
|
Je, ima dosta, ali sve isjeci od 30-ak sekundi..nema veze..uzivaj!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
ima li neko pjesmu da mi pošalje od Dukata "Banja Luko i ta tvoja sela"
|
|
|
||||
|
||||
|
Baja, uploadao sam na gmail...
|
|
|
||||
|
||||
|
Imam nekih 13 GB tamburasa. Skupljam ih vec godinama... Sto ces... ne mogu bez njih. Sve u svemu povremeno se dogodi da naidem na pjesme koje imam a jos ih nikad nisam niti cuo... Zamislite kako budem sretan. Nego... imam sve od Bogdana i Zlatnih dukata i to su zapravo, ja mislim, najstariji albumi koje imam. Ostalo je uglavnom od negdje 1995 pa nadalje. Naravno sve vam je na raspolaganju (samo posaljite mail na moju adresu). Nego zanima me ima li netko kakvih starijih pjesama od ostalih bandova. Bilo je toliko hitova koje je sad gotovo nemoguce naci. Molim vas javite
|
|
|
||||
|
||||
|
Dobrodošao na ovaj forum... Ja ne bi bio ja kad te ne bih odma zagnjavio i zamolio da napraviš playlistu svoje bogate kolekcije i daš na uvid cjelokupnom čitateljstvu ovog foruma. Ako ti se ne da ili ne želiš ok... Al' ak' to napraviš
|