![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Kolega prodaje se staaaaaari basprim majstora Party Gregely,
sve informacije isključivo na 095/831-8065! |
|
|
|||
|
|||
|
majstor ove tambure je iz subotice ima jedn ovakva ista mislim od istog majstora kontra u novom sadu vrhunska to je to da li se moze znati cena i da li dolazi u obzir neka zamena
|
|
|
||||
|
||||
|
Ima i ona mala tambura PRIM, što ju je sviro JANIKA BALAŽ! Isti majstor!!
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
tako je a pre janike cuveni macika on je bio iz subotice uvek je bila pa isad je kod izvrsnih sviraca
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Dakle, basprim se nalazi u Županji, kolega me molio da okačim oglas a ja vas molim da se javljate na 095/831-8065 ili 032/832-090 mome kolegi Stjepanu.
|
|
|
||||
|
||||
|
Zar Janika nije svirao na Gezovom primu?
|
|||
|
|||
|
sličan ko moj kudlik http://www.forum.tambura.com.hr/show...8&postcount=94
|
|
|
||||
|
||||
|
pravi profesionalci obično imaju više instrumenata. ili barem 2.
|
||||
|
||||
|
Jedan janikin prim je sad u vlasništvu Jerrya a to je onda vjerovatno taj Gez nism siguran pričao je nešto Stipan Jaramazović za to al nesjećam se više jel to bio Gez
|
||||
|
||||
|
a tko ti je reko da je to radio majstor Gergelj???
|
||||
|
||||
|
Ma nemojte zezat',to znam, moj post se odnosio na tamburu koja je sad kod Denisa Š., a bila je Hrvojeva.
|
||||
|
||||
|
To i mene zanima.
|
||||
|
||||
|
ima jedan post sa slikom partija gergelja ovdje:
http://www.forum.tambura.com.hr/show...rgelj#post5589 piše naprijed da je vlasnik tambure neki stjepan iz županje... sigurno ga poznaš.
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 13-11-2008 at 10:55. |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav!
Mene zanima koliko sad ljudi ima "Janikinu" primu!? Ja znam samo za dvije; prva je sada kod Denisa, a druga je kod Josipa Kobaševića(TS Žute dunje), i imam informaciju da je obje prime radio Gez!? |
|
|
||||
|
||||
|
Kod Denisa je ona prava i jedina tambura koja je bila u vlasništvu od Maćike, Janike, Hrvoja, te sada Denisa. Josip Kobašević ima tamburu od također istog majstora Josipa Geza iz Novog Sada, ali ju je kupio od primaša iz Novosadskog tamburaškog orkestra Zdenka mislim da je to otac od braće blizanaca iz sastava Ad Libitum (Braneta, ne znam kako se drugi zove), pa to oni mogu bolje pojasniti. Oba instrumenta su vrhunska. Toliko od mene.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tako dakle!?
Hvala ti na informaciji, sve je više tamburaša koji dolaze sa pričom; "e, znaš, ta ti je tambura bila kod onoga...na nju je svirao onaj...", i tako to! Kada si već na forumu, da te pitam! Ima li još takvih modela(kao Denisov) Gezovih primova? Čuo sam da takvih modela nema puno? |
|
|
||||
|
||||
|
Jesi siguran? Braća blizanci su Saša i Siniša Šćitaroci.
|
||||
|
||||
|
Baš htjedoh reći...
Nisu mi valjda lagali kada smo se upoznavali ![]() Naš drug stevanbeli je napravio lapsus, naravno nenamjeran, jer ga je "povukao" branne (B. Jovanović) koji je isto Ad Libitumaš (koja riječ ), a i na forumu je.
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
![]() |
|
|