![]() |
|
|
||||
|
||||
|
http://www.akordi-note.110mb.com/note_j.html
poštovani sancha. osobno Vas ne poznam, kao ni mnogo ljudi na ovom forumu. iznad ovog teksta postoji link na nekakvu stranicu koja bi Vam možda mogla pomoći u Vašem istraživanju svekolikog bogatstva tamburaške glazbe i pjesama. napisali ste da svirate godinu i pol. pohvalno. pretpostavljam da ste i internetski pismeni, čim ste došli do ovog foruma. stoga bih Vas pitao, iz kog razloga ne upotrebljavate nekakav pretraživač, poput opere, mozile ili slično, eda bi naišli na ovu istu stranicu na koju Vas gornji link vodi. jedini razlog koji mi pada na pamet je lijenost ili nemar. uopće ne kužim sve vas koji se, čim se prijavite, ili čak i ne, odmah pitate za neke note i to toliko njih, da odmah moš svatove odsvirat. kako sam, dakle, ja pronašao link, gore navedeni, sa notama, preporučio bih i svima Vama koji note tražite da ih PRVO potražite u bespućima interneta, pa tek onda dođete ovdje i pitate. najlakše je reći, nema nigdje. s poštovanjem tihomir lakotić
|
||||
|
||||
|
Ovaj Tihin link je već nekoliko puta naveden u prethodnih 27 stranica, što sam i preporučio da pretražiš, al daaa
![]() Ima još nekoliko linkova, a možda je najprikladniji ovaj: http://www.tamburasheetmusic.com/ pa ako već nemaš vremena, možda imaš para
|
|||
|
|||
|
tihoos ovaj tvoj link mi se dosta svida jel imas jos kakvih linkova ?? a tamburix ovaj link koji si mi dao tamo se placa
Last edited by Sancha2208; 12-09-2010 at 07:27. |
|
|
||||
|
||||
|
nema džabe ni u babe, majku mu. svagdi treba ili malo truda ili malo para.
|
|||
|
|||
|
Kak taubeka dva
Grkinja evo samo mi jos ove dvije pjesme trebaju jel ima tko |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Nabasah na ovu stranicu na forum.hr, ima puno linkova s raznim notama.
Linkovi su na Rapidshare, može se skinuti čak 11 pjesmarica "50/100 najpopularnijih narodnih i starogradskih pjesama, romansi i šlagera", popularne melodije s Jugotonovih ploča, ima dosta linkova na stranice s notama klasične glazbe, narodnih kola, makedonskih, bosanskih, dalmatinskih pjesama, starijih pop-pjesama i narodnjaka.. svašta nešta ![]() Vjerujem da će dobro doći, pogotovo početnicima. Iako vjerojatno nemaju "Grkinju" i "Did Luku", al tko zna... ![]() Stavljam link na stranicu br.4 jer tu ima najviše, ali ima i na ostalima: http://www.forum.hr/showthread.php?t=247716&page=4
ˇıɔou od oǝʌoɹd ɯɐs ǝuɐp ǝɾןoqɾɐu ǝɾoʌs Last edited by tamburix; 14-09-2010 at 11:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Jel moze ja pijem da zaboravim ??
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
Jel ima tko ??
|
|
|
||||
|
||||
|
buraz, jel ti to malo.... ono.... tentaš. da se ne izrazim nekim grubljim riječima. ha?
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
nema
|
|
|
||||
|
||||
|
sjedni, slušaj i skini si
|
|||
|
|||
|
pitam dali ima itko
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Ima, ima, ima, imao..., imao sam..., ali ne eee daaaam!!!
Šalim se, naravno, ja neznam note!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Uostalom, tko je još vidio svirati po notama... Pa nećemo valjda svirati i naprezati oči istovremeno, a k' tome da i glava zaboli, svašta... Još teže je sjesti, preslušati stvar, malo povremeno vratiti, "skinuti"... Čista gnjavaža... Najlakše je tražiti na forumu note (kako to samo gordo zvuči), nek' se nađe, za svaki slučaj (isti razlog zbog kojeg popovi imaju pimpeke)... Ali treba biti uporan, stalno zahtijevati... Ne znam što ta gospoda rade s notama pošto ih konačno (nečijom ne/providnošću) i dobiju... Valjda upražnjavaju poznatu znanstvenu metodu učenja stavljanjem zapisa pod jastuk prije spavanja (kako bi naravno ulaskom u alfa fazu došli do toliko željene spoznaje), ili je neki noviji oblik scaning-a u pitanju... ![]() Da završim odu/ševljeno: Notni analfabeti svih vrsta tamburaša, ujedinite se... Jasno, uz pivo...
|