![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Basađija...,oćeš li ti????
Gdje je zapelo???? |
|
|
||||
|
||||
|
Nema se vremena, jednostavno se nema vremena!
Danas sam malo prosvirao, ali nisam stigao sklopiti mašineriju za snimanje. Probat ću u ponedjeljak ili srijedu. A šta ti čekaš, samo "harlaučeš" okolo, jesi li ti snimio svoju dionicu. Ja bas mogu i na kraju, prije miksa. Gdje su basprimovi, prim, čelo.....?
|
|||
|
|||
|
paaa,napadam po redu..,ti si mi eto bio prvi na nišanu..vidiš da su svi neki mrljavi,ili stvarno nitko nema vremena..
|
|
|
||||
|
||||
|
Mani se reda i počni snimati!
|
|||
|
|||
|
E ja imam vremena na pretek,sam neznam sta treba radit a nisam bas ni pratio temu,cisto sam prelisto i shvatio da se radi o nekoj himni foruma
![]() Iskljucise mi net na dva tjedna(i sve to zbog duga od 71-e lipe) pa ko ce sad to sve popratit opet |
|
|
||||
|
||||
|
Ma kakva himna!
![]() Mala zezancija i pokušaj mrežne suradnje. Zamisao je da svako snimi svoju dionicu pjesme "Ženu varam" (za koju je Vedran digao patituru), malo je smiksamo i to je to! Znači svi se osjetite pozvani. Neka svako snimi dionicu instrumenta koji inače svira (ili ne), prema moduliranom info snimku LET 3, koji je Hrvoje "digao" za ton. Nakon toga svoju dionicu digneš na neki server (kao što je to - opet - uradio Hrvoje ) ja je skinem i idemo na mix. Ne škodi ako se snimi više istih instrumenata, čak štoviše, što više, to bolje. Zvučati će kao pravi Bend Aid. ![]() Zaključak: 1. skinuti partituru (Vedranovu) 2. skinuti info snimak (Hrvojev) 3. prema zadanom predlošku snimiti svoju dionicu 4. dići svoju dionicu na neki server (servis za razmjenu uradaka) 5. pričekati da se sve smiksa u finalnu verziju 6. otvoriti pivo ili natočiti gemišt i uživati u novonastaloj glazbenoj suradnji i smijati se onima koji u nju nisu vjerovali ![]() Potrudimo se da dođe do ove zadnje točke! HVALA
|
||||
|
||||
|
Basadžijo, potpisujem sve uz malu ispravku, nisam ja digao info snimak za ton, već je to učinio Vedran (iz razloga da se može odsvirati na A basu - inače je najniži ton u originalu bio E na basu, a ovak je F#).
Moram priznat da sam ja već praktički odustao od nade da će ikada ova suradnja biti dovršena, ali - nikad se ne zna. Čuda se događaju... ![]()
|
|||
|
|||
|
Ev Vjekolas snima kontru u srijedu...,i stavlja...
|
|
|
||||
|
||||
|
.... dok ne dođe konačni snimak, koga željno očekujem, evo ja činim sve što je u mojoj moći i bacam se na točku 6. i obećavam da ću je ponavljati dok se stvar ne završi....
![]() A kada čujemo snimak, onda opet od dragosti! Sretno! |
|
|
|||
|
|||
|
Djaba mi poso kad sam sa notama na neprijateljskom odnosu i jos vidim neki iksici,koji iksevi jebote ,nemam totalno pojma sta je to sve hehehe.De mi vi zdravo seljacki recite koji je bpm i jel ista drugacije od originala osim ta modulacija za ton vise?
|
|
|
||||
|
||||
|
Daj malo bolje pročitaj postove, sve je opisano! I iksići i tonalitet.
Skini onaj info snimak, on je već pripremljen za ovaj tonalitet...
|
||||
|
||||
|
Evo jedne snimkice, lagana zafrkancija, improvizacija.
![]() Nije tamburaška, al sviraju tamo neki vrbovečki tamburaši pa se valjda ubraja. ![]() Možda vam i odam tko sve tu svira, ovisi kakvi budu komentari. ![]() http://www.box.net/shared/1e88is5rt1
|
||||
|
||||
|
ma nevalja to ništa,ko da se djeca igraju lovice
|
|||
|
|||
|
Da, i meni je skroz bezveze, skroz amaterska svirka.
![]()
|
||||
|
||||
|
Baš tak, basista ga lovi cijelo vrijeme... ulovio ga je majstor tek tamo negdje oko 2:04...
A valjda ima previše žica na tom basu pa ne zna gdje da ga dočeka Dobra nova igračka, ha?Svitac, ti si na bubnjevima, jel?
|
||||
|
||||
|
Quote:
U prvi mah sam pomislio da je harfa. ![]() A štaš, nije imao ko drugi, pa sam ja preuzeo palice u ruke. ![]() A imao sam i mentora koji mi je govorio kad šta treba lupiti.
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
ooo...,svaka čast.... ![]() ev ja se bacam na posao...,ako budem znao....
|
![]() |
|
|