![]() |
|
|
||||
|
||||
|
posto necu bit sposoban do neznam kad,zbog alkohola jel, da vam odma cestitam sretnu 2010 novu god.. puno sexa, ljubavi, i para zelim vam vas sexer ... pusaa
|
|
|
||||
|
||||
|
i tebi momak, kao i svim forumašima, bez izuzetaka, sretnu novu godinu želi
_maestro_ ![]() exeru, nemoj se ni javljati na forumu dok se ne osposobiš i regeneriraš potpuno, da nebi opet morao u deveti krug.
|
||||
|
||||
|
...puno sreće & zdravlja želim vam svima u novoj 2010toj!!!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Ljudi, sretna vam i uspješna, glazbom ispunjena 2010.! puno pusa od Trishe!
|
||||
|
||||
|
Svim kolegama i prijateljima tamburašima i tamburašicama, te svima koji vole dobru tamburašku glazbu, gdje god se nalazili, želim uspješnu i sretnu Novu godinu. Živili!
|
|||
|
|||
|
SVIMA NA FORUMU SRETNA I USPJEŠNA NOVA 2010god.
|
|
|
||||
|
||||
|
efovo me dosos kuci sad samhehe
|
|
|
||||
|
||||
|
zadnji gosti piju pjevajući.....
dabogda nam svaki dan vaki bio !! trijezan, al do mise!! sretno i veselo svima!!
|
||||
|
||||
|
Sretna Nova svim članovima foruma.
|
|||
|
|||
|
sretna nova svima meni je baš dobro počela !,nesta struje ajmo na intervenciju po mrkloj noći nateži žice na dalekovodu - kad neću na tamburi ,al bitno da se nešto nateže!
|
|
|
||||
|
||||
|
Da mi budeš zdrav ko boca,
Nek ti žena što manje zvoca. Nek ti srce srećom treperi, Nek se novac tisućama mjeri. S dobrim gospodjama provodio dane, Auto te slušao bez mane. Zdravlja, seksa, benzina i love...šta bi više od Godine Nove!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Nek vam bude dobra svega,
ne od našeg, od svojega, da vam žito dobro rodi, a živina da se plodi, da vam bude do vr’ kuce i odice i obuce, svakog ice, svakog pica bilog kruva, bilog ruva, slaninice, gibanice, pecenice, šljivovice, dobra vina i kulina. Haj, haj, uživaj! Haj, haj, uživaj!
|
||||
|
||||
|
Sretna nova godina svim korisnicima foruma i kolegama tamburašima i tamburašicama!
|
|
|
||||
|
||||
|
sretna Nova 2010. svim forumašima
|
||||
|
||||
|
Sretna Nova 2010. g uz puno sreće, zdravlja, gemišta, svirki, novaca, talova i svega dobroga!
|
||||
|
||||
|
SVIMA SVEGA!
sretna nova.....
|
||||
|
||||
|
Sretna Nova!
|
||||
|
||||
|
SRETNO VAM BILO U OVOJ 10.-TOJ GODINI 2000.-NAM GODINE.
|
|||
|
|||
|
svima vama puno sreće, zdravlja, seksa, keksa, čokolade i bombona, ića, pića i novčića želi, lud, luđi, najluđi....... pa tek onda ja!?...aj u zdravlje.
gdje god dodjem trijezan...uvjek odem pijan a gdje god dodjem pijan...vracam se jos pijaniji ![]() pitase me jednom dok sam odlazio iz birtije i pospremo prazne flase pive u djepove kaputa pa krenuo kuci ej ti, kuces s tim praznim flasama?! a ja cu ti na to......hick, ma pusti me, nosim mami kuci za paradajiz ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Sretna vam i uspješna nova 2010 godina!!!
|
![]() |
|
|