![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
hahahahaha.....a to nije moglo nesta preko veze da ju od tebe dobijem....hehehe....posto promoviram vasu pjesmu...hehe
|
||||
|
||||
|
da li ima netko pjesmu od slavonskih dukata-probudi se šokadijo..
|
||||
|
||||
|
jel ima neko albume s ovogodišnjeg festivala u Pitomači?
|
||||
|
||||
|
Ima li netko pjesmu TS Romanca iz Gunje Didova kola (mislim da se tako zove)
Refren je: Kuda smo pošli, kuda ćemo stići, djedovi konji dalek put već dobro znaju..
|
||||
|
||||
|
Dali neko ima pjesmu:
žec i šokci - rijeka sreće ?? Ona je izvođena na Zlatnim žicama Slavonije 2003., pa ako neko ima tu pjesmu ili možda cd od zlatnih žica, molio bi ga da link ili na mail pošalje... Hvala !!!
|
||||
|
||||
|
aj ako netko zna koja je ovo pjesma....al znam samo mali dio teksta...ne znam ni ko svira...nista, nista.....mislim da je bila na narodnom radiu... evo ide ovako nekako: "pustite savu nek lagano teče ne dirajte ju, ona mi se nikad vratit neće eeee dani godine, eee dani godine" ....dalje ne znam ...ako neko ima mozda mp3....il biiilo sta... hvala!
|
|
|
||||
|
||||
|
Molio bih tamburaše da mi pomognu. Tražim pjesmu koju pjeva pravi baja sa njekim KUD-om. Refren počinje KAD SE BUDIŠ OKUPANA ROSOM..............(pa onda nekako) KADA ŠEVE SVOJU PJESMU POJE......... Evo molim za pomoć. Tamburaš u duši...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
E moj Zwonce od tebe sam očekivao više, javi se da platiš pivo, pa ću ti sve objasniti! BEĆARINE - KUD TENA – Moja duša
|
|||
|
|||
|
Veseljaci smo mi (Zagrebčani smo mi)
Ako hočeš vesel bit, moraš rujno vince pit Vodu čuvat pak za noge prat Hej, haj , veseljaci smo mi Takve klape, klape, još na svetu ni Kud idemo, svud pjevamo I cjeli svijet zabavljamo Veseljak kad vodu pije, cijeli svjet se njemu smije Zato mora piti alkohol Hej, haj, veseljaci smo Kad se najdeš pri pijači, gdije te žena nemre nači Iskoristi svaki ovaj čas Hej, haj, veseljaci smo mi Kad ti grobar preko riti, zadnju grudu zemle hiti Nebuš više mogel piti alkohol Hej, haj, veseljaci smo mi ima tko mp3 il nesto? na jubitu nisma mogo nac
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
thnx obadvojci iako mi mp3 treba tak da thnx miha
|
||||
|
||||
|
Dali neko ima pjesmu:
žec i šokci - rijeka sreće ?? Ona je izvođena na Zlatnim žicama Slavonije 2003., pa ako neko ima tu pjesmu ili možda cd od zlatnih žica, molio bi ga da link ili na mail pošalje... Hvala !!! ___________
|
||||
|
||||
|
poslano ti je na mail
|
||||
|
||||
|
hvala puno !!!
|
||||
|
||||
|
Ima li netko mp3 pjesme "U plavom trnacu", yubito je zakazao.
Ako ima, molio bih na mail, hvala!
|
||||
|
||||
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=H0fvdEs3uqQ http://www.youtube.com/watch?v=LQjJLlKueVU
|
||||
|
||||
|
...ma nije zakazo YT, nego nisi "spelovao" dobro...
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Hm.. Trnac je voćnjak koliko znam, sad možda je u plavom a možda je u plavem
![]()
|