![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ma imaš štipaljki di oćeš brate.
U zagrebu koji parsto metara od britanca prema črnomercu u music shopu 99,00 kn . Bio ispred tambura shopa onaj ponedjeljak prije nove godine. nije radilo, valjda sam se za*ebo za datum otvorenja jeb*š budalu
Last edited by Ivso; 10-01-2009 at 10:14. |
|
|
||||
|
||||
|
ma ines je za mene osobno da prostite "golo govno"....tamo sam uzeo ona stimer sto je odma sa stipaljkom (tj štimer se nalazi na malo vecoj stipaljki) i eno ga skuplja prasinu na nekoliko ijesta u kući (raspao se)....samo kazem kakvo imam iskustvo sa inesom... bilo je tu jos svasta.... ali ne zelim sprdat niti jednu trgovinu...ima u inesu i dobrih stvari...
|
|
|
||||
|
||||
|
Bio u tambura shopu,još je u ranoj fazi otvaranja ali sve pohvale tome što dečki rade,dobre su im ideje i planovi
|
|
|
||||
|
||||
|
Pozz svima! Evo bas sam na putu prema Zg, pa me zanima, ako je netko kojim slučajem online, da mi kaže koje je radno vrijeme tog shopa, da ne idem bzvz ako ne radi ili je dvokratno
|
|
|
||||
|
||||
|
12-20
|
||||
|
||||
|
Btw biah u shopui neki dan, i naletio sam na 2 vrlo dobra primjerka Matakovih Basprimova. Vrijedi ići pogledati...cijena je vrlo prihvatljiva...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
mislim da znam na koje Matake mislis. da li je to ono, jedan od palisandera, drugi od mahagonija. pa ono, cini mi se da su cijene oko 4500 kn, ako sam dobro zamjetio. ne znam, ovisi o preferencijama
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() sve gore navedeno je točno! |
|
|
|||
|
|||
|
dali stoji ono gore navedeno radno vrijeme i dalje ako netko zna da se nezaletim a ducan neradi
i jel ima ducan web portal? hvala
|
||||
|
||||
|
pa zar nije zatvoren taj dučan? neznam jel sam dobro informiran?
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
budme ja probo kontaktirat gospodina preko moba
![]() OT: jel zna netko gdje ima za kupit onu "traku" kaj se veze na tamburu i ide prek leda koja drzi instrument (neznam kak se zove to )
|
||||
|
||||
|
Bil sam jučer u shopping centru Prečko, dučan je zaprt.
|
|||
|
|||
|
fala na obavjesti!
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
to nikad vise
hehe
|
||||
|
||||
|
Kaj se skroz ugasio Tambura shop ili samo privremeno?
|
||||
|
||||
|
Mislim da samo privremeno. Dok se ne nađe (ili uredi?) nova lokacija. Ispravite me ak griješim.
|
|