![]() |
|
|
|||
|
|||
|
hoću,pozdrav
|
|
|
||||
|
||||
|
ti zbilja malo teže kopćaš je li...
nisam ja opet tu, ja sam tu stalno. ti si taj koji se maloprije niotkuda pojavio, iako sam veliš nisi baš sve pročitao. ta izjava te kao abolira od pisanja bedastoća? nemoj više deklarirati da ćeš pripaziti šta pišeš, nego jednostavno to i učini.
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
da maestro,razumijem
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
u ovoj ima puno više od pola... nemojmo sad sve okretati na šalu. izgleda kao jeftino izmotavanje. ... sumnjam... al neka ti bude.
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 21-03-2009 at 14:04. |
|
|
||||
|
||||
|
pa ne znam....ja iz sveg pročitanog to očito nisam shvatila kao zafrkanciju...
ovaj ženski dio...uostalom i ovo kaj sam ja napisala je zafrkancija...da me znaš skužio bi... ali baš to mi je manje bitno, bitan je ovaj dio di se javljaju određeni ljudi i frajerski se k....če time što su tamburaši...a to je ono što mene ozbiljno i bez imalo zaj...cije smeta.
|
|||
|
|||
|
jebi ga tamburix,ovo ti je ozbiljna web stranica.
za profesionalce,pa svi sve shvacaju ozbiljno, ili bar moraju shvacat,ili se prave da shvacaju.
|
|
|
||||
|
||||
|
jojoj štefek. opet su ti prsti brži od mozga.
nije ovo web stranica, ovo je web forum.
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Quote:
hvala maestro,zapisat cu si to negdje
|
|
|
||||
|
||||
|
ah... obećanja, pusta obećanja
jel to onaj isti mujo kojega je majka šišala na struju?
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ali baš zato što ih poznajem, (@maestro) ne stoji to da izvrćem na šalu, nego tvrdim da je to bila šala...lagano podbadanje koje je Romansa prihvatila i nastavila u tom tonu... Nego, nisam skužio ovaj tvoj zadnji odlomak, cigankuša - "javljaju određeni ljudi i frajerski se k..." - na koga se to odnosi?
|
||||
|
||||
![]() dobraja stojim iza sveg što sam rekla...uvijek....ako sam nekaj krivo shvatila, sori...al ono...izrazila sam svoje reakcije na pročitano i to je to...ispričavam se ako imam malo osjetljiviji želudac, al to je nasljedno... samo me jako zanima jel sam preozbiljno shvatila i ovaj dio sa preuveličavanjem posebnosti tamburaša kao takvih....hm.. ![]() i da,inače sam jako, jako ozbiljna osoba, nema kaj kisi kisi
|
|||
|
|||
|
samo me jako zanima jel sam preozbiljno shvatila i ovaj dio sa preuveličavanjem posebnosti tamburaša kao takvih....hm..
![]() i da,inače sam jako, jako ozbiljna osoba, nema kaj kisi kisi[/quote] jesi
|
|
|
||||
|
||||
|
aha, kasnim malo..:
Nego, nisam skužio ovaj tvoj zadnji odlomak, cigankuša - "javljaju određeni ljudi i frajerski se k..." - na koga se to odnosi?[/quote] pa ono, ima tog dosta na ovoj temi...al ima i na ostalima...neki su direktni...neki prikriveni...a ja sam iskoristila ovu temu da ih sve skupim zajedno, i izrazim svoje nezadovoljstvo...eto...smijem?? barem to, kad već nemrem promijenit..
|
||||
|
||||
|
Quote:
ja sam mrgud i sve shvaćam (pre)ozbiljno, pa čak i pitanja koja se preko mene i foruma upućuju mojoj ženi koja nije na forumu. ok onda... al meni je sve to i dalje bljakić. bila šala ili ne. to su valjda one neukusne šale.
|
|||
|
|||
|
Quote:
, ali mlada si, s godinama ćeš naučiti kako izaći na kraj s tim(recimo kad dodješ u +40-te![]() A što se tiče preuveličavanja posebnosti tamburaša , e o tome bi se dalo raspravljati.Naime, ja bih rekla da je to stvar malo percepcije, malo proživljenog.Da pojasnim, ja sam imala sreću, i još uvijek je imam da poznajem posebne ljude i tamburaše.Ali, eto...bit će da sam sretna...ili sam i sama posebna pa takve i privlačim ![]() I sad...pitam se koliko ću ozbiljno biti shvaćena
|
||||
|
||||
|
o Bože .... ovo je katastrofa nad katastrofama
slažem se sa Cigankušinim postom sa str. 18. gdje (onaj o riganju al sam lijena vraćat se tamo i kvotat), i počinjem se i sama pitat dal sam žensko a i prije nekoliko dana sam komentirala da nam se forum počeo pretvarat u iskricu pa mislim da sam i time dovoljno rekla. eto, dobro kažeš, nek cure dođu na feštu pa nek biraju i svi sretni i zadovoljni
|
||||
|
||||
|
nemoj sad i ti.... vidiš da se svi ovdje samo u đuture šalimo i ne mislimo onako kako pišemo...
over end aut. si ju lejter...
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 21-03-2009 at 14:43. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
malo smo plavi pa ono ... pa ni ja ne mislim ono što pišem, ko je vidio da se to radi
|
|