![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Uploadano Gazde- Koncert iz D.sportova 1995
|
|
|
||||
|
||||
|
Imam pitanjce jedno ... ak može? "Duša u čaši" je baš njihova pjesma ili? mislim, čula sam je ovak na svirkama, al nisam znala čija je pjesma u originalu ... a nisam do sad čula u izvedbi Gazda ...
|
||||
|
||||
|
u temi Tambura u ne-tamburaškoj glazbi su spominjani pa eto njihovog novijeg rada
|
|
|
||||
|
||||
|
Uploadano (ili će bit kroz par minuta ...): Tuđa srećo- Sarr e Romma;
Dangube- Kad bećari kući idu (Požega, ne znam god.) Dangube - Usnuh ja noćas (Pitomača 2006.)
|
||||
|
||||
|
uploadano-cigani- 3 pjesme, poslusat OBAVEZNO!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Uploadano - "Daj nam Maro daj" na gmail.
|
||||
|
||||
|
evo snimio sam nabrzinu nest svoje, jako je los zvuk, malo susti, al jebiga, to sam s windows recorderom snimo. svaka traje do 60 sec, nabavit cu sutra nest bolje ,pa cu snimit malo bolje. u wav je jer nemam ni converter, al 1 mb je svaki... izbor pjesama je bezvbeze al neka... uzivajte hahaha(bas cete)
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
možda to kvari ukupni dojam I definitivni nabavi bolji program (adobe audition ?) Ja sam momak siromak nije loše
|
|
|
||||
|
||||
|
nije to ja sam momak siromah lol.? nisam to sviro. ma kazem ti nisam nist radio. progam je uzasan, cuo si i sam kako susti..jos cu snimit par stvari. adobe audition je dobar? imam mikrofon od 10 kn jel ce bitr dobro., imam ja inace dosta snimki od mog benda, al su stare, al me sramota stavit, jer je pjevanje, ajmo reci UZASNOO. i jos ima echo, pa kvari skroz ...
|
|
|
||||
|
||||
|
Upravo se uploada za eXeRa i ostale
- Zvonko Bogdan - Kad se mesec sprema na spavanje...
|
||||
|
||||
|
Quote:
sorry, dobro je nisam bio posluso.hvala. cija je to pjesma, jel to njegova nova ili? imas onu drugu?imas jos koju novu njegovu, koju ja nemam. hehe. ))
Last edited by eXeR; 27-01-2007 at 01:31. |
|
|
||||
|
||||
|
Pa i na youtube-u piše "This is old romanian song CÁND SE DUCE LUNA LA CULCARE" znači valjda je on prepjevao tu neku staru rumunjsku pjesmu...
Inače ta stvar je na njegovom najnovijem (?) albumu "Panonija i ja" - evo ti taj CD i tracklist pa reci kaj oćeš da uploadam - http://www.yu4you.com/items/en/cd/item_2918.html
|
||||
|
||||
|
Quote:
ovo nemam Kad te sretoh prvih puta Pesma za Maestra Svakog dana Park princeva Ima jedna pisma za tebe |
|
|
||||
|
||||
|
exeru,ti si jedan običan govnar!!!!!!!!ti samo nešta sereš,a nemaš potkrepu za to!!tko si ti?jel ti išta znaš?daj me uvjeri u suprotno,smrade smdljivi!!!!!!!!!!!
nemoj me ljutit!!!!!!!nisam ti daleko!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
de, odj.konjino. koji ti je, jesi nadrogiran?
|
|
|
||||
|
||||
|
uploadano -rokeri s moravu- u nasega Rajka golema svirajka
|
|
|
||||
|
||||
|
znam ta koji si,nemoj da te ugušim!!!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
hahhahaha kako si ti smjesan. haha. znam i ja tebe, pa sta? os da ja tebe ugusim?
p
|
|
|
||||
|
||||
|
uploadano:
Slavonija Band & Colonia - Varalico Slavonija Band & Colonia - Varalico (tamburaška verzija)
|
||||
|
||||
|
Uploadano:
Predrag Živković Tozovac - Ovamo, cigani Zašto? Zato jer je stvar jaka, ono skroz jaka... Vidio sam temu "Cigani" pa sam se sjetio ove odlične stvari..."Ovamo, cigani, zauzmite mesto.... oooo cigani s njom sam slušao vas često..."
|