![]() |
|
|
||||
|
||||
|
cula sam nesto u vezi TS tamburasi za dusu, da vise ne postoje... nigdje nemogu nabaviti njihov album, ili barem pjesme, ako takvo nesto uopce postoji. nema o njima informacija na netu, sto je jako steta, jer kako sam cula, nivo njihove svirke je jako kvalitetan, i zvuce jako dobro (inace ne bi pobjedili u Novom Sadu prije godinu dana). Molim sve, koji za sastav nesto znaju, opsirnije informacije, itd... ili koji imaju stvari od njih, da mi posalje... ako je to u mogucnosti!! moj mail: danicam@centrum.sk
HVALA unaprijed
|
|
|
||||
|
||||
|
jel ozbiljno nitko ne zna ništa o TS tamburaši za dušu?
|
|
|
||||
|
||||
|
Paaaaaaaaa,
ja znam da su iz Slavonije ( ), da jako dobro sviraju i da su jako jako dobro obradili instrumental Ševa, imam nešto njihovih pjesama koje međutim čekaju kao i sve ostale da ti ih spržim i pošaljem
|
|
|
||||
|
||||
iz slavonije??? a ja sam mislila da su iz županje ha ha ha!! šalim se naravno. jurice slušaj, imam i ja kakve nove stvari, tak da ti mogu nešto poslat... samo da se ne sjećam što sam ti već poslala... pa poslat ću ti popis a ti ćeš opet izibrati
|
|
|
||||
|
||||
|
ok. ja ću ti poslati DVD-e kada dođem kući a to je krajem mjeseca jer mi tada završavaju ispiti. spržit ću ti već složene albume i ono što mi nije poslagano po albumima. nažalost jako sam malo kod kuće tako da nisam napravio popis svega što imam ali nadam se da će ti bolje doći same pjesme nego popis kojeg nisam napravio, a pjesme sam ti ionako dužan već jako, jako duuugo
|
|
|
||||
|
||||
|
hvala ti puno
ja cu ti poslat ovaj moj popis... pa izaberi, ako te nešt zanima
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ako budete dobri
uskoro ću staviti na stranicu, imam neke "snimke iz birca", uskoro
|
|
|
||||
|
||||
|
Ok puno hvala, jedva ocekujemo.
dali bend jos postoji ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nazalost bend od nedavno vise ne postoji
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
da, nazalost... dvojica iz tamburasa za dusu sad svira s bogdanom...
|
|
|
||||
|
||||
|
baš šteta, a bili su jako dobri (prema mojoj procijeni)
|
|
|
||||
|
||||
|
totalno se slazem sa tobom jurica. bili su ustvari, stalno jesu... jaaako dobri...
inace imam sad par njihovih snimki. nevjerojatno, totalno sam odusevljena
|
|
|
||||
|
||||
|
kretn
Last edited by eXeR; 12-01-2010 at 11:21. |
|
|
||||
|
||||
|
ma mislim da to, što im fali prim je najzanimljive i tako sastav dobiva onaj "ciganski" stih
po meni je bas ono tako jedinstveno a sto se svirke tice - ne vidim puno gresaka - na svirkama uživo puno improviziraju, sto rijetko koji tamburas zna tako dobro kao oni!! dajem im cistu peticu
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
... (meni osobno taj prim nekako ne fali )
|
|
|
|||
|
|||
|
Tu definitivno ne fali prim, sa primom bi to bila sasvim druga prica i to ne bi bilo to. Njima je jedino falilo malo vokalne uskladjenosti ali sve price su sad suvisne. Da se nisu rasuli sve bi se to dalo sredit i bili bi jedni od a ako ne i najbolji bend.... stvarno šteta... velika šteta...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma sada moram ozbiljno dugo razmišljati, tko izvodi pjesmu, koju je Darko stavio na stranicu...
... ... Tko još uvijek nije skužio, nek pročita naziv ove teme Inače, fenomenalna stvar!!
|
![]() |
|
|