![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Prodajem kontru! Prosudite sami ko je majstor! Mozete doci probati, samo se najavite prije toga! Kontra je u Zagrebu (zapadni deo grada).
Cijena: 1200 eura Broj: 099/592-2733 Ivan
|
||||
|
||||
|
odlična kontra
|
|
|
||||
|
||||
|
up
|
||||
|
||||
|
ohoj
|
||||
|
||||
|
up up up up up
|
|||
|
|||
|
jel nije vidakoviceva====????
jel je???? |
|
|
||||
|
||||
|
Neznam...neki majstor mora bit
|
|||
|
|||
|
Ako nije problem da mi date sledece mere:sirina ( velekih i malih obraza korpusa) duzina korpusa i duzina vrata od korpusa do malog konjica...meni je to vazno...hvala
|
|
|
||||
|
||||
|
13072010309.jpg
Znaci... Gornji (manji guz) je širok 26,5 cm! Donji (veći guz) je širok 33 cm! Korpus je dugačak 45,5 cm! Vrat je dugačak 36,5 cm! Eto! Mozda neki prerađeni E basprim!
Last edited by ej00jesence; 29-09-2010 at 19:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
E sad moras kupit! da vidis kako sam se namucio dok sam mjerio!
![]()
|
|||
|
|||
|
Jeftinije bi me izaslo da sam dosao do tebe i sam izmerio.... jbg ne razmisljam....
skupo to merenje...Komad je lep;starinskog kroja neznam kako zvuci ali obecava.Medjutim ja tragam za jednom kontrom (zato sam i trazio mere) koja je davno prodana pa mi se ova iz oglasa ucinila da slici na tu ali nazalost nije to to.
|
|
|
|||
|
|||
|
slusate ljudi,da imam love ja bije uzeo.ta tamurjae kod prijasnoga gazde kada je kupovo os vise kostala..ali je kontra do jaja
|
|
|
||||
|
||||
|
up up up...1100e
|
||||
|
||||
|
Molim te napiši ko je majstor!!!!
Zbog ovih pik,karo,herc i tref me zanima!!! Pročitao sam to negdje i jbg.zaboravio koji je to majstor.. ![]() i vjerojatno je odgovor vrlo jednostavan,ali neznam i nemrem se sjetit i nemrem nać nigdje pa da me ![]() Molim te mi reci
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
da...(vidakovic) psssssssst...bu me pukla strela Božja
|
||||
|
||||
|
Da?Šta stvarno? O jebm se glupa..sad mi ne zvoni da sam to za njega pročito...
![]() Ali mislim vjerujem ti,znaš valjda šta imaš!! A sad mi je jasno i zašto se sa tolikim oprezom govori o imenu majstora ![]() Jesi li ti siguran da je to njegova tambura!? Jesi li uopće siguran da on postoji!!? ![]() ![]() ![]() P.S.(Za zvuk neznam ali vjerujem)... Ali tambura je prekrasna
|
||||
|
||||
|
dolazi po tamburu!!! Dogovorit cemo se!
|
||||
|
||||
|
po svemu sudeći je vidaković