![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ajd ocete da vam nesto snimim, jer neki ljudi previse seru za mene. ja uopce nekazem da sam ja dobar,naprotiv imam 20 godi i imam jos jako puno za ucit,tek sam izaso iz pelena. ajde recite sta da vam odsviram, imam neki mikrofon od 10kn, neki krs,i s cim da snimam koji program, imam samo goldwave,ako imate nest bolje recite, i odsvirat cu vam, tetku vam u carapu
|
|
|
|||
|
|||
|
Ja imam takodjer 20 godina... ali mnogi su me slusali dok sviram... bar tvrde da imam nesto posebno u sebi sto se tice djela emocija kroz glazbu... valjda zato jer imam sjeban zivot.. pusti price onih koji kazu da ne znas svirati gledaju li tvoje godine... I bas oni jebeni cigani koji sviraju po zagrbackim tramvajima za kruh ponekad sviraju puno bolje, sa puno vise emocija i duše nego vecina onih koji se vrte neprestano po tv-u.... neke stvari su urodjene vezano za glazbu inace bi to spadalo pod znanje a ne umjetnost...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
al to ocu da im snimim zato sto su me trazili vec. jer misle da ja po pricama ocu sebe hvalit da sve znam , itd. ne, ja nisam takav, al zelim ici u tom smjeru. ajde recite sta da vam odsviram, jer ja nikako da se odlucim, recite mi jednu stvar, poznatiju naravno. i odsvirat cu |
|
|
|||
|
|||
|
Svirci moji........ to sviraj
|
|
|
||||
|
||||
|
na kojem programu, tj nikad nisam snimo, neznam koji je najbolji za snimanje,
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
samo pola minute mos snimat, zar ne?
|
|
|
||||
|
||||
|
Gle bez ljutnje , al malo previše kompliciraš. Ak hoćeš snimi s bilo čim i i s bilo kojim programom i bilo koju stvar. Ak nećeš - nemoj
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() samo odsviraj nešto. neko šokačko ili bunjevačko kolo recimo...
|
||||
|
||||
|
Quote:
snimit cu ti sokacko neko, mjesavina od lola i mladi 6 evo sad sam skinio nest, sad cu nest odsvirat, brzo ce bit Last edited by eXeR; 27-01-2007 at 13:40. |
|
|
||||
|
||||
|
e jel ima koji free converter u mp3
|
|
|
||||
|
||||
|
evo, skini s ovog linka dobar, besplatan mp3 ripper i encoder:
CDex download skini i ovaj audio editor, isto je free audacity download čuo sam šta si poslao na gmail. stvarno ti treba bolji mikrofon.
|
||||
|
||||
|
Quote:
krsina, a i preblizu sam, pa se sve cuje, tj i trzalica se dosta cuje.
|
|
|
||||
|
||||
|
snimio sam s tim programom, malo mi se cini da je bolji ton... snimio sam fala, ima jos na gmailu jedan "cardas" malo sam sjebo ga al ok je
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
1. Ukočeno 2. Tempo, ritam, trajanje tonova... 3. TON - užasan (ne mislim pri tom na nedostatak adekvatne tehnike i tehnologije za snimanje, i na najlošijem mikrofonu se čuje dobar instrument) 4. Naštimaj, brate, tamburu, bar prije snimanja, ako ne u drugim zgodama... Molim lijepo, od tebe se ne treba očekivati više NIKAKAV komentar u vezi TONA, jer ga očito ne znaš stvoriti. Sve ono što pišeš o TONU, priče su za malu djecu, jer lekcije SMIJEŠ dijeliti SAMO I ISKLJUČIVO onda kada ih sam NAUČIŠ. Za svoje dobro shvati: tvoje dijeljenje lekcija o "tonu", "zvuku", "tehnici" i ne znam ni ja čemu sve, nema nikakvu težinu i od strane normalnog tamburaškog puka je shvaćeno kao diarrhea bahatoga dječarca. Ovo sam napisao u najboljoj namjeri.
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
sto se tice ukocenosti, mozda malo, al kad sviram inace, nisam ukocen. ovo drugo, ok, ritam i to. al tamburu sam bio nastimo, al su nove zice, nisu jos iztegnute.a i usput moram kotirat ponovo prim, jer mi nestima bas u poljima svim. al to je manje vazno. i ton nikada nece biti isti kad se snima, i uzivo, velika je razlika.tek s skupom opremom moze bit priblizan.a ne s 10kn mic. i to jos na gotovinu 8kn platio . ajd ti sebe snimi, da cujem , cuo sam ono prije.ajd jos jednom nest
Last edited by eXeR; 27-01-2007 at 17:23. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Dakle, čemu služi mikrofon? Mikrofon služi kako bi preuzeo titraje zvučnih valova i pretvorio ih u električni signal. Mikrofon ne pojačava samo zvuk trzalice. Pojačava sve zvukove. Bitnije je ZNATI pozicionirati mikrofon, nego IMATI dobar mikrofon. Da ove stvari znaš, ne bi lupetao ovdje po forumu... I nije manje važno štima li ti instrument ili ne. Dapače, "To je jako važno!". ![]() Sve je važno, intonacija, ton, tehnika, tempo, ritam, dinamika. Nije jedno važnije od drugoga. Sve skupa jednakom bitnosti čini GLAZBU. Ustvari, usudit ću se reći i ovo: TON je ovdje NAJMANJE bitan, jer je čisto SUBJEKTIVNA kategorija. Nekome se sviđa ovakav, nekome onakav ton. Ne može ton biti određen ISO, DIN ili JUS standardom. ![]()
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ok,ajd mi onda reci kako da postavim mic, jer je meni skroz do tambure. kazem da je u mom slucaju manje vazno jer bas skrozs stima prim, jer nisam se ja snimo da slusas jer nastimanio il ne, nego da cujes |
|
|
||||
|
||||
|
gle,jel imas msn il icq, da tu nespamamo bezveze
|
![]() |
|
|