![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav cijenjenim kolegama!
Eto da se i ja pridružim... Spominjane trzalice za bas "kakve je Jurki nekad radio" su moje djelo. Zainteresirani se mogu javiti na 0915926429. Cijena je 100 kn po komadu, a svaka kritika je dobrodošla! Veličina je (u mm) 100/30/4,5. |
|
|
||||
|
||||
|
jesu li to one s jedne strane koža, a sa druge plastika?
|
|
|
|||
|
|||
|
moji u kudu bi možda bili zainteresirani.daj koju sliku nabaci te lokaciju di se nalazi...ili može i pouzeće?!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne bi bilo loše da staviš fotografije i malo opišeš trzalice, jer ne znaju baš svi kako izgledaju trzalice za bas "kakve je Jurki nekad radio"!
|
|||
|
|||
|
Stižu fotke ubrzo, radi se o kombinaciji plastike i kože. Imam 3 vrste trzalica, od različitog materijala, sve će biti poslikano i postano. Lokacija je Zagreb, bilo kakve kombinacije dolaze u obzir, od pouzeća do uplate na račun što se tiće slanja pošiljke.
|
|
|
|||
|
|||
|
ee ovako...sviram bas vec godinu i pol dana....i nikako da nađem pravu trzalicu...vecina su premekane....pa žice naprave ureze....i pri udarcu zapinju....te su bile od plastike.... pa sam onda pokušo s drugim materijalom....ta je bila jedna strana koža druga plastika....nakon 4 probe u kud-u totalno se istrošila....jel zna netko gdje u osijeku ima za kupit pravu trzalicu...cijena nije problem...
|
|
|
||||
|
||||
|
Basdžija prodaje izvanredne trzalice za berdu.
Javi mu se slobodno, neće ništa da ti bude! A koliko se vidi, u tijeku je i ljetna akcija!
|
![]() |
|
|