![]() |
|
|
|||
|
|||
|
na prodaju tri basprima i tamburaski bas
![]() informacije na tel: +381640051201 +38122640570 EDITby tamish negde zapelo kod stavljanja slika...stavljam link na svoju ruku...ne javlja mi se lescuk.. Last edited by radionica lescuk; 18-01-2010 at 16:50. |
|
|
|||
|
|||
|
mozete mozda stavit i slike za bas i neke cijene ?? poz
|
|
|
|||
|
|||
|
hvala za link miso pozdrav!
imamo jos tambura cene su od 800-900 pa do 2000e bas je profesionalni instrument jedan od najboljih na ovim prostorima star je oko sto godina drvo sareni i beli javor gornja daska kopana camovina(blistaca) lak polituda uradjen tutkalom |
|
|
||||
|
||||
|
Cijena basa?
|
|||
|
|||
|
cena basa je 3500e
|
|
|
||||
|
||||
|
majstore , slike će puno pomoći da se netko odluči doći vidjeti i isprobati , a onda i kupiti bas
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
to su sve novi instrumenti?
i di se mogu pogledati?
|
|||
|
|||
|
vojvodina sremska mitrovica 22000 legetska 35 |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdravljam majstore; Lescuka starijeg i dva mladja majstora ( dva tatina sokola) koji hvala Bogu nastavljaju ocevim stopama i saljem vam slike koje ste trazili...
Last edited by zoran.simic.kontra; 22-03-2010 at 17:48. |
|
|
||||
|
||||
|
e ovaj puz je kod mene na bassu
))
|
|||
|
|||
|
moguce
|
|
|
|||
|
|||
|
Kolko dođe ovaj desni basprim? hvala
|
|
|
|||
|
|||
|
800
|
|
|
|||
|
|||
|
Pozdravljam velike majstore iz poznate radionice "Lescuk"!
A zamolio bi ih ujedno da postave jos koju sliku begesa sa malo boljom rezoluzijom slikano iz svih uglova ,da bi mi koji nismo blizu Sremske Mirovice imali bolji razlog da se uputimo na dalek put!Da li dolazi u obzir neka zamjena za drugi bas? Uz doplatu po procjeni i dogovoru ? |
|
|
|||
|
|||
|
stavicu slike sutra
Last edited by radionica lescuk; 05-02-2011 at 11:48. |
|
|
|||
|