![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ljudi trebam pomoć.
Jeste li na slučajno naišli na netu na bilo koju verziju ave marie u tamburaškoj obradi, a da se može poslušat. Trebam za svadbu... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Hvala, hvala.
Eto u osmom mjescu ove godine, pa sam mislio na misi angažirat svoje tamburaše da to izvedu. Imao sam nekad davno jednu verziju (valjda Schubertove obrade), al ne mogu više to nać. Pa reko da pitam stručnije i informiranije od sebe. Čija obrada bi bila najbolja za odsvirati? Što kažete? |
|
|
||||
|
||||
|
Preporučam da tamburaši izvedu Ave Mariu Miljenka Prohaske i Karla Metikoša. To bi se moglo dobro obradit na tamburama.
Last edited by Miha; 21-04-2008 at 10:23. |
|
|
||||
|
||||
|
marek, imam note koje te zanimaju...
za svirati tako nešto ionako trebaju note, a ne skidanje sa snimke... javi se na pp.
|
||||
|
||||
|
...a Josipa Lisac da otpjeva...
|
|
|
|||
|
|||
|
evo ja ću ti poslat od dika...samo instrumentalna verzija....na novi gmajl
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Nego, ja bi note od te verzije koju Dike sviraju. @maestro jel to ta verzija? i ispričavam se na neznaju klasike.... |
|
|
||||
|
||||
|
ja sam to sviral sa orkestrom prije par godina, e sad... buduci da je nasa skladba bila orkestralno napisana ne znam kolko bi ti to pomoglo za manji sastav. sijecam se da su trzalacki instrumenti imali jako jednostavno za svirati, ubiti manje vise sve cijele note, ali su cela zato imala neke spaljevine za svirati, i obavezno je pjevacica pjevala. zato je i skladba bila jednostavnije napisana, buduci da je pisana za izvodenje uz vokal, a ne kao instrumental.
vidim da tebi treba instrumental pa ti onda ovo nebi bilo bas od prevelike koristi, mislim da imam i na nekom CD-u snimku toga pa bum stavil na gmail dok stignem. |
|
|
|||
|
|||
|
imam i note ....Majićeve....napisane u encoreu
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Pozdrav, Ingvarr |
|
|
||||
|
||||
|
hvala, ali našao sam verziju koja mi se sviđa.
|
![]() |
|
|