![]() |
|
|
||||
|
||||
|
to je đez, šta ti znaš!
![]() i tako sviraju dukati. i šandor lakatoš. samo oni tamo imaju a dur na kontri. |
|
|
||||
|
||||
|
ok,necu u to ulaziti..posto je snimak jos id 2009..tj prije 2 god ..tocno
....
|
||||
|
||||
|
Quote:
sto si time zelio reci?
|
||||
|
||||
|
pa, moda se mijenja.
|
|
|
||||
|
||||
|
hocu reci da smo se tek skupili recimo..poslije raspada.tj kad su neki osli iz benda, ja i taj drugi bracista smo dosli....ovo nam je bila jedna od prvih svirki svi skupa..tako da...s vremenom je sve sjelo na svoje mjesto..
|
||||
|
||||
|
Ali isto tako kaze da se moda u pravilnim vremenskim krugovima vraca natrag, tako da ce se opet tako svirati
|
||||
|
||||
|
dada... došli neki iz benda koji je svirao po janikinom modelu, a neki iz drugog benda koji je svirao po majićevoj obradi. pa opićili svaki po svom.
đez, velim ja. đejm sešn. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ugledajte se u gitarista rađe... ako neznaš, rađe udari tupo nego krivo tj. kinesku tercu
|
|
|
||||
|
||||
|
hahaha.....ajd ne filozofirajte
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
[quote=_maestro_;95764]to je đez, šta ti znaš!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :k rez:
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ovo je bolesno!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Samo što je šteta što taj riff sviraju krivo. Ne bi inače ništa komentirao, al nije prvi put da čujem da se to svira krivo i pomalo me čudi kak to ljudi krivo čuju. http://www.youtube.com/watch?v=btPJPFnesV4 Mjesto na 0:15. eye.JPG
|