![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Zamjena teza, TI si debeo, ja sam glup...a crnogorci su lijeni
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
ok. ja nisam lijep, al sam zato glup... ti si nekad bio glupi bosanac, ali sad više nisi bosanac i tako to. ili sam nešto opet pobrkao???
|
|
|
||||
|
||||
|
Ličke drvosječe u "Lijepom našom"iz Slunja!
HRT nedjelja 20.02.u 18 i 15 h! Jazz kompozicija se zove "Cure neće drvosječe"! |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Hvala legendo!
Usput : ovih dana ću biti dosta u studiju "La notte"kod Damira,možda je prilika da se vidimo! |
|
|
||||
|
||||
|
" Hey Ho, Let's Go, Likka Likka Hey " koja energija ! u formi sam za cijeli dan !!!
|
||||
|
||||
|
Quote:
Zaista nam puno znači što se tebi sviđa! Pozdrav od cijele ličke ekipe i ako ne prije onda se sigurno vidimo u Sincu na sv.Iliju! |
|
|
|||
|
|||
|
Svaka cast Drvosječe, bas ste lipo "zapeljali" ove dvi stvari.... Svi uzivamo slusajuci vas...
Pozzz iz Like.... |
|
|
||||
|
||||
|
[quote=zrno;94794]Svaka cast Drvosječe, bas ste lipo "zapeljali" ove dvi stvari.... Svi uzivamo slusajuci vas...
Pozzz iz Like....[/QUOTE Hvala zemljačino! Nadam se da se vidimo ovu subotu u Otočcu na velikom koncertu "Slobodne Like" u športskoj dvorani! |
|
|
|||
|
|||
|
Naravno da dolazimo... (bdv, doc ce svi tamburasi iz okolice) .... malo zapivat i nazdravit s Vama-...
nek se vidi kolko nas je....
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Ličke drvosječe na "Dobro jutro Hrvatska" HRT 1 u srijedu 09.03.
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dobar naslov za onu temu o Ličanima. Dobro vi odrađujete ove TV nastupe, svaki put nova stvar!
|
||||
|
||||
|
Ličke drvosječe na "Lijepom našom"iz Otočca na HRT 1 17.12 u 18,30 a drugi dio na sam Badnjak 24.12.
|
![]() |
|
|