![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() evo sad je djuka dao note al naravno opet ce bit neki prigovori..
|
|
|
||||
|
||||
|
Kad se malo bolje prouče, vidimo da je to vrhunski scenski nastup (performance)... Prva liga, Djuka... Baš sam tako nešto tražio za određene muzičare, tnx...
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Moze li mi netko poslati note od pjesme ja pijem da zaboravim od Gazdi> molim vas! na mail mihalicka__@hotmail.com hvala unaprijed
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
[quote=Muzikas;94163]PROBAJTE OVDE....
http://www.notetambure.bloger.hr/ Vidis kako su to ljudi riješili!!! Pa tko voli nek' izvoli!!! |
|
|
|||
|
|||
|
jel bi mi mogao samo poslati neke poznate na : jurajkekic@hotmail.com ili očeš razmjenu nota? ja imam ove: -kad se tena udavala -beži jankec -kraj jezera -ja se konja bojim -dimnjačar -kad čujem tambure -kuća na kraju sela -dobro mi došel prijatel |
|
|
|||
|
|||
|
ako netkotreba pjesme sa akordima imam u vlasništvu oko 900 tekstova sa akordima i programe za laptope za pjesmarice pa akoa tko treba nek se javi na email goran.plavcek@po.t-com.hr
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
pazi lika on bi note,a li samo neke poznate od lola, ostalo mu ne treba ![]() a ako neces poslati mozda OČEŠ razmjenu nota, eto on je vec prikupio OSAM poznatih pjesama Boze moj ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
hahahahaaa legendo,baš si me nasmijao s ovim notama...
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Hej al bi meni mogo poslati note "kad se Tena udavala" ?? na mail: melanie1805@gmail.com Hvala unaprijed!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma vi jednostavno ne razumijete kako je to teško sjesti za računalo upaliti pjesmu i pokušati nešto odsvirati. Imam ja neke note,hoćete možda i video lekciju?
|
||||
|
||||
|
Ma u pravu si, nemamo mi pojma kako je to teško sjesti za računalo, upaliti pjesmu i pokušati nešto odsvirati. Mi svi imamo note za sve pjesme koje postoje na kugli zemaljskoj, ali smo škrti do ibera i NEDAMO nikome te note! Štaćeš kad smo govna...
![]() A uostalom, lakše je sjesti za računalo i žicati na forumu note nego upaliti pjesmu i pokušati odsvirati. Ja to isto uvijek radim. ![]() Sori kompa, bez muke nema nauke...
|
|||
|
|||
|
a čujte,vi što tražite note,od ne znam ni ja čega,zar nije izazov slušati nešto i pokušati to skinuti "na uho".Bar je muški dio tamburaške populacije spreman istaživati i ispitivati "nepoznate"teritorije.Da me cure i žene krivo ne razumiju,ista je stvar,neovisno o spolu.Al ko zna zna,možda nikog ne zanima ništa,pa do cilja žele doći bez nekog truda...možda sam ja dinosaur...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
bas si pe... homoseksualac ![]() ali nema veze oprastam ti ako mi posaljes sva tri uvoda za sve je ona meni ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
A čekaj malo, samo na jedan način se ulazi u klub "onih koji imaju note za sve". Moraš dati riti.
Ja sam dal, i sad imam. Ako hoćeš u klub, dogovorimo se na PM. Al to samo zato kaj si mi frend, da si ovi kaj žicaju note ne bi mislili da mogu i oni.
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() Ja (pro)dajem ispod cijene!!! ![]() ![]()
|
![]() |
|
|