Forums  

Go Back   Forums > Tambura općenito > Tamburaši i bandovi

Reply

Opcije Teme Način Prikaza
Staro 11-05-2010, 16:11
eXeR's Avatar
eXeR eXeR je odsutan trenutno
Opaki diskutant

Registriran: Feb 2006
eXeR će postati slavan vrlo brzo 55
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by VeljoSB Vidi Post
moje je mišljenje bilo da možda takav način kritike za nečiji nastup i nije baš na mjestu, ali to je samo moje mišljenje, daljnja situacija je nastala nakon što se _maestro_ uključio u raspravu...sve navedeno već gore piše....
znaci, na ovom forumu se samo smije hvali, i samo sve najbolje iznositi? a lose strane nisu dozvoljene? ok, nisam znao..sorryy
Staro 11-05-2010, 16:12
VeljoSB's Avatar
VeljoSB VeljoSB je odsutan trenutno
Opaki diskutant

Registriran: Sep 2008
VeljoSB će postati slavan vrlo brzo 74
Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by eXeR Vidi Post
znaci, na ovom forumu se samo smije hvali, i samo sve najbolje iznositi? a lose strane nisu dozvoljene? ok, nisam znao..sorryy
nisam ni ja znao, sad znam!
Staro 11-05-2010, 16:17
eXeR's Avatar
Opaki diskutant

Uobičajeno

i dalje ne kuzim... pa to je samo za njihovo dobro.zar ne mislis tako???nitko nije savrsen,naravno..svatko ima gresaka..ali mislim da se ovakve greske, koje su dosta velike, jer fals je fals...mozes ti odsvirat pogresan ton, dva...takve greske su prihvatljive, ali po meni, ovo su vece greske, cijelu pjesmu falsirat,(pjevanje)... ok, vjerujem da 90% publike to nije skuzilo, jer vjerojatno nemaju sluha, ali onih 10% vjerujem da je... meni se osobno jebe za te bez sluha.. njima mozes svirat kako god oces, njima super. za njih se ni ne treba trudit i pokazat sta znas, jer to nece znati cijeniti na pravi nacin
Staro 11-05-2010, 16:19
_maestro_'s Avatar
_maestro_ _maestro_ je odsutan trenutno
Vrlo opaki diskutant

Registriran: Oct 2006
_maestro_ zrači veličanstvenom aurom_maestro_ zrači veličanstvenom aurom 156
Uobičajeno

Quote:
o to ti izvini da sam ja reko da juri možeš tutnuti 1000kn u džep da ti uzme tamburu preko reda, ako je to netko i napravio ja nisam, ali nisam to ni napisao ovdije...
kladio bih se da jesi, ali nije sad to više bitno. poslužilo je kao ilustracija ove rasprave.
Quote:
jer vidim da nije baš pametno po forumu izjavljivati onako kako se uistinu misli nego onako kako razmišlja većina, a pravo mišljenje držati za sebe...neka onda tako i bude, licemjerno al ko ga jebe...
ne. to zavisi od tebe kao osobe. ali razlika je između iznošenja svog mišljenja i iznošenja svog mišljenja ako time javno vrijeđaš određenu osobu koja k tomu i nije član foruma.
i ja sam tu i tamo zagazio u takva govna na ovom forumu i mnogi drugi...

Quote:
ja sam se barem imenom i prezimenom predstavio na forumu, i sve koje je zanimalo tko sam znaju me, tako da i iza onoga što ovdije kažem mogu odgovarati i "lično"... a da uzmemo primjer exera, taj se mladi gospodin i nije predstavio
ma predstavio se on više puta. svi znamo da se radi o zvonimiru špoljariću iz iloka. on to zaista nikad nije tajio, jer da je, ne bih to ovako u postu napisao. ima tu i njegovih snimki gdje svira prim, njegovih fotki u raznim rizičnim situacijama, a jedan opaki diskutant ima njegovu facu na avataru...

no, nije stvar samo u exeru, nego sam se ja uskokodakao ovdje zbog sebe... ne laje kuja radi sela.
naime, volim misliti kako se ovim zalažem za PRINCIP da se slobodno piše i iznosi svoje mišljenje sve dok to ne prelazi nekakve granice koje postoje u civiliziranom svijetu
i molim da se ne povlače s tim u vezi razna mišljenja o principima kojima sam se vodio dok sam bio administrator. to nas vodi opet u mrtvi krug...
Reply With Quote
Staro 11-05-2010, 16:19
VeljoSB's Avatar
Opaki diskutant

Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by eXeR Vidi Post
i dalje ne kuzim... pa to je samo za njihovo dobro.zar ne mislis tako???
šta ih onda nisi kontaktirao i njima se obratio, i reko, čujte momci ne valja vam to to i to, de to popravite jer ste ovakvi i onakvi...

za njihovo dobro, a upitno je čitaju li uopće baš tu temu...
Staro 11-05-2010, 16:27
eXeR's Avatar
Opaki diskutant

Uobičajeno

zatop sto je ovo TAMBURASKI FORUM..onda nebi bilo ni jedne teme ovdje, ako bi na to gledali.. zar ne? a vidim da svaki bend ima svoju temu..pa eto, i ja otvorio za njih
Staro 11-05-2010, 17:33
_maestro_'s Avatar
Vrlo opaki diskutant

Uobičajeno

Quote:
a upitno je čitaju li uopće baš tu temu...
ma kakvi.... mladi dukati ni slućajno ne čitaju temu o mladim dukatima... kako ti tako šta može pasti na pamet uopće?
Reply With Quote
Staro 11-05-2010, 17:34
VeljoSB's Avatar
Opaki diskutant

Uobičajeno

a i ja isto svašta lanem... baš sam neki spašen
Staro 11-05-2010, 17:36
_maestro_'s Avatar
Vrlo opaki diskutant

Uobičajeno

ae. sać ja otvorit temu o šokačkom cvitu, al ti nemoj čitat.
Reply With Quote
Staro 11-05-2010, 17:37
VeljoSB's Avatar
Opaki diskutant

Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by _maestro_ Vidi Post
ae. sać ja otvorit temu o šokačkom cvitu, al ti nemoj čitat.
oš se okladit da neću ni pogledat?? iako već ima jedna...
Staro 12-05-2010, 09:26
IvanZU IvanZU je odsutan trenutno
Opaki diskutant

Registriran: Mar 2007
IvanZU je na dobrom putu 47
Uobičajeno mladi dukati

...moram nešto napisat, pa da se tema opet razvije...ovo je exer propustio izgleda u Iloku, a kako je on fun ovog benda, kojem je i temu otvorio, onda će on vjerovatno nastavit niz uradaka iliti nastupa mladih dukata....

...dečki samo naprijed!!!

Reply With Quote
Staro 12-05-2010, 09:41
_maestro_'s Avatar
Vrlo opaki diskutant

Uobičajeno

je dobri su stvarno... ali pjevanje ipak mogu i trebaju dotjerati. šteta bi bilo da to ne naprave.
Quote:
kako je on fun ovog benda
fun svakako je, ali možda postane i fan.
Reply With Quote
Staro 12-05-2010, 09:48
Opaki diskutant

Uobičajeno

Quote:
je dobri su stvarno... ali pjevanje ipak mogu i trebaju dotjerati. šteta bi bilo da to ne naprave.

fun svakako je, ali možda postane i fan.
....ajoj, dobro sviraju, loše pjevaju, dobro pjevaju, loše sviraju, dobro pjevaju i sviraju, nemaju ritma, dobro pjevaju i sviraju i imaju ritma al.......opet bi ti das kačimo....evo predlog, a cela tema je recimo obojena mladima i pjevanjem, al ti se maestro suzdrži komentara a exer nek nas oduševi:

....ovi neće bit mladi dukati da ih i sam Janika podučava, al možda poslje moje kritike, dobiju volju pa se zainate, što ustvari i je sama bit, zar ne?
Reply With Quote
Staro 12-05-2010, 09:55
_maestro_'s Avatar
Vrlo opaki diskutant

Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by IvanZU Vidi Post
... al ti se maestro suzdrži komentara a exer nek nas oduševi:.

suzdrži se ti od dociranja drugima šta i kako da komentiraju. ivan-vu, pa exer, pa ja... svatko valjda treba pisati ono što ti misliš da treba ili... ?
tu je negdje i počela priča...

vranca sam poslušao, odlično jedino je očita intonativna nestabilnost. imam dojam da pjevač gađa intonaciju kao u pokretnu metu.
nesigurnost u intonaciji se čuje i kad se uključe prateći...

Last edited by _maestro_; 12-05-2010 at 10:22. Razlog: ubacio citat
Reply With Quote
Staro 12-05-2010, 09:59
Opaki diskutant

Uobičajeno

Quote:
suzdrži se ti od dociranja drugima šta i kako da komentiraju. ivan-vu, pa exer, pa ja... svatko valjda treba pisati ono što ti misliš da treba ili... ?
tu je negdje i počela priča...
...
...odgovor na ili... je da ste mi sva trojica nabrojanih u istom košu za smeće.
Reply With Quote
Staro 12-05-2010, 10:07
_maestro_'s Avatar
Vrlo opaki diskutant

Uobičajeno

ma ok stari moj. to je potpuno legitimno što se tiče tebe osobno. meni isto jako odgovara da me pojedini škartiraju, izbjegavaju.
ali problem je što ti zabadaš nos i tamo gdje nebi trebao i ne dopuštaš članovima foruma da iznesu svoje mišljenje. dakle, tvoj problem nije tvoj vlastiti, nego ga prenosiš na forum. tvoj bahatluk ide toliko daleko da im čak i napišeš kako je trebao izgledati njihov post i šta su trebali pisati.
a moderator si.
Reply With Quote
Staro 12-05-2010, 10:11
Opaki diskutant

Uobičajeno

Quote:
ma ok stari moj. to je potpuno legitimno što se tiče tebe osobno. meni isto jako odgovara da me pojedini škartiraju, izbjegavaju.
ali problem je što ti zabadaš nos i tamo gdje nebi trebao i ne dopuštaš članovima foruma da iznesu svoje mišljenje. dakle, tvoj problem nije tvoj vlastiti, nego ga prenosiš na forum. tvoj bahatluk ide toliko daleko da im čak i napišeš kako je trebao izgledati njihov post i šta su trebali pisati.
a moderator si.
Da.
Reply With Quote
Staro 12-05-2010, 10:15
Log Out Log Out je odsutan trenutno
Diskutant

Registriran: Oct 2008
Log Out je na dobrom putu 28
Uobičajeno

Quote:
vranca sam poslušao, odlično jedino je očita intonativna nestabilnost. imam dojam da pjevač gađa intonaciju kao u pokretnu metu.
nesigurnost u intonaciji se čuje i kad se uključe prateći...
meni tu uopće nije bitna intonacija koju ne gađa al ne pogađa 100% već interpretacija bez emocija tj.poprilično "hladno". kako je to većinom osobni dojam(a ne dokaziva činjenica) molio bih da me se ne uzima na zub zbog ove izjave.
Reply With Quote
Staro 12-05-2010, 10:20
_maestro_'s Avatar
Vrlo opaki diskutant

Uobičajeno

Quote:
Originally Posted by Log Out Vidi Post
meni tu uopće nije bitna intonacija koju ne gađa al ne pogađa 100% već interpretacija bez emocija tj.poprilično "hladno". kako je to većinom osobni dojam(a ne dokaziva činjenica) molio bih da me se ne uzima na zub zbog ove izjave.
taj tvoj osobni dojam je direktno poveziv sa činjenicom o intonaciji:
da se momak ne bori s tim, nazovimo ga gađanjem, vjerojatno bi imao više prostora za posvetiti emociji, interpretaciji i tim stvarima.

to je nešto kao kad sviraš neku stvar iz nota, a još ti nije dobro sjela, pa se veliki dio koncentracije oduzme na čitanje nota umjesto na interpretaciju.
ili seljački rečeno, od drveća ne vidiš šumu.
Reply With Quote
Staro 12-05-2010, 10:29
Log Out Log Out je odsutan trenutno
Diskutant

Registriran: Oct 2008
Log Out je na dobrom putu 28
Uobičajeno

Quote:
taj tvoj osobni dojam je direktno poveziv sa činjenicom o intonaciji:
da se momak ne bori s tim, nazovimo ga gađanjem, vjerojatno bi imao više prostora za posvetiti emociji, interpretaciji i tim stvarima.

to je nešto kao kad sviraš neku stvar iz nota, a još ti nije dobro sjela, pa se veliki dio koncentracije oduzme na čitanje nota umjesto na interpretaciju.
ili seljački rečeno, od drveća ne vidiš šumu.
moguće da je i djelovala trema ili nešto sasvim deseto pa je doprinijelo ovako nečemu. vjerujem da bi drugi put u nekom ugodnijem prostoru to bolje i emotivnije izveli.
Reply With Quote
Reply

Pravila Postanja