![]() |
|
|
||||
|
||||
|
znaci, na ovom forumu se samo smije hvali, i samo sve najbolje iznositi? a lose strane nisu dozvoljene? ok, nisam znao..sorryy
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
i dalje ne kuzim... pa to je samo za njihovo dobro.zar ne mislis tako???nitko nije savrsen,naravno..svatko ima gresaka..ali mislim da se ovakve greske, koje su dosta velike, jer fals je fals...mozes ti odsvirat pogresan ton, dva...takve greske su prihvatljive, ali po meni, ovo su vece greske, cijelu pjesmu falsirat,(pjevanje)... ok, vjerujem da 90% publike to nije skuzilo, jer vjerojatno nemaju sluha, ali onih 10% vjerujem da je... meni se osobno jebe za te bez sluha.. njima mozes svirat kako god oces, njima super. za njih se ni ne treba trudit i pokazat sta znas, jer to nece znati cijeniti na pravi nacin
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
i ja sam tu i tamo zagazio u takva govna na ovom forumu i mnogi drugi... Quote:
svi znamo da se radi o zvonimiru špoljariću iz iloka. on to zaista nikad nije tajio, jer da je, ne bih to ovako u postu napisao. ima tu i njegovih snimki gdje svira prim, njegovih fotki u raznim rizičnim situacijama, a jedan opaki diskutant ima njegovu facu na avataru...no, nije stvar samo u exeru, nego sam se ja uskokodakao ovdje zbog sebe... ne laje kuja radi sela. naime, volim misliti kako se ovim zalažem za PRINCIP da se slobodno piše i iznosi svoje mišljenje sve dok to ne prelazi nekakve granice koje postoje u civiliziranom svijetu ![]() i molim da se ne povlače s tim u vezi razna mišljenja o principima kojima sam se vodio dok sam bio administrator. to nas vodi opet u mrtvi krug... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
za njihovo dobro, a upitno je čitaju li uopće baš tu temu...
|
||||
|
||||
|
zatop sto je ovo TAMBURASKI FORUM..onda nebi bilo ni jedne teme ovdje, ako bi na to gledali.. zar ne? a vidim da svaki bend ima svoju temu..pa eto, i ja otvorio za njih
|
||||
|
||||
|
ma kakvi.... mladi dukati ni slućajno ne čitaju temu o mladim dukatima... kako ti tako šta može pasti na pamet uopće?
|
|
|
||||
|
||||
|
a i ja isto svašta lanem...
baš sam neki spašen
|
||||
|
||||
|
ae. sać ja otvorit temu o šokačkom cvitu, al ti nemoj čitat.
|
|
|
||||
|
||||
|
oš se okladit da neću ni pogledat??
iako već ima jedna...
|
|||
|
|||
|
...moram nešto napisat, pa da se tema opet razvije
...ovo je exer propustio izgleda u Iloku, a kako je on fun ovog benda, kojem je i temu otvorio, onda će on vjerovatno nastavit niz uradaka iliti nastupa mladih dukata.......dečki samo naprijed!!! |
|
|
||||
|
||||
|
je dobri su stvarno... ali pjevanje ipak mogu i trebaju dotjerati. šteta bi bilo da to ne naprave.
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
....opet bi ti das kačimo ....evo predlog, a cela tema je recimo obojena mladima i pjevanjem, al ti se maestro suzdrži komentara a exer nek nas oduševi :....ovi neće bit mladi dukati da ih i sam Janika podučava, al možda poslje moje kritike , dobiju volju pa se zainate, što ustvari i je sama bit, zar ne?
|
|
|
||||
|
||||
|
suzdrži se ti od dociranja drugima šta i kako da komentiraju. ivan-vu, pa exer, pa ja... svatko valjda treba pisati ono što ti misliš da treba ili... ? tu je negdje i počela priča... vranca sam poslušao, odlično jedino je očita intonativna nestabilnost. imam dojam da pjevač gađa intonaciju kao u pokretnu metu. nesigurnost u intonaciji se čuje i kad se uključe prateći... Last edited by _maestro_; 12-05-2010 at 10:22. Razlog: ubacio citat |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
ma ok stari moj. to je potpuno legitimno što se tiče tebe osobno. meni isto jako odgovara da me pojedini škartiraju, izbjegavaju.
ali problem je što ti zabadaš nos i tamo gdje nebi trebao i ne dopuštaš članovima foruma da iznesu svoje mišljenje. dakle, tvoj problem nije tvoj vlastiti, nego ga prenosiš na forum. tvoj bahatluk ide toliko daleko da im čak i napišeš kako je trebao izgledati njihov post i šta su trebali pisati. ![]() a moderator si. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
već interpretacija bez emocija tj.poprilično "hladno". kako je to većinom osobni dojam(a ne dokaziva činjenica) molio bih da me se ne uzima na zub zbog ove izjave.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
da se momak ne bori s tim, nazovimo ga gađanjem, vjerojatno bi imao više prostora za posvetiti emociji, interpretaciji i tim stvarima. to je nešto kao kad sviraš neku stvar iz nota, a još ti nije dobro sjela, pa se veliki dio koncentracije oduzme na čitanje nota umjesto na interpretaciju. ili seljački rečeno, od drveća ne vidiš šumu. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
![]() |
|
|