![]() |
|
|
||||
|
||||
|
znam
|
||||
|
||||
|
Quote:
o tome što čudni likovi ne dopuštaju da se kritički i slobodno piše. tu je korijen problema, a sve ostalo su izdanci... |
|
|
||||
|
||||
|
uff da, ja sam stvarno cudan..a ti si krasan momak, otvorenih svjetonazora i nadasve komunikativan u drustvu..a da ne pricam o slobodi govora kada ti imas urednicku palicu
![]() daj Mario, pa imas vec previse godina..sta nisi sam sebi vec smijesan?
|
||||
|
||||
|
Osjetio si se prozvanim Srđane?
Kakve veze ima kakav sam ja u društvu i kakav sam bio administrator po TVOM mišljenju? |
|
|
||||
|
||||
|
haha, jok ti si
sad se jos pocni izmotavati da nisi na mene mislio pa da stavimo slag na ovu tvoju tortu punu bisera
|
||||
|
||||
|
ako smijem nadodati, zvonko bogdan radi sa tamburašima godinama, po meni a vjerujem i po većini, izvrstan interpretator glazbe kojom se bavi, ali nije tamburaš, samo solista...
ne razumijem zašto se želi iz jednog benda, okvirno 5 ljudi koji stanu na binu istaći jednoga koji je vrhunski pjevač, uz to i svirač... smatram da treba imati "ono nešto" što će publika primijetiti, ali taj netko sigurno ne može stajati ko slika za mikrofonom, držati jedan od instrumenata i dirigirati publici... tko je imalo postigao nešto po pitanju dobrog, da ne kažem vrhunskog pjevanja ali i dobre komunikacije sa publikom, klonio se instrumenta i uhvatio mikrofon, govorim o tamburaškom sastavu jer se o tome i priča... ne znam kakva to revolucija treba da jedan od petorice ljudi koji sviraju bude vrhunski pjevač, evo _maesto_ pošto stalno o tome govoriš iznesi neki primjer kako to postići, nije valjda da govoriš napamet...znam i ja da treba usavršavanje, ali kako i na koji način ne znam, pa se mirim sa činjenicom koja je sada, pjevamo i sviramo kako najbolje znamo a ne mogu se požaliti da ljudi ne prepoznavaju naš rad i da ne dolaze na gaže...
|
||||
|
||||
|
Quote:
radi se o nečem drugom. završava isto na "...avanje"
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ima veze kakav si , jer ti meni ne mozes reci da sam cudan..
|
||||
|
||||
|
Quote:
ograda je recimo sastav od 5 tamburaša. dopizdili ste više i bogu i vragu s prim-2 basprima-kontra-bas postavom ograda je i tamburaški sastav kao takav. jel corona tamburaški sastav? ograda je i slika zvonka bogdana s mikrofonom iza kojeg stoje tamburaši. iskreno, volio bih imati ekipu s kojom bih pokušao realizirati konkretno neke stvari. nažalost, ostaje mi samo frustracija što u tome nisam uspio kad sam bio mlađi i imao više energije... tada su prioritet imale gaže.
|
|
|
||||
|
||||
|
svaka tema ode u tri pizde materine, al skoro svaki put....a bogtj...
mogo sam se i ja uplesti na spomenuto izražavanje mišljenja, tim je započela moja aktivnost na forumu pa sam skoro letio van, bio popljuvan od mnogih članova, a samo sam kao exer izneo svoj stav....isti primjer...dakle bilo je zabranjeno višeumlje, vladalo je jednoumlje....sad opet vlada višeumlje....ko koga ovdje prca?
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
nešto imputiraš da sam bio nepošten kao administrator? zbog onog bana kad si brljine obiteljske probleme iznosio na forumu, u svojoj sadističkoj želji da ga povrijediš? to je bio jedini ban kojeg si od mene dobio i trebao je biti puno dulji. bio sam blag, jer vas obojicu poznam osobno pa sam uzeo rezervu zbog subjektivnosti. iskreno mislim da te trebalo i neki dan sankcionirati zbog ovog bezobzirnog, ničim izazvanog i direktnog nasrtaja na osobnost drugog diskutanta. al to ne ide više meni na dušu. nema, nema... jer ako sam čudniji od tebe, šta se čudiš?
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
jbt, pa đe je problem????
Pjesma, falšOvi, izričaj, pa jebemumiša svi bi trebali na istoj strani biti... ![]() Ono što nije dobro - nije dobro; nikakav _maestro_ ili sakyb neće to prominit...promjene su moguće samo u našim glavama i u odnosu prema onome što radimo ili pokušavamo raditi; svaki pomak u tom smislu je dobrodošao... Nekad je i pad let
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() a sto se exera tice, molim te cuvaj patetiku za nekog drugog..ja se divim Vedranu sto tom momku uopce dopusta da bude na forumu..ali Vedran je puno tolerantnija osoba od mene, zato ga i volim pece me pimpek za njega i njegovu osobnost..a jos mi je pateticnije (da ne kazem kontradiktornije ) sto ga njegov nekoc najgori progonitelj stiti od zlobnika poput mene ![]() kontra Dioklecijan
|
||||
|
||||
|
Uf, previše je frustracije kod mlađih ljudi danas ... BBB i slični su primjer za to, naravno, drastičan primjer, krajnost, ali... To je tema za neki drugi forum, ali djelići toga se vide i ovdje.
Siguran sam da se sve što je rečeno ovdje moglo prodiskutirati i s puno manje tenzija, a s puno više uvažavanja, kolegijalnog i ljudskog, bez obzira na različita mišljenja. edit: E, upravo tako...
ˇıɔou od oǝʌoɹd ɯɐs ǝuɐp ǝɾןoqɾɐu ǝɾoʌs Last edited by tamburix; 11-05-2010 at 13:18. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
a problem? više je izgleda osobne prirode... ![]() ajde, srđane, kad te već toliko smetam, stavi me na ignore listu ili preskači moje postove... nema smisla ovakvo nabadanje po forumu. ja sam priznajem, s onom "taštinom" sve zakuhao... |
|
|
||||
|
||||
|
U proljetno vrijeme, kad sve buja a vremenske prilike su sklone promjenjivosti, zna se naići na mnoštvo što mlađih, što starijih bikova i bičića kako međusobno bruse rogovlje i bezbrižno kakaju tratinom /cit. završen/ (forumskom)...
|