![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Last edited by jonul; 07-04-2010 at 20:12. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
http://www.youtube.com/watch?v=d-qVrqFgdy0 - Zlatni begeš
|
||||
|
||||
|
Quote:
šalim se naravno, zakon! |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ti si neki strucnjak za cigane i njihovu glazbu? ako se vec ides sprdati sa mojim vidjenjem ovih cigana i njihovog sviranja onda se fino meni obrati pa cemo prodiskutirati..ponavljam, ako je ovo tebi odlicna svirka cini mi se da se nesto nisi naslusao cigana, dobrih cigana..nema problema, javi mi se pa cu ti poslati snimke..onda usporedi sa ovim orkestrom..nekako sam misljenja da ces se tek onda lupati po glavi..
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
To je to !
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
slusaj momce, ti si se spustio ispod mog "bijednog" nivoa samim time sto si komentirao moj post ne obracajuci se direktno meni..ako imas problema sa mojim shvacanjem cigana onda se fino meni obrati, a ne pricaj dvosmisleno i udaraj se po glavi..ja iskreno nemam problema sa frustracijama, ako si to u meni prepoznao naznake iste, molim te budi tako dobar pa to podijeli i samnom i sa ostatkom foruma..cini mi se kad je tambura u pitanju da itekako trebas moje lekcije, sviranje jazza na klaviru ti ne daje nikakav kredibilitet da pises o tamburi i principu sviranja tambure..i nemam se ja potrebe hladiti..
All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost... Last edited by saky; 08-04-2010 at 14:38. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
stari, da me imalo poznajes znao bih da sam ja uvijek spreman za zdravu zajebanciju i za salu, pa vjerovao ti meni ili ne cesto i na svoj racun..nakon mojeg posta di govorim Petru da ona snimka cigana meni nije kvalitetna, ti na drugi snimak komentiras cinicno kako to nista ne valja, kako nije kvalitetno sa tri
..koliko ostrouman trebas biti da iscitas da se taj tvoj komentar odnosi na mene? posto se igras psihologa, mozes sad ovo moje objasnjene smatrati i paranoicnim..kako si krenuo sa mojom analizom ne bih se ni cudio ![]() sto se tice Petra i planinarskih pjesmica, vjeruj mi da taj "ubod" nije bio najmjenjen njemu cak niti u tragovima..to se vise ticalo pojedinaca koji svake godine dolaze ne Sljeme (ne mislim tu niti da Perinog kuma Brlju, da me se ne bi opet krivo shvatilo) i drze lekcije mladim sviracima (u koje jos uvijek sebe ubrajam) kako se nekada sviralo i kako treba svirati..a jednom kada se sretnemo ako te bude zanimalo onda cu ti tocno imenom i reci na koje pojedince mislim...sad nema smisla.. p.s. tus ce jos malo, ali nece biti bas tako hladan..mislim da mi ne treba..ali hej, ti si doktor
|
|||
|
|||
|
saky majstore ajd oladi. ak ne možeš onda odjeb s teme. fala
|
|
|
||||
|
||||
|
koji je vama kurac sa tim ohladjivanjem, pa nisam motor da mi treba hladjenje? i tko si ti sad? svasta si marginalci na ovom forumu dopustaju..
|
|||
|
|||
|
Ova poruka je sakrivena jer je član saky na Vašoj ignore listi.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
@Log out, wow, kakav si ti frajer! jel ti mogu biti prijatelj? a cek, ne mogu kad sam ti na ignore listi.. a onda ne mozes niti vidjeti ovu poruku..šmrc, moj zivot vise nema smisla..
![]() p.s. kad bi barem ucinio uslugu forumu pa stisnuo log out jednom za uvijek..
|