![]() |
|
|
|||
|
|||
|
jel ima tko "lažem sebe da mogu bez tebe" u nekoj tamburaškoj verziji?
na gmail.fala edit: nabavio sam od kibic pendzera(jel se tak zove)...ako netko hoće stavit ću na gmail Last edited by Log Out; 30-01-2010 at 11:57. |
|
|
||||
|
||||
|
Poslano!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Jel ima netko pjesmu, Prođe ljeto trideseto??
Ali tamburašku verziju.. Ako ima, može slobodno na gmail!! Gracias!!
|
||||
|
||||
|
Evo na Youtube link: www.youtube.com/watch?v=Dp4emYHeC0U. Svira TS Fijaker...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Jel ima netko pjesmu koja se u Prigorju na svadbi svira prije večere, umjesto molitve? Ovako nekako "Dobra večer gospodi (ili gospodo....ili e?)"
Može bilo kakva snimka, filmić, link, mp3... bilo što, ovdje, ili na moj mail, ili na zajednički gmail.... tnx!
|
||||
|
||||
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=hczUPvZgNKM Inače, to se puno pjevalo u IGK davnih dana... ![]() Edit: mislim da sam skužio na koju misliš (Ovako otprilike se spominju riječi: dobar večer gospodar..... tri ptičice... prva zapopevala.... druga zapopevala... + treća kitica: treća zapopevala gospodin je Bog s nama (Vama)...) Sigurno Ti mogu pomoći Zaprešićanci ili Bistrani...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Da, netko iz tog kraja.... nadam se da Dugi ili Chico također znaju. Znam da se i u Gračanima to pjevalo, zapravo i mi smo to pjevali na svadbi jednoj Gračanskoj puci, samo davno je bilo, tad smo to skinuli i nikad više nismo trebali.... do sad.
ˇıɔou od oǝʌoɹd ɯɐs ǝuɐp ǝɾןoqɾɐu ǝɾoʌs Last edited by tamburix; 09-02-2010 at 10:36. |
|
|
||||
|
||||
|
Molim bi ako netko ima pjesmu: S tobom sam sretan ja od Stjepana Jimmy Stanica, da mi posalje na mail: m.batan@gmail.com
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Naime u subotu smo je čak na svadbi i izvodili... Harmonikaš zna riječi... Ako trebaš, viči...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Hvala
|
|||
|
|||
|
...pjesmu Još jednu noć još jednu čašu ?
evo dio pjesme: http://www.box.net/shared/hynnmal7i4 na gmail.fala! |
|
|
|||
|
|||
|
Da nema netko Tucin spletokol u nekom mp3 formatu? Ako ima molio bi na gmail
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
pozdrav!!ima li netko one stare stvari od Dika u mp3 formatu:Bosutom će zaploviti čamci,Na dnu mora,O moja noći bez sna...itd.Hvala!
|
|
|
||||
|
||||
|
imam
[IMG] [/IMG]najbolje da ti cnimim cd pa pošaljem "by snail mail" da ne šibam emailom pošalji mi adresu na pm i stiže
|
|||
|
|||
|
Quote:
zavaljujem |
|
|
||||
|
||||
|
Ako netko slučajno ima snimke (bilo instrumentala, bilo pratnje vokalnih solista) Sarajevskog tamburaškog orkestra od vremena prije rata, molio bih da mi se javi privatnom porukom.
Hvala! |
|
|
||||
|
||||
|
Jel ima tko možda kvalitetnu snimku ili možda note ovog prvog instrumentala???
http://www.youtube.com/watch?v=jro4FzpjNiE&NR=1 ako može na mail ivan.belina1@gmail.com?? |
![]() |
|
|