![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Svima vam je već poznato ovo ime tria iz Otočca. Dečki sada imaju i svoju stranicu, a izdali su i novi CD indikativnog naziva "The Art of Tambura".
Više informacija, nadam se, od autora CD-a. |
|
|
||||
|
||||
|
Odlično!
Znao sam da je CD pri kraju, a vidim sad da je stvar gotova. Dečki se nisu pohvalili.
|
||||
|
||||
|
Skromni ste, brate, puno!!! A i Darkoman se opust(r)io!!! ![]() Nek vam je srecna stranica!!! Bravo, Georges, za omot i "vizuelni identitet"...ko da si Licanin!!!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Obaviještavamo sve zainteresirane, da će se promocija CD-a "Opustria", pod nazivom "The Art of the Tambura", održati u četvrtak 10.12.2009.g., u prostorijama Gackog pučkog otvorenog Učilišta ( Kino sala ), s početkom u 19:00 sati...ulaz naravno slobodan!!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Bijah u četvrtak u mom ljubljenom Otočcu na promociji mojih ljubljenih tamburaša iz "Opusa".Što reći a da ne ispadnem subjektivan;na Otočkom veleučilištu okupila se lička glazbena elita i uživala u zaista izuzetnoj promociji CDa.
Prisutni su bili i svi značajni ljudi iz politike i ekonomije Like/Darko svaka čast/,ambijent izvrstan,dvorana primjereno urešena/Georgesovim sokolom u letu/izvanredan voditelj programa u liku Zonzijevog oca te odlično koncipiran program/red svirke red priče/ Svirka izvrsna,na visokom tehničkom nivou u dvorani izvrsne akustike! Na kraju ljudi u dvorani pozovu na bis pljeskom od desetak minuta glazbenike koji izvode instrumentalnu glazbu što je zaista rijetkost. Mislim da to još samo Shadowsima uspijeva u svjetskim okvirima. ![]() Sam CD je po mom mišljenju sigurno jedan svjež i neuobičajen put kojim "Opus trio"suvereno gazi i sigurno je jedan od načina na koji se moramo nametnuti pri borbi za viđenije mjesto naše nacionalne glazbe što u medijima a što u srcima ljudi. Poslije same promocije malo smo "zaglavili"uz tambure,pjesmu i klopu ali o tome radije ne bih ovom prilikom.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ovi ljudi (OpusTrio) su zakon, svaka im cast, uistinu su puno napravili za tamburu kod NAS u Liki... Svakim danom se sve vise nas mladih veze za tamburu koja je na tren "zaspala" u ovom preljepom kraju naše zemlje... Mogu u ime svih Lickih tamburasa rec da sad imamo temelje koje nesmijemo (a i necemo) zaboravit... "Malo nas je al nas IMA" pooozzzz........
|
|
|
|||
|
|||
|
...samo napred, nisam čuo snimak al sviđa mi se ono što dečki rade. super!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Evo da osvježimo malo ovu karticu
![]() ![]() Dakle, ljetna sezona je počela, slijedi nam nekoliko koncerata po obali : 8.7. '10. - koncert u Novalji 28.7. '10 - koncert u Labinu ( Labin Art Republika ) 11.8. '10 - koncert u Omišlju na Krku 28.8 '10 - koncert u Opatiji ispred Ville Angioline ...pa tko voli, nek' nam se pridruži :-) |
|
|
|||
|
|||
|
gdje u novalji i u koliko sati je koncert? nisam daleko, nastojat cu doci!
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
), 21.00
|
![]() |
|