![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Trenk, Ravnica, Đuka Čaić ,Džentlmeni... i to je to!
|
||||
|
||||
|
Quote:
A komentare tipa: daj ti to napravi, osmisli, odsviraj itd itd smo vec odavno trebali ostaviti na jakusevcu. Za onoga tko nije upucen, jakusevec je glavno odlagaliste smeca grada Zagreba.
|
||||
|
||||
|
Quote:
Quote:
naime, radi se o tome da je od 19 do 20:30 trajao program na kojem se 5 orkestara predstavilo sa 15ak minuta svoga programa (radi se o orkestrima iz Požege, Našica, Cernika, Križevaca i orkestra škole Batorek) nakon toga u 21 h je počeo program samog festivala..i doista je zanimljivo bilo vidjeti da se trg može u samo pola sata napuniti sa nekoliko tisuća ljudi.. inače, osobno mi se najviše svidjela pjesma Džentlmena, a bilo je i još dobrih npr. Žec, Trenk...
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
postoji tema " predstavite se " pa slobodno napiši koju tamo ,
a kod odgovaranja na nečiji post slobodno koristi opciju quote da znamo kome pišeš . živio |
|
|
|||
|
|||
|
meni su osobno bile bolje pjesme 2008. štefova mi je dobra
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
kako nisam glazbeno potkovan da komentiram kvalitetu festivala moja ocjena je ova ja i Prika smo bili u petak i men je najbolji bio bankomat jedne banke u atriju jedne kavane desno od pozornice puno lipog ženskog svita je prošlo tamo i pokazalo najbolje što zna i ima
|
|
|
||||
|
||||
|
Nema, ako se meni ne sviđa pjesma, nikom se ne smije sviđati! Nema rasprave!
![]() EDIT: Sad vidim da se možda i ne odnosi kacin post na mene jer nije quotano, ali ja sam taj koji je rekao tu besramnu riječ "najgora".
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma dajte ljudi, jos se međusobno trebamo poceti kajlati samo.....
nas mentalitet bilo je super i treba sto vise takvih festivala, i Pozega i Krapina i Pitomaca i Brodfest i jos treba tri puta toliko da tamburasi međusobno druze i da se cuje taj glas tambure.... Đentlmeni (Dado), svaka cast, meni se jako svidjela i pjesma i izvedba i aranzman i Njacika
|
||||
|
||||
|
Quote:
a vi ste? po čemu ste zaključili da nisam preslušao snimke. i prije požege i cijeli festival. kako smo to već apsolvirali, svatko ima svoje mišljenje. netko se svog drži kao pijan plota, netko ne. što sam napisao ovdje, mogu svakom od spomenutih izvođača reći in vivo, pače i hoću, sam da sretnem kog trebam. i, naravno, pri tom ništa loše nisam mislio.
|
|||
|
|||
|
živio
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
vidite, kaco, ima nešto u tome. kad sam preslušavao snimke prije samog festivala, nije mi se nešt učinilo posebno(govorim o džentlmenima). onda sam gledao festival. ista priča. malo prije sam preslušao na fejsu, dado stavio snimak. to mi se već više sviđa. bit će da sam prenaglio sa zaključkom. trebao sam nekoliko puta poslušat, bilo bi mi jasnije.
naravno, još uvijek mi se pjesma od lola i od babogredaca sviđa. zato što su drugačije od ostalih. a šta ćemo mi od toga svirat.....bog zna
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Slavonia Band - Lutkica
|
|||
|
|||
|
bubanj,tekst,cjelokupna pjesma...ocjena 2.ma puno sam i dao
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Meni se sviđa kaj radi ekipa iz Slavonia Banda od "Varalice" i "Gukni golube" s Colonijom preko "Zlatnih polja" i "Ej, lutkice", jedini pokušavaju nešto novo na tamburaškoj estradi i mislim da to ljudi dobro prihvaćaju... Bolje da oni sami već naprave beat i sve nego da se rade neki očajni remixevi tipa "Sve je ona meni" za puštanje u diskotekama.
Jel' netko zna hoće li ove godine bit bubnjevi na stageu i hoće li Slavonia Band ovo izvesti s bubnjem? Iako bi najbolja varijanta za live nastup (najvjernija snimci) bila matrica + live svirka i pjesma... To me podsjetilo na romske trubače u Hemingwayu koji nastupaju uz DJ-a, tako bi se i ove "moderne" pjesme Slavonia Banda trebale izvodit (al' onda basist i kontraš mogu na cugu, hehe, ili samo pjevat prateće).
|
||||
|
||||
|
imaš tu pjesmu možda? čul sam samo neku a capela izvedbu na youtubu, i čini mi se dobra..
|