![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ev ne mogu a da ne napišem da i T.S.Evergreen nastupa na polufinalnoj
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Nije da se falimo...al eto...heheh Sretno!!! |
|
|
|||
|
|||
|
jel ima tko link gdje mogu skinuti pjesme sa večeri pjesme i vina?? ako se smije dati...
|
|
|
||||
|
||||
|
... za ne povjerovati...
![]() sinoć održan festival u požegi, a do sada još niti jednog komentara... malo čudno. ili ipak ne? rodjo i njegov bend su napravili dobar potez s ignacom šenom... osvježenje za umorne uši.
|
||||
|
||||
|
http://www.youtube.com/user/TheMirome Ovdje se može sve pogledati od sinoć,ili skoro sve?
|
|
|
||||
|
||||
|
Od ovog što sam čuo Trenk i Đentlmeni
|
|
|
||||
|
||||
|
zalosno je sto se više piše o krapinskom festivalu nego o požeskom,
|
|
|
||||
|
||||
|
Najbolji dio festivala je bio kad su svi shvatili da ima televizor iza reportažnih kola na kojem se može pratit utakmica!!!
|
||||
|
||||
|
Nešto sam svirio u Osijeku ovaj vikend pa s obzirom da su bile dvi večeri i kad sam isprobo sve slavonske specijalitete pomislih kupiti trzalice.Zvrcno sam Rođu i Stevana Belog al obojica su tamburali/jedan u Iloku a drugi na požeškom festivalu/pa da ubijem dosadu odoh ja sam do majstora Knoblocha u Orahovicu.Majstori u radioni neznaš koji finiji i gostoljubiviji prodaše mi dobrih trzalica za pola Like pa poslije finog druženja s njima nije mi se išlo nazad za Osijek pa reko da virnem što ima u Požegi.A u principu ima ovo:tamburaški orkestri na bini se izmjenjuju/njih pet čini mi se/ i oni su sve;i izvođači i publika i tehnika.Nigdje ni psa/nešto malo ljudi sjedi u pokrajnjim kafićima/interes na žalost čini mi se nikakav osim mama i baka članova orkestara.Razglas ove godine bolji nego prijašnjih godina.Čini mi se da je kvaliteta pjesama slaba i sve skupa ima silaznu putanju /s pravom se više piše o Krapini/
Čuo sam samo dio pjesama jer sam morao nazad. S obzirom da se ovaj festival u Požegi oglašavao kao hrvatski Nashville meni se čini da je neko polupao lončiće. Možda me neka od pjesama koje nisam čuo demantira.Volio bih da se to desi. |
|
|
||||
|
||||
|
Ja sam uvijek pizdio na zvuk koji je iz Požege išao na TV-u, pa je red da sad kažem - barem slušajući ovako s Jubitoa, čini mi se da je ove godine bilo stvarno dosta dobro!
Nešto se Šima u Pž hvalio da će ove godine biti puno bolje, pa je možda njegova zasluga... ne znam, nisam vidio Banija tamo, al rekao bih da je bilo dosta bolje!?
|
||||
|
||||
|
Ja sam gledao cijeli festival jučer. Shvatio sam da ne volim festivale, jer je to događaj gdje ima previše novih pjesama na jednom mjestu i onda mi automatski većina zvuče "plitko" i nabrzinu naštancane. Ali to je moj problem s kojim se moram nositi
![]() Odlični su bendovi bili Džentlmeni (meni najbolji), Trenk, Ravnica i Žec. Najgora pjesma mi je bila od Patrije. Bezvezni pjesmuljak. Sve ostalo je bilo onako, više manje festivalski, uz poneku iznimku.
|
||||
|
||||
|
Quote:
volim ih, iako se živciram kad slušam (neke) pjesme. ovako nekako to izgleda
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
majstore kad ti smislis neku pjesmu, javi se,sto se tiće pjesme od patrie,meni se pjesma svidjela.........festivali sluze bas zato,da se ljudima ponudi,e sad ako se nekom nesta sviđa il nesviđa to je njihova stvar
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
U Požegi gdje sam ja bio nisi mogao proći trgom. Stajali smo cijelo vrijeme kao i ostatak publike, koje nije bilo 40 tisuća kao što se spominje brojka (valjda za sve dane), ali je trg bio pun gdje god se moglo stati. A kamoli pomisliti sjesti u jedan od tih kafića. Možda ti uopće nisi bio u Požegi!!?!?
|
||||
|
||||
|
Quote:
meni se, npr, od ponuđenog sviđaju lole te ts panonia i babogredci. što se tiče džentlmena....slažem se da je osvježenje, da je dobar tekst, dobra izvedba. mislim da se ignac mogao bolje iskoristiti. imam bliske ljude u svim navedenim skupinama i jedva čekam da prokomentiram požegu i sa panoniom i lolama i džentlmenima.
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ajmo se potući da vidimo tko je u pravu.
|
||||
|
||||
|
"To je moja stvar" nije tvoja stvar nego Severinina stvar !
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
...nisam uopće imao vremena da poslušam festival, a i ne pratim ga baš nešto specijalno, slučajno sam prebacio na tv program-i bio je prijenos pjesama "hitova" iz prijašnjih godina, ni na to nisam obraćo pažnju
, osim na orkestar, i moram pohvalit dečke i Krunu jako su dobro svirali i zvučali, tako da mi je ustvari samo to zapelo za uši, a onda sam isto slučajno prebacio drugi dan kad ono tri terora....dobra zahebancija..... |
|
|
||||
|
||||
|
jedino sta valjda na ovoj požegi jest, Gazde, Đentlmeni, Trenk...
To sam ja ovako Glasački napisao
|
|