![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Lijep anagram,kolegice ali fale mu 2 "e" da bi bio potpun.
Možda smislim i sam koji.
|
||||
|
||||
|
A na šta?
|
||||
|
||||
|
Na "Drmeš za Pendereckog".Kako god kreneš,ne valja.Ili ti ostane puno suglasnika ili puno samoglasnika. Ko da pokušavaš napravit anagram od "Franjo Tuđman".
|
||||
|
||||
|
Krivo sam se odrazio, pa me nisi skužio.
Možda ovako: Anašta!
|
||||
|
||||
|
:zabrinutzasvojintelektjerjošnekuži:
Ne ideš li ti ubit oko?
|
||||
|
||||
|
i nije anagram, samo asocijacija
|
|
|
||||
|
||||
|
Da ti ne kažem koje to sve asocijacije ovo "djelo" "budi" u meni...
|
|||
|
|||
|
Veliki ljudi su veliki, između ostalog i zato što su - jednostavni u komunikaciji
A mislili ste da se za****vam kad sam pisao o ovome što čitate ispod ovog uvoda ![]() Quote:
Last edited by dkranjce; 24-05-2009 at 10:35. |
|
|
||||
|
||||
|
mozda ce i vasa slijedeca kompozicija malo vise vuci na (neo)romantiku,pa ce se izbiti iz melodije mozda cak i neki akord koji ne vuce na suicid...naravno to je "samo" moje misljenje...mozda ova skladba i ne bi podigla "toliko " prasine,nego je bila izvedena na jednom od najvecih tamburaskih koncerata kao sto je rapsodija,gdje bi trebalo izvoditi ipak reprezentativan,i zanimljiv repertoar!
|
|
|
||||
|
||||
|
A to Drmeš nije...lijepo rečeno.
|
||||
|
||||
|
A meni je baš drago što ste se svi toliko napalili oko te skladbe, jer to znači da svakako privlači pažnju, bilo u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Sve u svemu, provokativna skladba...
|
|
|
||||
|
||||
|
...i totalno nepripadajuća na Š.R.
Jesi ti to vidio,sviro?
|
||||
|
||||
|
-nije da mi se dize na nju,al kad mi zasmeta divni sklad mace i cuke,ja im pustim "to"....u mom slucaju...nasao sam joj svrhu!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma, ne bi se štel mešat! Meni je super, a vama kako drago... |
|
|
||||
|
||||
|
-prvo ti vjerujem,drugo ne!
|
|
|
||||
|
||||
|
Hehe, možda te razuvjeri podatak da mi je nadraži skladatelj D. D. Šostakovič, i to u svom mračnom izdanju. (Npr. 8. ili 15. gudački kvartet, 8. simfonija, ...)
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Da ne citiram tamo neke.....
O Vi Veliki i ŠtaJaZnamŠtaSveNe......... koji toliko kritike bacate na Zwizde i sprdate se s načinom njihovog rada.... Iskreno: Nabijem Vas na qrats!!!!! (Briši Vedro ako brisat moraš) Nije mi jasno kako si netko uzima za pravo javno kritizirati ono što one i kako one rade. Ako si čovjek, odeš kod njih na probu i ako uistinu imaš nešto pametno za reći, daj curama savjet. U protivnom.... odjebite u skokovima! Umjesto da budemo ponosni na sve veću pojavu mladih vokalnih skupina, koje se počinju sve više u javnosti pojavljivati, mora se naći par badavadžija koji će (hvala dragome Bogu na tome što imamo tu sreću) prosvijetliti široku javnost sa svojim od Boga nadahnutim razmišljanjima..... Učinite nam korist pa to zadržite za sebe.... Nemojte se ljutiti, ali morao sam..... Vozdra svima!!! Last edited by Vedran; 03-06-2009 at 11:09. |
|
|
||||
|
||||
|
Meni se čini da su Zwize "nadrapale" usput. Od Rapsodije se očekuje previše u svakom smislu, pa tako i od svih koji nastupaju tamo, pa ako nešto nije po najvišim sveckim standardima, odmah đonom. Kao što sam već napisao, Zwizde su Zwizde... (I tu najviše mislim na 15 nogatih cura koje pjevaju slavonske pjesme. Di ćeš bolje, uf!
![]() ![]() )
|
![]() |
|
|