![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ima tko "zasvirale stare tambure" i "još ti neda mira, u srce te dira moja tambura..."?
|
||||
|
||||
|
valjda zaplakale stare tambure..
|
||||
|
||||
|
Ima ko pjesmu Vozi skela, od Stjepana Jeršeka Štefa?
|
||||
|
||||
|
Quote:
http://www.akordi-note.110mb.com
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 30-03-2009 at 22:52. |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
šaljem na novi za drabotica: zaplakale stare tambure i u srce te dira
i skelu za tamburaša
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Trebam snimku ili tekst pjesme "Sretoh jednom oči plave"
Davno smo to svirali ali sad se više ne sjećam teksta a i melodija mi malo "bježi" pa ako netko ima... Usput, ako slučajno imate snimku pjesme: "Noćas ću draga tebi draga šaptat nježne riječi, noćas ću tebi reći kol'ko te ljubim ja" (iz filma "Tko pjeva zlo ne misli, neznam točan naslov, mislim da se pjesma zove "Noćas") Ako može na novi gmail ili na mail: bravoband@gmail.com Hvala puno unaprijed! Pozdrav, Neno
|
|||
|
|||
|
baš vam hvala.
lep pozdrav |
|
|
|||
|
|||
|
pozdrav.
ne želim otvarat novu temu pa ću postavit pitanje ovdje. jel ima negdje za download ili netko od vas da mi pošalje nekakvu kolekciju tamburaških pjesama tipa 'najljepše tamburaške pjesme', najbolje, kako god hvala unaprijed |
|
|
||||
|
||||
|
Jel ima tko možda od Otrova- Sremačko je selo malo i Oj, Safete, Sajo?
|
|
|
||||
|
||||
|
Stavim ti ja sutra oko 11 ak neko prije ne stavi.
|
||||
|
||||
|
Zahvaljujem!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ima tko bilo šta od slavonskih lola? Note
Ako bi bio dobar pa mi poslao na henri_007@net.hr Puno hvalaaaa Last edited by henri_007; 02-04-2009 at 12:20. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Ima li tko kakve mixeve (npr. kuća na kraj sela - širok šor - kraj jezera - nema ljepše djevojke)? Ako ima tko molio bi na gmail.
U obzir dolaze svi mixevi iz cijele Hrvatske (dalmatinski, zagorski, slavonski,...). Hvala |
|
|
|||
|
|||
|
Dali zna netko koji je točan naziv pjesme , ide ovako: ona radi lom, ona radi lom.
I dali netko ima da mi pošalje na mail anonimus07@net.hr hvala unaprijed |
|
|
|||
|
|||
|
ima li netko pjesmu "Ja sam momak iz doline iz te ravne Slavonije"... Mislim da su Hraščanski čestitari, a ako ne pošaljete mi tko je... I može neko da mi pošalje.... HVALA!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
radi se o pjesmi "ja sam junak iz doline" (u nastavku ide "iz te ravne podravine", iako neki spominju slavoniju, moslavinu ili šta im već paše...) blaž lenger je prvi poznati izvođač, a vjerojatno i autor te pjesme, iako je on sam uvijek govorio da je to stara narodna pjesma... evo ti linkovi na originalnu izvedbu blaža lengera http://www.youtube.com/watch?v=dgBzI...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=uATBXhhKEtY
|