![]() |
|
|
||||
|
||||
|
za takve stvari treba pitati i dogovoriti se direktno s gazdama.
nećemo se valjda igrati njihovog glasnogovornika?
|
|||
|
|||
|
Mislim da dečkima treba skinuti kapu za godine provedene skupa!!!
Ove godine slave 20 godina zajedničke svirke, a pod imenom Gazde, mislim da sviraju 17, 18 godina!!! I kako god neki komentirali njihovu svirku, moje je mišljenje da dečki ono što sviraju, odsviraju korektno i to zvuči na njima svojstven način!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Dečki iz Gazda imaju u planu opet napraviti veliki koncert u zagrebačkom domu sportova, i nadam se da bude ove godine krajem 9. mjeseca (kad su bili i prošli koncerti).
Svake godine se ide na taj koncert, ali opet ih svake godine neko zariba (sponzori, ili grad Zagreb, neki zločesti ljudi i sl.) Prošle godine je sve išlo po planu, i na kraju je otkazan termin zbog nekih pederskih klizača mjesec dana prije!! Mislim da, ak se ove godine to realizira, dvorana se bude opet napunila ko i prije deset godina...
|
||||
|
||||
|
ĐI koncerti su bili svake godine 12.12. a ne krajem 09.mjeseca.
|
|||
|
|||
|
Sori... zajeb
![]() Znam da mi je Krki javil tam krajem 10. mjeseca prošle godine da je sve otkazano
|
|||
|
|||
|
Quote:
da, bilo bi predobro da opet naprave koncert kao što je to nekad davno bilo prije 10 godina jer je definitivno to ono što im fali da se malo vrate u koncertne vode. prije kad su bili koncerti svake godine bilo je presavršeno. iako sam tad bila jako mala, sjećam se dobro sve te atmosfere. ma zakon... |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
A što se tiče samog banda mislim da su počeli raditi u zadnje vrijeme na novom albumu. Šta će to biti i kad će to biti, još se nezna, ali rade na tome.
Last edited by belly1; 29-03-2009 at 08:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
Dečki odlično rade svadbe, sviraju isto ko i mi svi drugi na gažama - svašta, pa i narodnjake. Rade svadbu bolje od puno drugih tamburaških bendova. Cijena ako i je 3000E, mislim da je premala, i da se tu ne cijeni njihov trud i rad kroz sve ove godine, jer npr Jole ima loš bend, i svaka svadba mu je identičnog programa, na sceni je kraće od Gazda, a košta 5kEura.
|
||||
|
||||
|
Quote:
Nažalost na sceni je diskreditacija tambure i svega vezanog uz nju pa ni ne čudi ovakav odnos. Inače pišem ovo iz vlastitog iskustva;radio sam i s jednima i drugima.Joletov band bi trebalo zaposliti kao donosioce vode i ručnika Gazdama iako samom Joletu svaka čast,doista se trudi uprkos trećerazrednom pjevanju. |
|
|
|||
|
|||
|
Pozdrav svima!!!
Prvo samo želim reći da se uvelike slažem sa jaksom, i drvosječom!!! Osobno sam jako dobar sa Gazdama, kao i sa većinom renomiranih tamburaških bendova sa naše scene!!! Po meni nije baš kulturno, niti lijepo komentirati nečiju svirku, ili cijenu!!! Ja im osobno skidam kapu zbog godina provedenih skupa, i na hrabrosti i ustrajanju u ovom vremenu kada situacija i nije najsjajnija za njih, odnosno za većinu nas tamburaša! 20 godina u ISTOM sastavu imaju rijetki u našoj državi. Na kraju ću samo reći da neznam da li je koji tamburaški bend (osim Gazda za koje znam), svojevremeno u autorski album uložio ondašnjih 60 000 maraka, zato se slažem sa jaksom da je i cifra od 3000 eura smiješna! No, vremena se mjenjaju, i svi se moramo prilagoditi postojećim uvjetima, pa i oni!!! |
|
|
||||
|
||||
|
KDL ljepo napisano i potpuno se slažem s tobom.
Ipak, iako ovo nije mjesto za raspravu koliko koji band košta, dali plaćamo kvalitetu ili ime? Svaka čast Gazdama, bio sam na puno njihovih svirki na razno raznim privatnim veselicama, odlični su muzičari i prava ekipa za dobru zabavu i štimung, ali opet pitam dali plaćamo ime ili kvalitetu.
|
||||
|
||||
|
Belly, kako ti je rnikol rekao sviraju svadbe non stop tako da ti je tvrdnja bezveze.
I da, niti jedna ovdje navedena cijena nije tocna
|
|||
|
|||
|
[quote=Mislav;66949]Belly, kako ti je rnikol rekao sviraju svadbe non stop tako da ti je tvrdnja bezveze.
I da, niti jedna ovdje navedena cijena nije tocna[/QUOTE bravo miki.... ni jedna cijena nije točna! |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Dali je ovdje rasprava o mišljenju, iskustvu ili o ukusu?
Što se iskustva tiče, puno ljudi nebi trebalo raspravljati na ovom forumu (pa čak ni ja, jer iako ga imam nedovoljno je), što se mišljenja tiče, svako ima pravo na svoje, a o ukusima, kao što znamo, se ne raspravlja.
|
||||
|
||||
|
Quote:
ali ne sviraju svima, ako me razumiješ.
|
||||
|
||||
|
A valjda si u pravu,što je to 35 godina tamburanja.....
|
![]() |
|
|