![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ima li kakve audicije za ovogodišnju Parodiju?
|
|
|
||||
|
||||
|
Rekli su da će biti...
|
||||
|
||||
|
dvd smo mi iz požege podobivali.....trebaju ih svi izvođači dobiti...samo je pitanje vremena kad će stić i jesu listigli do dirigenata....il ko već djeli...........
nama u požegi je prof. veljko škorvaga dao dvd-ove...........ja sam ga pogledao......nije uopće loše |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Hmmm... Izgleda da sam ga propustio...
|
|
|
||||
|
||||
|
vidimo se u subotu, a? :
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Nedjelju?
|
|
|
|||
|
|||
|
nedjelju u osijek...vidimo se
|
|
|
||||
|
||||
|
Izgleda da ipak neće
|
||||
|
||||
|
To znači da su svi prijavljeni super-duper glazbenici kojima nije potrebna audicija....
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Znati će se sve do nedjelje.
|
||||
|
||||
|
jupiii i ja bi isoooooooooooooooooooooo
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
a ako zaključe da ih ima dovoljno starih, možda nove snage nisu niti potrebne. (nemam nikakve informacije, nego nagađam)
|
||||
|
||||
|
Pa tako je bilo rečeno da svi stari ostaju, a samo novi moraju ići na audiciju, ali sve će se točno znati nakon probe...
|
|
|
||||
|
||||
|
to je s jedne strane ok, a s druge strane bi moglo biti i loše.
recimo, svi stari su sigurni i ne moraju se pripremati za novu rapsodiju... boli ih k... oni su unutra. i onda šta? akademski zbor i.g. kovačić radi audiciju za sve članove (i stare i nove) prije svakog važnijeg koncerta, a pogotovo prije turneje, ako je ograničen broj izvođača. borba za opstanak.
|
||||
|
||||
|
Slažem se u potpunosti
|
|
|
|||
|
|||
|
evo da pozdravim sve forumđije, dugo nism ništa pisao.....
što se tiče rapsodije tesko je tu bilo što reći kad je i kako je najpravednije.... mislim da bih se i ja složio s maestrom, no kako god, ja bih volio otići tamo. ako netko bude imao informacije o kriteriju, vremenu - općenito kako upast neka javi. hvala... |
|
|
|||
|
|||
|
bila je proba u nedjelju u kudu željezničar u osijeku i rečeno je da ove godine neće sigurno biti audicije..
|
|
|
||||
|
||||
|
ove godine hoće,ali ne za ovu rapsodiju,nego će se negdje u jesen organizirati audicija za iduću godinu...
|
|
|
||||
|
||||
|
A ja nikako da skuzim... Na kraju, jel svi idemo u Bec ili ne? Cuo sam neki dan da tko ide u Zagreb ide u Bec, a kako je Leopold pricao na probi, ucinilo mi se da nije tako, nego samo tko je svirao od pocetka na vm rapsodijama... Mislim, meni svejedno, u obe grupe sam, ali zanima me onako...
|
![]() |
|
|