![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
zanima me jesu li svirali na svoj razglas ili na onaj preko kojeg su svi ostali svirali. (DIDI sound je ozvučavao priredbu)
|
|||
|
|||
|
Quote:
imali su svoj razglas jer nakon što je priredba završila, sve su pokupili i odvezli u svom kombiju... još su molili mene i frendicu da im pomognemo prenijet sve te stvari sa pozornice u kombi... jer su drugi dan ujutro odmah morali ić u Sarajevo na svirku... Last edited by Gazdarica_zg; 28-07-2008 at 19:52. |
|
|
|||
|
|||
|
jesu i vas natovarili u kombi?
|
|
|
|||
|
|||
|
ljudi... u petak su Gazde svirali u Tribunju... bilo je zakon... ljudi ko u priči... inače... sad imaju turneju po Hrvatskoj pa će ić po lukama i svirat tamo... nadam se da će netko od forumaša doć tamo pa se možda i vidimo...
|
|
|
||||
|
||||
|
a ti si njihov groupie? pratis ih po turneji?
|
||||
|
||||
|
care
a jesi blezoblazan ona se samo voli s njima družit i slušat ih
|
|||
|
|||
|
Quote:
................. inače, sinoć su Gazde bili u Makarskoj.....kaže mi jedan pouzdan izvor da je ljudima jako jako drago što ih posjećuju tamburaši...prvo Zlatni klas,Lyra, pa sad Gazde.... ![]()
Last edited by klas; 03-08-2008 at 17:19. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
pa s obzirom da su mi iznimno dragi... da, pratim gdje sviraju... jel to neš loše??? btw. da, jučer su bili u Makarskoj, danas su u Milni, sutra u Pučišći, u utorak u Supetru, u srijedu u Rogoznici itd. mislim da dalje nije potrebno nabrajat...
|
|
|
||||
|
||||
|
pa naravno da nije lose..samo sam pitao da li si njihov groupie
uzivaj!
|
||||
|
||||
|
Quote:
Dečki su zvučai uigrano i napravili su feštu. Meni se osobno nije svidjelo što su se premalo čule tambure, u prvom planu su bubanj i bas (bas gitara) a prima i kontre skoro uopće nije bilo.
|
||||
|
||||
|
gazdarice,koji ti se svidja da ih toliko pratis?
|
|
|
||||
|
||||
|
Svirali su prije dvije godine na Rokovoj fešti u zagrebačkim Šestinama.
Sve pohvale dečkima, odlični su!
|
||||
|
||||
|
Šero, Dačo i svi ostali su vrsni muzičari i pravi igrači...
Nisam ih čuo dosta dugo "u živo", ali slučajno sam na njih naletio 1.8. u Tribunju... Vodio je Drele, nekakva utrka magaraca, itd. Dečki su fino odradili živu svirku, od mene imaju samo pohvale...
|
|||
|
|||
|
svi su mi super kao osobe jer su full otvoreni, komunikativni i uvijek će popričat sa ljudima koji im priđu za razliku od mnogih drugih (neću nabrajat) koji se drže uzvišeno ko da su bogovi... također mi se sviđa ta vrsta glazbe a oni kao bend su mi najbolji u tome pa ih zato toliko pratim... inače, nije uvijek razlog što netko tako jako voli neki bend to što ti se netko sviđa... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Gazdarice, pa Ti njih uhodiš, ma prava si faunovica!
|
||||
|
||||
|
hahahaha
|
|||
|
|||
|
Evo da i ja kažem koju u korist Gazda... Ležim malo bolesna i igrom slučaja imam vremena lupat po internetu i tak dođem na ovu stranicu i bacim oko na ovu temu.
Smiješno mi je kak ljudi hračkaju po Gazdama, a koliko vidim bez nekog određenog razloga, a istina je da kad god smo bili na nekoj njihovoj fešti da je to bio dernek do zore. Nitko nije gledao jer koji od njih kaj krivo odsvirao ili kak je držal tamburu ( ovo mi je fakat presmiješno) glavno da smo se mi dobro zabavili. I preporučam svima koji nikad nisu bili na nekoj njihovoj gaži nek odu jel zabava je zagarantirana. Igrom slučaja kroz sve ove godine postali smo i frendovi, dečki su stvarno dragi i simpatični. Da nije tak nebi ih angažirali da nam sviraju svadbu o kojoj se još dugo pričalo...svaka čast njima. Vrijeme od kad smo se upoznali je brzo prošlo. Svi smo se poženili, dobili djecu, ali i dalje nastojimo doći na njihove gaže kad nam jave da su blizini. I zato o njima sve najbolje, a ak im se zalomi kakva lošija svirka nije im za zamjerit jer svatko ima loš dan. Dečki sve najboljše i puseki od nas...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
važnije kako Gazde drže tamburu, nego kako se tvoja škvadra zabavila uz njihovo tamburanje.Ipak, drago mi je vidjeti da ipak postoje tamburaški bendovi koji imaju prave fanove... |
|
|
|||
|
|||
|
jel netko zna koliko koštaju gazde za jedan večernji nastup da ih se privatno zove u svatove ili tako negdje?? unaprijed hvala..
|
![]() |
|
|