![]() |
|
|
||||
|
||||
|
t.s. vebovečki kavaliri promijenili ime u t.s. IDILA
|
|||
|
|||
|
|
|
||||
|
||||
|
primjetio sam jednu greškicu, ispravak - KORPUS u Corpus - Novi Marof
Fala, pozdrav od člana benda |
|
|
||||
|
||||
|
....nisam sigrna da sam vidjela da su igdje napisani ts duša bećarska iz požege....
....i jedan novi ts....bećarsko sunce....također iz požege.... ....sve mladi momci...i dosta dobro sviraju.... |
|
|
||||
|
||||
|
Još jedan bend Ts Prim iz Zagreba
|
||||
|
||||
|
Vidim da su sad popularni nazivi bendova imena tambura Prim, Begeš, Kontra, Tambura. baš me zanima kaj ce bit kad se to sve potroši, Čelović mislm da još ne postoji, možda Mandolon, dal ce pocet bit imena bendova TS Konjić, TS Vrat od prime, TS Vrat od begeša, TS Glasnjača...
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
ajd ne spamaj
|
||||
|
||||
|
vise nije TS prim...... sad je TS Novo Doba......
|
||||
|
||||
|
Nije me kolega niš obavjestio o tom al ok
samo ga stavite na listu
Last edited by basprimaš; 02-03-2009 at 18:39. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Bok ljudi! Tražim neki kontakt sa Fijakerima iz Nove Gradiške. Dečki su nedavno svirali negdje pa me zanima jel ima netko kakav broj kontakt ili neko ime za podijelit i udijelit.... Trebali bi nam za neku svirku.
Hvala! |
|
|
||||
|
||||
|
Hellou! Evo friški, (ledeno medeno dam samo da prodam, ajmo žene) tamburaški sastav u Dugom Selu: TS Temerav, pa eto dodaj nas na listu, još smo mladi i neiskusni pa nitko ne zna za nas -možda i bolje za sad
|
||||
|
||||
|
Zile, prvo da te pitam, jel' znaš kaj vam znači ime? Ako mi prevedeš na hrvatski onda ću vas staviti na listu...
|
||||
|
||||
|
HAHAHA
sad moram napisat i malu pričicu. To je i nas mučilo! Prije mog dolaska band se zvao kumovi al više onak neslužbeno, što je meni zvučalo katastrofa, nek se ne uvrijede oni kojima se to sviđa. Pa smo odlučili početkom ove godine ozbiljnije počet radit i promjenit ime u nešto malo zvučnje i ljepše i po mogućnosti da nema sastava pod tim nazivom... S obzirom da mi je Bogdan kralj kraljeva što se tiče tamburaške glazbe, a u svom je repertoaru i te kako pronio ovu pjesmu, našla se kao moguće ime za tamburaški sastav (i nitko se tak ne zove Jel dovoljno?
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
@Zile - dobro je, vidim da ste dobro istražili porijeklo te riječi (tj. fraze) pa ću vas staviti u listu ako vam je ok da vam se u imenu benda spominje umiranje.
![]() Jer trebate imat na umu da ćete se susretati s pitanjem o značenju vašeg imena pa je bitno imat uvijek "u rukavu" spreman odgovor.
|
||||
|
||||
|
Pa ne ide se bez k.... u svatove! Uvjek spreman!
![]() ![]() Btw. kakvu smo gazu imali prekjucer-pratnja u svatovima-mogu rec samo da sam bio na veselijim karminama pa onda umiranje ponekad u nazivu sastava i nije tako loše...
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Wow... Ja to uopće nisam doživio tako. Mogo sam se i uvrjedit. ![]() Nekako sam i očekivo da će nas to i ljudi pitat, ne samo Hrvoje pa bi bilo pomalo bedasto da se zoves ne znam kak a nemas pojma kaj to predstavlja; na pamet mi pada trenutno ova reklama: http://www.youtube.com/watch?v=VIfUo91ZrFQ
|
||||
|
||||
|
Pa nisi doživio tako kako ruda interpretira jer to tako nisam ni mislio.
A to što ruda mrzi mene i moj bend je njegov problem. To mi je zapravo i kompliment da imam deklariranog h8era (i vjerojatno još puuuuno, puno nedeklariranih). ![]()
|