![]() |
|
|
|||
|
|||
|
basprim od majstora jurkovica iz sl. broda za prodaju...
basprim je napravljen po zelji, iso je po torminom basprimu prva kvaliteta izrade...! cijenu saljem na PP... ![]() pa ako ima neko ,da ga zanima, nek mi se javi na ovaj mail: tominho_90_17@hotmail.com ili vam na PP tambura vrlo hitno trazi kupca Last edited by tomo_90; 28-01-2009 at 23:48. |
|
|
|||
|
|||
|
tambura se moze i doc po dogovoru pogledat i isprobat...
i vec kad sam kod toga, jeli neko ima trzalice od bijelog roga za prodat? cito sam malo vise iza, da neko nudi, al je vec ostarila tema, pa zato... velicina za basprim naravno, i samo bijeli rog... pa ako ima neko neki info, nek odg... Last edited by tomo_90; 28-01-2009 at 22:57. |
|
|
||||
|
||||
|
Kolika Je Cijena Odg Na Pp
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
vazii!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
basprim je jos na prodaji
|
|
|
||||
|
||||
|
cijena na pp?
|
|
|
|||
|
|||
|
Zasto ne moze cena da bude istaknuta, pa da svi vidimo? Sto mora da se salje na privatne poruke? Ionako moras reci cenu. Sta tu ima da se krije? Ja to ne razumem!
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() ![]() ![]() stavi ti svoju tamburu na prodaju, pa radi sta god hoces, metni i cijenu masinica, i zica i , i , i ... a ne zajeb... vam okolo, sa pitanjima zasto ovak a ne onak... meni nije tesko poslat cijenu i opisat tamburu, ako neko posteno pita, onda cu mu i napisat roman ako treba kako je napravljena itd... jasno! Last edited by tomo_90; 09-02-2009 at 20:57. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
pa prostulji malo o tom sta sam napiso, pa ce ti bit
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Jest da je forum virtualni svet, ne mozes znati kome se obracas zapravo ukoliko ga ne poznajes, ali bas zato pretpostavis da je npr. mozda stariji od tebe pa malo probiras reci. Kvintas je postavio sasvim logicno pitanje. Tvoje je pravo da informacije dajes samo preko privatnih poruka, ali ako napises roman tako da ga svi mogu procitati mozda ces lakse prodati tamburu
|
||||
|
||||
|
Stevo pobedio si
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
pametovat mozes nekom drugom, ja sam stavijo da se proda, a ne da se pravis pametan... nekad bi starije osobe trebale bit pametnije i nist ne napisat... a ne pravit svadju!!! al hvala |
|
|
|||
|
|||
|
Vidim da se prepirete oko gluposti pa ću pokušati pomoći koliko mogu!!!
Jurin basprim specijal po staroj cijeni košta 5000 kn!!! Dakle specijal-sve od naj materijala!!! Ovaj basprim koji je na prodaju-mislim da nije specijal, jer koliko sam uspio vidjeti na slikama leđa nisu od rebraša...da ne nabrajam dalje!!! Takav novi basprim bi maksimalno koštao 4000 kn, naglašavam MAKSIMALNO!!! Pa eto, nadam se da sam bar nekome pomogao, ili nedaj bože odmogao!!! Živili ljudi!!! |
|
|
||||
|
||||
|
e sad još da saznamo kolika je njegova cijena...
|
||||
|
||||
|
Koja je cijena basprima?
|
![]() |
|
|