![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ma to sam samo cuo. Sad neznam jel to tako.
|
|||
|
|||
|
ja mislim da sam negdje pročitao da je jedan bivši kontraš zlatnih dukata nekada prije nekih 20 god išao na neku zamjenu s nekim drugim bendom........
|
|
|
||||
|
||||
|
Hahahahahaha. Jel znas datum kad????
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Pred ulaz u pro...
|
||||
|
||||
|
Ja ne vidim nista lose u zamjanama,ako je tvoj bend slobodan!A,ako ides sa drugim bendom,,a tvoj ima gazu,to je sranje!Mislim da Tosa vise ne ide u Zg,a i matijavg je napisao da sad Zganjec svira bas,pa nema potrebe za Tosom!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Određeni članovi Dika idu svirati i s drugim bendovima. Pritom ne mislim na Tošu! Nema ništa loše u tome da ,ako tvoj bend ne svira taj dan, otići na zamjenu s nekim drugim. Samo ne treba se baš blamirati za neke sitne novce svirajući sa tamburašima nižeg ranga od svojeg benda. A što se tiče provokatora: pročitajte postove o drugim bendovima (konkretno Mladi 6), pa će te vidjeti što su babske priče ili rekla - kazala. |
|
|
||||
|
||||
|
pa napisao sam da imam dojam, a ne da je tako...
daleko sam od vinkovaca i stvarno ne znam ko tamo s kime i kad svira. napisao sam ono više kao načelni komentar. tvrdim na primjer da nitko iz dukata nije svirao zamjenu nikome za vrijeme dok su radili s ivankovićem, ili je to radio mimo znanja ivankovića, jer je joza to zabranjivao. to im je bilo pravilo. kako je poslije jozine vladavine, ne znam... osim toga, imam dojam da je ban tražen za ej00jesence, prije nego za tebe. sviranje na zamjenama je ok, ustaljena je to praksa. i sam sam svirao zamjene sa stotinu bendova. znam tamburaše koji nikada ili skoro nikada nisu imali svoj bend, a cijeli život sviraju gaže. ima svega. ima na forumu tema o sviranju zamjena, sve je tamo rečeno, da se ne ponavljamo i zatrpavamo ovaj topic od dika. recimo, ne sviđa mi se ovaj tvoj stav oko sviranja s tamburašima "nižeg ranga". vjerujem da toga ima, ali mi izgleda nekako oholo... i tko god da tako postupa, nebi se imao nikakvo pravo uvrijediti kad bi njima netko rekao da im neće doći na zamjenu, jer je iz višeg ranga...
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 23-01-2008 at 14:00. Razlog: manja dopuna i korekcija |
|
|
||||
|
||||
|
Samo da ispravim, prezime je Žganec. Ipak mi je čovjek frend, a nije član foruma pa da ukažem na ovaj "netočan navod".
|
||||
|
||||
|
Quote:
tako sam ja shvatio! |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Quote:
...ne mogu svi biti jednako kvalitetni..........kod nas u bend su dolazili dečki koji su možda iz višeg ranga nego što smo mi........nisu pitali za koje novce.....svaka čast ljudima...skidam kapu .........a i neki od nas su išli na zamjenu bendovima iz višeg ranga......naravno da mi je bilo drago što su me zvali iako su znali da postoje kvalitetniji od mene..... .............. svatko svakome treba uskočit kad je hitno.....i ako može..... |
|
|
||||
|
||||
|
Slazem se takoder. Je da nisam sudjelovo u tome. Al zasto ne
|
||||
|
||||
|
jbg... oni najbolji pojedinci uvijek sviraju sa sviračima NIŽEG ranga.
jerry na primjer. šta će jadan, nema s kim drugim.
|
||||
|
||||
|
Zato se Đeri lijepo zatvori u studio i svira "sam sa sobom" i nasnimava instrumentale.
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
.....e da vidio, doživio! Ko klinac negdje oko 1993....sviro zamjenu i to KONTRU!....oduševio me......
|
|
|
|||
|
|||
|
slažem se sa onima koji kažu da su dike jedan od najjačih bendova
|
|
|
|||
|
|||
|
Odličan bend, prepoznatljivog zvuka, prelijep vokal, i vrhunski autori!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
![]() |
|
|