![]() |
|
|
||||
|
||||
|
sjecam se snimanja tog cd-a 28.3. u Zelini je bilo...
|
|
|
|||
|
|||
|
Prilog iz Glasa Slavonije
img010.jpg |
|
|
||||
|
||||
|
Sto je bilo u Zelini?
|
||||
|
||||
|
Album je snima u Zelinu u pučkom otvorenom učilištu
|
|||
|
|||
|
Quote:
I. |
|
|
||||
|
||||
|
bravo dečki, sve čestitke!!!
|
||||
|
||||
|
Upravo tako
|
|
|
||||
|
||||
|
Dečki, svaka čast! Želim vam da vam još puno godina prođe u snimanju ovakvih albuma!
|
|
|
||||
|
||||
|
pridružujem se čestitkama. Svaka vam čast!! Album je odličan! Nadam se da će biti još mnogo takvih
|
|
|
||||
|
||||
|
evo nekoliko mojih fotki sa promocije cd-a "Godine su mnoge prosle"...
|
||||
|
||||
|
i jos par na kojima smo i mi
|
||||
|
||||
|
jesi ti ta u crnom???????????????????????????????????????
|
|
|
||||
|
||||
|
ne, to je grabina cura sandra
![]() ja sam ova druga
Utjeha je kad ti netko s osjecajem dade shvatiti: mozes biti onakav kakav jesi ! Last edited by ficekica; 22-11-2008 at 18:04. |
|
|
|||
|
|||
|
U ime orkestra hvala svima na čestitkama i komentarima.
Na stranici www.serbus.hr. u rubrici note možete si skinuti partiture (kao i svaku dionicu posebno) od dva instrumentala (Saltareata i hora pe loc), koji se nalaze na novom albumu. Također na http://www.youtube.com/user/serbus2003 (kao i na samoj web stranici u rubrici gledaonica) možete pogledati dva nova clipa pjesama: jesen stiže dunjo moja, i tko te ima taj te nema. Last edited by IvanZU; 22-11-2008 at 19:24. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
E, da, Serbusi, bravo za postavljene partiture!!!!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
U ime orkestra i ja se svima zahvaljujem na komentarima.
Okačili su i nagradnu igru, jest da traje još dva dana al eto: http://www.uzmilovu.net/item.asp?id=2057
|
||||
|
||||
|
ivanzu, pa nisi javio ljudima da je hlebec okacio nove partiture sa albuma na www.serbus.hr !
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
volim te divne majske noći stara pjesma tamburice moja markova čežnja tebi dadoh sve što imam |
![]() |
|
|