![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Krune postoje koliko ja znam..rade u nekim joks kombinacijama ali postoje..
|
|||
|
|||
|
Quote:
...a onda znam koji su.... |
|
|
||||
|
||||
|
eto samo cekamo navalu imena kao sto su Ocevi ravnice, stricevi ravnice, ujaci ravnice...jebo mater i mastovitost..
|
||||
|
||||
|
klarinet ti je ka i tambrca...harmonke ionako skoro ima vise na ovom forumu nego pojedinih tamburaskih instrumenata...pa onda...zapamtite: klarinet je tambura!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
a bass je udaraljka!
|
|
|
||||
|
||||
|
Evo, idem odmah vježbati svoj klarinet...
Moj blog: The Third Side of the Pick Last edited by Vedran; 05-08-2008 at 19:11. |
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Mejaši postoje! neznam odkud si zakljucio da ne postoje, mozda jer stranica ne radi? nismo platili domenu na vrijeme , a s vremenom se i zaboravilo na to tak da... Još se držimo. Nek vas stranica ne zabrinjava...
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
zivio!
|
||||
|
||||
|
ne postoje vise ni Baranjske noći, može se brisat s liste
|
||||
|
||||
|
Postoje i "TS Skitnice" iz Osijeka kojih sam i sam član
... band radi u istom sastavu nekoliko godina a ime Skitnice nosi od prošle godine. Članovi Simba - prima (nekadašnji Šokci - Željko Lončarić Žec ) Franjo - brač (univerzalni vojnik ) Joza - bas (svirao u početnom Škorinom sastavu) Boris - kontra ( Slavonski bećari - Tuca) Žan - harmonika ( nekadašnja grupa "HIT" Stjepana Jeršeka Štefa) eto to je naša mala družina, isprika ako post ne pripada ovdje no volio bih da se svakako nađemo na toj listi ... pa i mi postojimo
|
|
|
||||
|
||||
|
Sad ste na listi, ali ako pogledaš listu, vidjet ćeš da postoje Skitnice u Karlovcu.
|
||||
|
||||
|
Quote:
, thx to smo se mi dogovorili da možemo međusobno posuđivati članove a i ovako pokrivamo šire područje
|
|
|
|||
|
|||
|
Da ne zaboravimo Skitnice (Zagorje, ne znam točno koje mjesto), iz Zagreba, iz Đakova.. jel ima još od negdje?
|
|
|
||||
|
||||
|
ne postoje vise ni Duge noći
|
|||
|
|||
|
ima i ZORA iz Popovače
|
|
|
||||
|
||||
|
Molim administratore da zamijene ime TS Nota iz Osijeka u ime Sitan vez.unaprijed hvala
|
|
|
||||
|
||||
|
Nota->Sitan vez
|
||||
|
||||