![]() |
|
|
||||
|
||||
|
T.S. Suva Usta - Zdenci
|
|||
|
|||
|
u Beču smo sreli neke tamburaše.....kažu da su iz Zagreba....i da se zovu Legende noći......a primjetio sam da ih na popisu nema....
|
|
|
||||
|
||||
|
ako pod tamburase smatras harmoniku, klarinet i violinu onda jesu tamburasi
mislim da se tako zove Sretenov bend..
|
|||
|
|||
|
a vraga, ovi su imali i basprim i kontru i bas.....i harmoniku.....
|
|
|
||||
|
||||
|
onda je to neka druga postava..ili bend sa istim imenom..
|
||||
|
||||
|
Evo naletih http://www.youtube.com/watch?v=WgVpz3n9XGE TS Pijanisti
|
||||
|
||||
|
Evo još jedan sastav iz Slavonskog Broda .....T.S.Evergreen
|
|
|
||||
|
||||
|
Evo još jedan bend ima svoju web stranicu:
http://valpovacki-sokci.com/
|
||||
|
||||
|
jučer sam sasvim slučajno na nekakvoj tv stanici koja ima logo O! (ne znam točno, jel to otv ili šta
) vidio emisiju s prijedlozima pjesama za koje bi ljudi trebali glasati. uglavnom su bili predlagani tamburaški sastavi. bilo je tu lola, dukata, ex panonije, prijatelja itd...jedan od predloženih bendova je bio i T.S. ALIBI takvog nema na ovdašnjem popisu, pa bi bilo dobro ako netko zna nešto o tom bendu da napiše ovdje osnovne informacije i da se alibi uvrsti u popis.
|
||||
|
||||
|
Eto, ovo je jednim dobrim dijelom moja greška, s obzirom da sam ja jedan od članova (primaš) TS Alibi. Dakle, kad se otvorila ova tema, TS Alibi je bio nešto u mijenjanju imena, pa sam htio pričekati dok se to riješi pa da nas uvrste na listu, ali sam jednostavno zaboravio.
Pozdrav svima od TS Alibi! ![]() Eto.
|
||||
|
||||
|
Evo, Benito, stavio sam vas na listu. I daj nek netko od vas tko je u mogućnosti stavi taj clip na youtube s OTV-a... Ili mp3 pjesme negdje okači.
|
||||
|
||||
|
Ma, stavio bi ja to već na YT, ali nemam snimku. Bio sam na OTV-u da mi to zaprže na DVD, čekao sam jedno pola sata da mi to lik donese, jer je to već kao bilo spremno za nas samo nije mogao naći, i stavim ja to u svoj DVD player, a kad tamo 3 sata i 49 minuta onog ljigavog Flajsa i neki Jocker bend iz Nove Gradiške. Popizdio sam! I sad još nemam tu snimku...
|
|||
|
|||
|
Mlade baje iz Slakovaca
|
|
|
||||
|
||||
|
Stavio sam u listu Mlade baje i Trio Opus...
EDIT: Trenutno u listi ima 210 sastava (208 CRO+2 AUS), al' brijem da dosta bendova više ne postoji ili su mijenjali ime pa ako možete malo baciti oko i provjeriti bio bih vam zahvalan (nisam ziher da postoje Žute dunje iz Županje, postoje 3 benda koji se zovu Zlatni vez itd.).
“Uz pjesmu mi se, evo, rodimo, uz pjesmu umiremo...” Last edited by Hrvoje; 02-08-2008 at 13:55. |
|
|
|||
|
|||
|
mislim da Tamburaši slavonske krvi više ne postoje......to bi bolje mogao znati bando ili bozo_bsk
|
|
|
||||
|
||||
|
Nadam se da će se netko javiti i potvrditi ili opovrgnuti tu tvoju informaciju pa da znamo...
|
||||
|
||||
|
Baš sam pričao s bozom_bks o tome da se makne sa liste neki dan... Može se obrisati ime, bend trenutno ne svira, neki se članovi još nadaju da će se uskoro nastaviti rad... Teško...
Briši za sada, ako se opet počne raditi, vratit ćeš ih na popis.
|
||||
|
||||
|
Ehm, jel Marsonia jos postoji? Ja mislim da cu prestali prije nekih 1,2,5,10god?
|
|
|
|||
|
|||
|
i na listi nisam vidio TS Momci ravnice........... priča se da su svirali u OBP-u jučer.... a ja nemam pojma koji su i odakle su...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ni Krune više ne postoje,a mislim da ni mejaši!!
|
![]() |
|
|