![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ne, ja sam optimist...
Ili "naivac", hlebinska škola... hehe
|
||||
|
||||
|
Osim što su objavili ovaj program, da li tko možda zna kad će se znati koji će sve bendovi svirati???
Program Festivala 2008. Ovogodišnji Glazbeni festival "Zlatne žice Slavonije 2008" održat će se od 4. - 7. rujna Četvrtak, 04.rujna Svečana povorka "Požeška berba grožđa" Polufinalna večer natjecatelja tamburaške glazbe Koncert za građanstvo Petak, 05.rujna Požeška "Fišijada" Večer pjesme i vina Koncert za građanstvo Subota, 06.rujna Finale tamburaške pjesme Nedjelja, 07.rujna Smotra folklora „Oj Požego sve ti je na glasu, Zlatne žice, kolo ljepotice“ Sajam kolača Izbor ljepotice festivala
|
|||
|
|||
|
Quote:
... |
|
|
|||
|
|||
|
evo danas smo dobili obavijest da smo sa našom pjesmom Prijatelju stari prošli u polufinalnu večer Požeškog festivala.....
..riječi je napisao Hrvoje Zovko,a aranžman Marin Bando.... |
|
|
||||
|
||||
|
Čestitam!
|
|||
|
|||
|
mali genijalac osobno....
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Ali će biti na šanku u Kazališnoj kavani...
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
I mi (Savski Valovi) smo prošli u polufinale...
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
jel pise negdje popis izvodjaca?
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
A ni Rodjo nece sigurno biti daleko od sanka... Jeste i vi prosli? |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Nego kako
nego za subotu
|
|
|
|||
|
|||
|
IZVOĐAČI - TAMBURAŠKA VEČER, 6.RUJNA 2008.
GF Zlatne žice Slavonije – Tamburaška večer 1. Krunoslav Kićo Slabinac – Ošini po prašini Šima Dominković – Šima Dominković – Željko Nikolin/Aleksandar Homoky 2. Djuka Čaić – Divljih ruža cvit Vladimir Smiljanić – Rajko Stilinović – Denis Špegelj/Jerry Grcevich 3. Najbolji hrvatski tamburaši – Neće Dunav zbog nas stati Mario Vestić – Mario Vestić – Denis Špegelj 4. Boris Ćiro Gašparac – Godine prolaze Veljko Valentin Škorvaga – Veljko Valentin Škorvaga – Krunoslav Dražić/Veljko Valentin Škorvaga 5. Šima Jovanovac – Malo po malo Šima Jovanovac – Šima Jovanovac – Krunoslav Dražić 6. Marta Nikolin – Procvali su jorgovani Aleksandar Homoky – Ivica Divjak – Željko Nikolin/Aleksandar Homoky 7. Estam – Stari hrast Vladimir Blagec – Vladimir Blagec – Tomislav Galić 8. Slavonske lole – Sve što imam Darko Ergotić – Josip Mikić – Mario Zbiljski 9. Slavonski dukati – Samo za tebe znam Ivica Grujo Ićo 10. Patria – Ne brini se nano Jerry Grcevich – Damir Bačić – Patria 11. Prijatelji – Šta bilo, da bilo Krunoslav Dražić 12. Marija Pavković Snaša i Slavonski dukati – Sadila sam bor zeleni Ivica Grujo Ićo 13. MVS Bećarine – Moja duša Zdravko Drenjančević – Tvrtko Gačić – Ivan Pavić 14. Viktorija Kulišić Đenka – Ruže i suze Pero Rogan – Pero Rogan – Mario Zbiljski 15. Kristali – Moram ja bez nje Mario Mihaljević – Mario Mihaljević – Kristali 16. Zvona – Nekad bilo, sad se spomiljalo Ivica Grujo Ićo 17. Leo i Trenk – Poljubac pomirenja Leo – Fayo – Marko Vicković 18. Josipa Jurić – Volim diko Jasenko Horvat – Jasenko Horvat - Krunoslav Dražić 19. Ravnica – Suza Aleksandar Homoky – Hrvoje Zovko – Aleksandar Homoky 20. Milenij – Oj curice garava Željko Barba – Katarina Barba – Željko Barba 21. Željko Lončarić Žec – Zapjevajte prijatelji Željko Lončarić Žec- Željko Lončarić Žec- Željko Nikolin / Stjepan Rudinski 22. Zlatna dolina – Kad moje srce k` tvome krene Veljko Valentin Škorvaga 23. Džentlmeni – Ti si moj stih Vladimir Smiljanić – Đurđa Habel – Dalibor Zavođa 24. Lyra – Pjesmo moja Željko Lončarić Žec- Željko Lončarić Žec- Željko Nikolin/Stjepan Rudinski .................................................. .................................................. ..... GF Zlatne žice Slavonije – Polufinalna večer,ČETVRTAK, 4.RUJNA 2008. 1. Zdenac – Moja Šokadija Ivica Plivelić – Damir Bačić – Ivica Plivelić 2. Izvor – Ne budite moju dragu Franjo Ivić – Miroslav Kurcinak - Tomislav Radičević 3. Ana Arlović – Previše još te ima u meni Hrvoje Bogutovac – Hrvoje Bogutovac – Branimir Jovanovac / Krešimir Stipa Bogutovac 4. Đerdani – Neću nikud iz svog sela Franjo Ivić – Miroslav Kurcinak – Stjepan Marijanović 5. Andriana i Baje – Prodaj suze moje Ilija Nikolić Pranjkov – Hrvoje Zovko – Ilija Nikolić Pranjkov 6. Mili – Pola mog života Mili 7. Valpovački šokci – Ne igraj se sa mnom mala Stanislav Čamagajevac – Nada Maletić – Stanislav Čamagajevac 8. Slavonska duša – Sve me čeka Slađan Poljak – Ivan Šarić Baća – Elvis Čutura 9. Žeteoci – Didine riči Ivan Priman/Stjepan Knežević – Stjepan Knežević – Ivan Priman 10. Cecilija Krnić i Đerdani – Ja sam prava bećaruša Franjo Ivić – Miroslav Kurcinak – Stjepan Marijanović 11. Aduti – Ljubio sam ljubio Vjekoslav Slavko Vučeta – Đurđa Habel – Davor Totović 12. Satir – Šokac Stjepan Ciprić – Stjepan Ciprić - Satir 13. Savski valovi – Sve ću dati Robert Poljak – Damir Kovačićek – Danijel Rožanković 14. Zlatni klas – Prijatelju stari Marin Bando – Hrvoje Zovko – Marin Bando 15. Jandre Rukavina i Ella – Slavonka je ličaninu srce poklonila Marko Bujanović – Jandre Rukavina – Marko Bujanović 16. Grofovi – U slavonskoj tihoj noći Robert Vojvodić Bekrija – Marija Iličić – Krunoslav Dražić/Robert Vojvodić Bekrija 17. Tomislav Brajša i Serbus – Što ga Sokol nije volio Siniša Doronjga – Rajko Stilinović – Goran Hlebec 18. Višnja Pevec – Nekad pođi mi za rukom Franjo Valentić – Fayo – Franjo Valentić/Fedor Boić 19. Šokačka grana – Dvije tambure Stjepan Rudinski – Mijo Bijukić Mišo – Stjepan Rudinski 20. Tarnik Kristina – Svirajte za dušu Vjekoslav Slavko Vučeta – Vjekoslav Sslavko Vučeta – Mario Zbiljski 21. Dyaco – Mala Danijel Car – Josip Mikić – Slaven Crnojević .................................................. .................................................. VEČER PJESME I VINA ZLATNE ŽICE SLAVONIJE IZVOĐAČI VEČER PJESME I VINA, 5.RUJNA 2008. GF Zlatne žice Slavonije – Večer pjesme i vina 01. GIULIANO – Ptica selica (Duško Rapotec Ute - Robert Pilepić - Branko Berković/Aleksandar Valenčić) 02. ALEN NIŽETIĆ – Još uvijek si meni najdraža (Dražen Zečić – Dražen Zečić – Vinko Didović) 03. JELENA ROZGA - Ožiljak (Tonči Huljić – Vjekoslava Huljić – Remi Kazinoti) 04. JASMIN STAVROS - Emilija (Denis Dumančić – Fayo – Branimir Mihaljević) 05. ANIKA I KEMAL MONTENO - Golube (Branimir Mihaljević – Fayo – Branimir Mihaljević) 06. MINEA – Ostani na mojim usnama (Branimir Mihaljević – Fayo – Branimir Mihaljević) 07. BARUNI – Draga (Miroslav Rus – Miroslav Rus – Zvonimir Domazet) 08. ANAMARIJA ČULJAK – Najdraže moje (Zvjezdan Marjanović – Damjan Pirović –Zvjezdan Marjanović) 09. MILAN TERZE – Varaj me (Dražen Zečić – Dražen Zečić – Vinko Didović) 10. JOLE – Nema te tu (Pero Kozomara – Snježana Perić –Eduard Botrić) 11. ALEN VITASOVIĆ – Dajla (Milo Ostović / Milan Škunca – Milo Ostović/Andreja Horvatić – Branimir Mihaljević) 12. LETEĆI ODRED – Moja Jana (Denis Dumančić – Denis Dumančić – Leteći odred) 13. SAŠA KOVAČ – Što si me majko rodila (Mario Mihaljević – Mario Mihaljević – Branimir Mihaljević) 14. PRVA LIGA - MELEM (Aleksandar Homoky – Nedo Zuban/Miroslav Škoro – Ivica Murat/Željko Nikolin) 15. TENA I ROBERT JAMAN – Bure i zime (Robert Jaman/Željko Nikolin – Robert Jaman – Željko Nikolin/Ivica Murat) 16. BABYLON – Poljubi me (Branimir Jovanovac) 17. MATE BULIĆ – Jablani (A.K.Leo – Fayo – Branimir Mihaljević) 18. IXES – Ruže mi ne cvjetaju (Denis Dumančić – Fayo – Branimir Mihaljević) Last edited by klas; 28-07-2008 at 10:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Hvala na ekspresnoj objavi.
Taman sam krenuo stavljati kad vidim tvoj post.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bude CD od polufinala, ali mislim da ga dobiju samo izvođači!
|
||||
|
||||
|
Mislio sam da popis nece objaviti do festivala... Izgleda da ce ovaj put forumasi biti zadovoljni sa raspodijelom autorstva... Sarolik popis imena. CD polufinala svakako izlazi, a mislim da ga cak bude i u prodaji ali u manjem broju zbog loseg interesa
|
|
|
|||
|
|||
|
Cd od polufinalne večeri dobiju izvođači i sve radio postaje.
Poz. |
![]() |
|
|