![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Bit će mislim slijedeći tjedan Prijatelji u emisiji Svirci moji, pa će te vidjeti.
|
||||
|
||||
|
Znam ga,mališa živi blizu mene i ima opaki auto....bit će nešto od njega.
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Dado svaka cast, svaka cast
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Samo da me se krivo ne shvati....momak je kupio (opaki) auto od mene.... Miha,šta piješ kad ti škodi.... nemoj bljuvat po forumu
Last edited by rodjo; 22-04-2008 at 15:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Danas sviraju humanitarni koncert u Brlički u Brodu!
|
|
|
|||
|
|||
|
Pogledajte što sam našao surfajući po izdavačkim kućama na www.aquarius-records.com
|
|
|
||||
|
||||
|
evo T.S Prijatelji upravo sviraju na OTV televiziji !!!!!!
Stani malo kafanski sviraču, stani malo i ne sviraj više. Nek odmore tvoje stare kosti, s kolegama podjeli bakšiše... Noći su ti izrezale čelo, svaka noć je novu boru dala. Ujutro ćeš s taxistima kući i damama sumljivog morala.... |
|
|
||||
|
||||
|
Ovo zvuči savršeno, svi komplimenti ovim dečkima ...a bogami i toncu!!
|
||||
|
||||
|
je.... tonac si je dao truda malo
ali naravno decki su
Stani malo kafanski sviraču, stani malo i ne sviraj više. Nek odmore tvoje stare kosti, s kolegama podjeli bakšiše... Noći su ti izrezale čelo, svaka noć je novu boru dala. Ujutro ćeš s taxistima kući i damama sumljivog morala.... |
|
|
|||
|
|||
|
Iz izvora bliskog dečkima saznajem da je tonac njihov mali kontraš i da je to uspio naštimati za 15-tak minuta jer nisu mogli ući ranije u studio. Svirali su na svoju mixetu i samo pustili signal u režiju!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
, al mislim da se svejedno čulo OK.
|
|||
|
|||
|
Mislim da je veliki problem inače ozvuke tamburaša. Ljudi koji rade na TV-u i radio postajama (čast iznimkama) ne pridodaju veliku pažnju kako to sve zvuči. Često puta imam dojam da su tamburaši tu da se popuni program i to je to. Nekada mi je žao kada dobri tamburaši budu "izmasakrirani" od strane loših tonaca i onda ispadnu loši svirači i pjevači. Naravni to im ruši ugled, a sa ugledom i cijenu za koju se toliko bore.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pa jebemu miša, šta nisi napis'o da ćete bit? A kaj je to ona emisija kod Đurđe? "Uz tambure", ako se ne varam...
|
||||
|
||||
|
Quote:
I ta mi je emisija OK jer joj nije cilj skupljanje novaca putem telefonskih poziva, nego baš jedna solidna tamburaška emisija gdje su gosti u prvom planu, išla je prije na Z1, al ju je izgurao Rubala sa svojim Rubala show-om, pa sad ide na OTV-u utorkom. Žao mi je što nisam slušao Prijatelje jer sam čuo da su zvučali jako dobro.
|
||||
|
||||
|
PRIJATELJI...uf, jedan od mojih najdražih bandova
Obožavam ih slušati i zbog kvalitete svirke i toga što znaju podić atmosferu..kada treba biti profesionalac..budu, kada treba biti zezancija i dobra atmosfera..opet su tu..a isto tako kada treba izvući pokoji aplauz i u svatovima zbog čuđenja što rade na tamburama i pjevajući...bez problema...svaka čast!!!
|
|||
|
|||
|
Prijatelji su prije svega PRIJATELJI i sa publikom a i sa kolegama tamburašima!
Što je po mom skromnom mišljenju jako bitno! Naravno poklopilo se da su svi članovi banda i odlični glazbenici !!!! Dečki pozdrav iz Rokovci!!!
|
|||
|
|||
|
Primjetio sam da dečki imaju neke nove tambure,znate li tko je majstor-graditelj?
|
|
|
|||
|
|||
|
Majstor koji je graditelj njihovih novih tambura je gospodin Marinko Žeravica!
|
|||
|
|||
|
Hvala,na informaciji.
|
![]() |
|
|