![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Da, Gazde su bile super... šteta što nisu duže svirale...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne sad sa njima svira neki jako mrsavi mladi decko, mi ga isto gledali u Bestu tip ga dobro prasi
|
|||
|
|||
|
Quote:
Što se tiče glavne teme, o dečkima nemam nijednu ružnu riječ. Možda je to zato što ne poznam dovoljno tamburašku glazbu, možda zato jer kad su oni u pitanju sam presubjektivna - razloga ko u priči. Nije da se hvalim, ali dečke poznajem sa par fešti i mogu reći da su jedne vrlo simpatične i zabavne osobe - s njima u društvu nikad nije dosadno. Što se tiče glazbe koju oni sviraju, meni ta glazba odgovara, nemam primjedbi na nju - slušam pjesme koje su mi dobre (Ja pijem da zaboravim, Da smo ranije znali, Prerano, prerano, Kiša pada, Ja te volim najviše, Vrijeme liječi sve, Nek pjesma ostane, Zaplakat ćeš, Zbogom za zbogom, Srce navijem na onu godinu, itd.), a one koje mi se ne sviđaju preskočim i idem dalje. Prof. Katanić kod kojeg su oni išli je jedna isto tako vrlo draga osoba koja se trudi da te što više nauči i da ti sve objasni kako najbolje može. Činjenica je da kad su oni u pitanju postajem apsolutno PREsubjektivna, ali mi je ružno za slušat kad netko tako priča o njima. Na prvoj fešti gdje se svirala takva glazba (bila je takva više manje) sam bila u Gastro Globusu 4.4. i moram reći da je atmosfera koju su Marko, Damir, Robert, Mario, Vladimir i Silvio uspjeli napraviti bila naprosto IZVANREDNA. To je moje mišljenje, e sad tko se složio s tim dobro, tko neće ni ne mora. Osim toga, priče da su bahati i umišljeni su neistinite i neutemeljene - to je ono što ja znam! |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ha? Khm... Ovaj... ??? Da? E, pozdrav i tebi. Otkud ti? Daj ubaci neki quote. Ovako izgleda kao da se svađaš sama sa sobom.
|
||||
|
||||
|
Quote:
Upravo to, ko da priča sama sa sobom...
|
||||
|
||||
|
pa ima quote. citirala je mislava.
|
||||
|
||||
|
ma marko je ozenio kutinjanku (kutincanku-starorvacki), zato su mi najdragiji
![]() dobro,ajd lazem,iz ilove je
|
|||
|
|||
|
Pa kad smo već kod ženidbe, hajmo nadodati da su prije toga hodali sto godina - još od vremena dok su zajedno išli na folklor. I da Marku nije bilo lako zadržati svoju staru ljubav jer slava u ovakvim slučajevima nipošto nije olakotna, već otežavajuća okolnost.
Držim da priče o bahatosti i umišljenosti nisu baš utemeljene, kad su svirali kod nas sasvim su normalno stali sa svim ostalim smrtnicima za šank i pijuckali. Mogao si im prići, ako si htio, i popričati s njima bez problema. Meni su osobno, jako dragi (također simpatiziram Marka), sviđa mi se njihova glazba i način na koji su tamburicu približili mladima i ovom modernom svijetu. Zadnje dvije godine nisam ih imala prilike čuti uživo, ali sve svirke do tada koje sam imala prilike slušati bile su sasvim OK.
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
...mozda nisu neki kvalitetni sviraci, ali su bas dobro zajedno zvucali ... ja sam ih tada bas slusala ... cak sam bila i na njihovom koncertu u Domu Sportova ...jos uvijek mi se svidaju te njihove stare pjesme ... (i ja sam davno prije simpatizirala Marka...dok se nije ozenio ![]() )...otkako su s tambura presli na gitare pa kasnije i bubanj totalno su mi se pokvarili... vise to nije to... imaju jos uvijek prim i basprim, ali to zvuci bezveze uz gitare i bubanj... to je moje misljenje... ![]() imam puno kolegica koje su iz Markusevca pa ih poznaju i kazu da decki opce nisu umisljeni kako se prica, nego da su bas dobri i pristojni...
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() ovo kako sada zvuce je totalno jadno... bas đitra i bubanj sve pokvare... ![]() bilo mi je neusporedivo bolje kad su svirali samo tambure... ![]() da su bar ostali pri tome.... ![]() ![]() mislim, oni su napravili dobru atmosferu da su se ljudi bas rasplesali... ali meni je totalno lose zvucalo kad usporedujem s njihovim pocetcima...
Utjeha je kad ti netko s osjecajem dade shvatiti: mozes biti onakav kakav jesi ! Last edited by ficekica; 22-06-2008 at 17:13. |
|
|
||||
|
||||
|
Nisam bio u petak al sam čuo da su opet jako dobri !
|
|
|
|||
|
|||
|
Taj mladi dečko se zove Tomislav i svira u nekom rock bendu, koliko ja znam.
bravo Zagrepčanka1991. vidi se da si na mojoj strani... a i ti ih osobno poznaješ pa znaš od kud je i gdje svira tomislav-bubnjar... :-) |
|
|
||||
|
||||
|
šta to znači opet dobri? zar to kod njih ide prema dnevnom horoskopu, kao bioritam?
|
||||
|
||||
|
Ma proteklih par godina se dosta pričalo o njima u nekom negativnom kontekstu, a sad opet kao da "praše" i to.. Zaključeno po pričama drugih, nisam ih dugo slušao uživo
|
|
|
||||
|
||||
|
Ja sam cuo da decki sviraju manje svirke jos uvijek samo sa tamburama, i da jos uvijek prave stimung kakav rijetko tko zna napraviti, a onda sam se u to i uvjerio u Nasicama prosle godine. Morate im priznati da unatoc njihovom ekstra stilu, predomisljanju hoce li ili nece ostati u tamburasima na sceni, odisu nekom pozitivnom karizmom. Sto se mene tice, navijam uvijek za sve tamburase pa se nadam da se i oni nece dati dalje u neke druge glazbene struje kao neki drugi
|
|
|
||||
|
||||
|
obrisano nekoliko gazdaričinih postova.
prvenstveno jer su bez sadržaja, odnosno svi s istim sadržajem. muka mi je već od tih fanova koji ne znaju ništa drugo nego pisati o jednom bendu i to stalno jedno te isto. takvi su u stanju napisati 500 postova u kojima će bez imalo nelagode ko papige ponavljati svoju mantru. takvo se ponašanje na forumu zove SPAMANJE. kad ih se upozori na to što rade, u pravilu se počinju svađati. nedajbože da netko drugi napiše svoje, odmah će odgovoriti na svaki post i više puta ako treba, jer njihovo mišljenje je, dakako, jedino ispravno i valjano, iako nemaju nikakvih argumenata osim tog svog uvjerenja koje i nije neki argument. na stranu to što takvi diskutanti diskreditiraju sami sebe u prvih 5-6 postova, oni rade i medvjeđu uslugu bendu o kojemu pišu, a zagađuju i forum. na primjer, zbog gazdarice je ova tema došla pred zaključavanje. poruka gazdarici: umjesto da odgovaraš na ovaj moj komentar, jer to i nije rasprava s tobom, radije pročitaj i uvaži pravila foruma na kojem si član i počni ih se držati. ovo ne pišem kao diskutant, nego kao administrator na forumu kojemu je jedna od dužnosti sprečavati ovakve pojave. zato nemoj nastavljati, jer ću morati zaključati ili ovu temu ili tebe kao diskutanta.
|
|||
|
|||
|
e da... moram spomenuti da su Gazde svirali na danima Dubrave 23.6. uz još neke bendove... bilo je odlično kao uvijek...
imam jedno pitanje... jel ima možda netko od članova foruma ili administratora pjesmu "Suza podravska" od Gazdi jer sam ja tražila pa nisam našla... unaprijed hvala... |
![]() |
|
|