![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ŠTA MI JE, DA MI JE. MP3
Za međunarodni Marco polo festival :-D glazba: Ivan Šegedin, tekst:Ivan Šegedin, Aranžman: Toni Eterović/Tihomir Damjanović
Tamburaši samo svirajte!!!!!!!!! Last edited by Domix; 02-06-2008 at 13:05. |
|
|
||||
|
||||
|
Meni liči na onu, također vrlo kvalitetnu pjesmu: ''Kakvi smo, takvi smo, teško onom čiji smo...''
Koji je to bend?
|
||||
|
||||
|
my, Slavonski san
|
||||
|
||||
|
Dg.: severinitis
![]() Th.: Mozart, 2x dnevno, prije konjaka ![]() Kontrola: uzaludna
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Predrakonski... Pa nismo inkvizitori
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
O čemu vi ovdje???
|
||||
|
||||
|
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
kolega longee, moram osporiti vašu djagnozu.
po mom mišljenju možda se ne radi samo o severinitisu vulgaris, jer me neki detalji iz priložene dokumentacije upućuju na kompleksniji problem kod kojeg je severinitis tek jedan od mogućih simptoma. otvoreno sumnjam na estradusov sindrom i preporučam daljnje promatranje radi utvrđivanja dodatnih činjenica. th. koju ste propisali se može nastviti.
|
||||
|
||||
|
Uvažene kolege, razmotrite i mogućnost da je i ovo samo još jedan slučaj klasičnog (iako ne i bezazlenog) ićitisa (lat. ichioitis derachius)
|
||||
|
||||
|
Evo, pomirili se ljudi i snimili nekakav singl (skini ga http://forum.yump3.org/promo-singli/...dabogda-25697/
E sad, slušam ja to, ljudi moji šta su oni tu sve nabacali, od prodavača novina,rapa, latino ritma, harmonike.... Ne samo da nebi reko da su se pomirili nego rado da su se i sa muzikom posvađali, bar mi tako zvuči! Jedino harmonika što zna šta radi, a ovo ostalo je pravi "Bosanski lonac" (nema čeg nema) jedino što je pravi Bosanski lonac u cjelini genijalno jelo, ali ovo mi i nije baš probavljivo...
|
|||
|
|||
|
Pokusavam,al' nikako ne mogu dokuciti po cemu bi ovo trebalo biti zanimljivo za ovaj nas tamburaski forum.
Ili ti buky111 imas jednostavno potrebu komentirati svaki novi single...onako iz gusta? Nije bitno sta,bitno je da se pise... .Pa dobro,ako bas treba za svasta otvarat temu...u pravu si. E znam,sjetio sam se. Sad jos kad bi u nastavku poceli sklepat becarce o Dini Merlinu i Hariju...to bi bilo vrlo kvalitetno. Mozda bude cak i duhovito,a i bit ce i puno postova na temi pa ce se lijepo vidit'... |
|
|
||||
|
||||
|
Vidi, nemam šta radit na poslu pa slušam sve i svašta,a budući da je i to glazba a ovdje su glazbenici stavio sam da ljudi prokomentiraju! Ako ti smeta stavi me na ignor i sve 5, ako smeta i ostalima nek se briše i opet sve ok. Što se bećaraca tiče, šta i ti si ljubomoran?
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Ti si blizu Broda, plati litru i vodu u Bećarskoj pa ti odam tajnu
|
||||
|
||||
|
Quote:
Kojim se institucijama još može obratiti za pomoć u slućaju da dođe do najcrnje varijante ? hvala unaprijed nesretan&zbunjen
BOLJE LIČAN NEGO DVOLIČAN Last edited by Vedran; 03-06-2008 at 14:09. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Al' ne svida mi se to...kako cu onda citat dalje tvoje becarce,a bas sam ih zavolio. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Hedonistu jebem li te ljuta u guzicu sedam-osam puta ![]() ![]() ![]() Jebiga, nisam mogao odoliti! ![]()
Last edited by buky1; 03-06-2008 at 12:44. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ili ti hedoniste imas jednostavno potrebu komentirati bukijeve teme... onako iz gusta? Nije bitno sta, bitno je da se pise... ![]() Pa dobro, ako bas treba kritizirati clanove foruma zato sto pisu sve i svasta na podforumima "Ostalo" ili "Nevezano za tamburanje" koji su pokrenuti upravo iz razloga da ljudi mogu pisati sve i svasta...u pravu si. E znam, sjetio sam se. Sad jos kad bi u nastavku pobrisali sve bukijeve becarce o Dini Merlinu, Hariju, Severini, zivotu, zajebanciji...to bi bilo vrlo kvalitetno. Mozda bude cak i duhovito,a falit ce i puno postova na temi pa ce se lijepo vidit'...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|