![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
obojica su dobri, mozda cak i hrva malo bolji (onaj sa zutim bracem) p.s. darac jel se mi znamo mozda???jesi bio kod kralja na momackoj kad je svirala neka postava tdz-a???
|
||||
|
||||
|
hmm, mozda sam te krivo shvatio, ali taj Sinisa je sam prosudio da je najperspektivniji ili?
|
||||
|
||||
|
ili se odnosi na maestra Sinisu!?
|
|||
|
|||
|
Samo je jedan Veliki Siniša, naravno Leopold
@dROGAR Nismo se vidjeli, ali znamo svu tu ekipu i ti i ja. Nisam rekao da nevalja Ruda, ali meni je Goc puno bolji recim, Adamović je OK, ali nitko nije kao Sina, e sad to je moja slobodna usporedba
|
|
|
||||
|
||||
|
vidim da je mnogima zasmetalo kad je darac napomenuo da je ovaj momak na primu talentiran i perspektivan.... koliko reakcija na tu jednu tvrdnju.
e, a meni smeta to sto su se svi uzjebali oko toga. sta je razlog tome? sujeta?
|
||||
|
||||
|
Quote:
jedina steta je sto sinisa nema s kim svirat ko ga moze pratit drugim rijecima taj talent trune u popovaci bilo bi super kad bi mogo svirat s nekim tko je jos bolji od njega (ne samo bolji primas), nego cijeli bend,netko ko bi ga mogao pratit ili jos bolje da on prati njih pa se tako nadograduje ovak, steta ebiga inace njegov stari radi i popravlja tambure, a mislim da i on radi sa starim, ne znam kolko su ih napravili za sad
|
|||
|
|||
|
Quote:
@dROGAR Da šteta je da nema s kim svirati, svira tu sa selskim "bećarima" + alkohol i to ti je to, nažalost. Nije još kapacitet za neki poznatiji band, ali znam da mu je želja svirat u Dukatima, e sad, živi bili, pa možda čuli ![]() On mi je susjed, pa znam i da popravljaju i rade tambure, ali mislim rade samo primove. Siniša se više bavi "restauracijom" tambura koje su njemu dobre, a ostalo radi njegov otac, a koliko su ih napravili to ti ne znam |
|
|
||||
|
||||
|
Za tu kategoriju, "jedan od najboljih", treba ipak malo više od dva filmića na youtube-u. Samo da napomenem, kod mene u tu kategoriju spadaju ljudi koji pokazuju bitno veću kvalitetu I KREATIVNOST od prosjeka. A iz ova dva filmića se to ne može zaključiti. Naravno, dečko pokazuje uistinu velik potencijal, ali da je jedan od najboljih bi trebalo argumentirati nekim boljim radovima od ovoga na filmićima.
Pa prema tome, imaš još toga, po mogućnosti s reprezentativnijim materijalom? Quote:
Baš zato, Darac još materijala! Pod hitno! Makar za inat...
|
|||
|
|||
|
Upoznao sam Sinisu i stvarno super svira... veliki potencijal...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ma to je bila samo zajebancija
|
|
|
||||
|
||||
|
ajde ovako... posto i sam nekad idem s njima svirati kad trebaju zamjenu...naravno radi se o deckima iz t.s. zora osim rude koji je tu po zamjenskoj duznosti...
sinisa je vrlo dobar... fali mu malo finoće, dosta dere po tamburi... ima nesto i kuzi stvar .... ima vec jedno vece iskustvo u svirci u kudovskoj i gažerskoj ( poceo je valjda svirati s starim od kad je mogao drzati tamburu u rukama) i to koristi i istice se od ostalih sviraca u toj regiji ... mana mu je kaj je tvrdoglav i misli da sve zna..ako nece shvatiti da postoje i bolji tamburasi i siriti svoje vidike ostati ce samo selska prica... kazem imam potencijala i trebao bi ga iskoristiti ...a vidjeti cemo kaj buducnost nosi... hrva ima to nesto o cemu je netko spomenuo samo nije ona prava tamburaska dusa nego vise voli zabavnjak na tamburama... definitivno tu fali jedan decko koji inace svira s njima ali nije na snimci tomislav - moj brat ( basprimas) koji po mome misljenju u svirci basprima jede i sinisu i hrvu i rudu i ostale na podrucju regije di sviraju a i sire. samo mu fali repertoara i gaziranja onog pravog s pravom ekipom...
Stani malo kafanski sviraču, stani malo i ne sviraj više. Nek odmore tvoje stare kosti, s kolegama podjeli bakšiše... Noći su ti izrezale čelo, svaka noć je novu boru dala. Ujutro ćeš s taxistima kući i damama sumljivog morala.... |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
Ja sam napisao da je Sina primaš i vidio si reakcije, a kaj misliš da sam tvog brata spomenuo (basprimaša), pa pojeli bi me ![]() Da ne spamamo više, vidjeli ste, čuli ste, ja sam napisao moje mišljenje, ne morate s slagati s njim, idemo dalje, nove snimke! |
|
|
||||
|
||||
|
ne bi bilo toliko uzbune da si samo link ostavio...nego mora on...jedan od najboljih..
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||