![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ove godine u kategoriji tamburaške glazbe 6 nominiranih. Tko je po vašem mišljenju zaslužio nagradu, ili bolje rečeno tko će je dobiti????http://nagrada-status.hgu.hr/index.p...cat&gl=5&id=10
Nagrada Status |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
(joooj šalim se)U biti, dobiti će tko će dobiti . Nekako mi se čini da je Kruno najveće osvježenje stoga vjerujem da bi on trebao dobiti nagradu. Što ne znači da će tako i biti.
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
hehe... navijam za onog prvog nominiranog - golubičić krunoslava.
|
|||
|
|||
|
vjerujem kako je dobar dio Vas član HGU-a, pa ne budite lijeni i glasajte za svog favorita. Inače bi stvarno i mogao nagradu dobit netko tko je uopće ne zaslužuje... o imenima ne bi
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
u pravu si. a obrisao sam njihov mail u vezi s tim glasanjem i nagradom status. nisam znao da će mog favorita nominirati
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 10-03-2008 at 14:33. |
|
|
|||
|
|||
|
pa ne treba ti, samo odi na stranicu i upiši svoj JMBG, ili broj iskaznice i možes glasat
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
bilo bi fora kad bi se moglo glasati za skidanje s liste nominiranih. i tu bih znao za koga bih glasao....
|
|||
|
|||
|
sad si me zainteresirao???? ali ako znamo za koga bi, samo po sebi se da zaključit koga ne bi gledao, i SLUŠAO među nominiranim!
|
|
|
||||
|
||||
|
Na osnovu cega se nominirani nagradjuju? ne vidim samostalna djela na njihovoj stranici nego samo albume od bendova.....
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Šteta da nema solo tamburaša kao što ima solista na (gotovo) svim ostalim instrumentima.
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
prva stvar koja mi je bila logicna jeste da se ljudi nagradjuju na osnovu svojih samostalnih dijela.....Bar je tako u svijetu ako se ne varam....svaki bend ima svog istaknutog covjeka,ili ponajboljeg sviraca,a bendova puno u hrvatskoj i ako bi sad stavljao na vagu ko je bolji od kojeg-bilo bi glupo!
Nije muzika utrka na 100metara.... Bas zbog toga mi je logicno da se nominirani uzimaju oni ljudi koji imaju iza sebe "nesto svoje".....autorsko.....npr....klasika Hrvoja Majica,ili samostalni cd Marija Zbiljskog gdje svirac pokaze svoje "pravo lice" jer ipak....timska igra je timska igra...Nije samostalna. Prilagodjavas se pjesmi,pjevacu,aranzmanu,i na kraju sviracima! Da ne bi vec neko srao i da kazem da ne sumnjam da pojedini nominirani ne mogu napraviti neki samostalni cd,al to je sad druga prica.... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Malo šale... Ića je, ali unitar svojih bandova. Svi njegovi bandovi su bili njegovi solo projekti. Šta'š kad se čovjek uklapa svugdje.
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Tu je problem sto je "tamburica" kod "njih" sve jedan instrument,nije po instrumentima,kao kod ostalih!
A izdvajaju one koji su bilo sta snimili i izdali u prosloj godini na legalan nacin!
|
||||
|
||||
|
glasala!!!!!
kruno,da li si ti glasao? hehehe
|
||||
|
||||
|
moraš biti preciznija. ne zna se kojem kruni si postavila pitanje.
na forumu su registrirani nickovi: kruno, kruno romansa, krunopz, krunoZG... i možda još koji.
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Ma možeš slobodno, ja mislim da je to ova http://forum.tambura.com.hr/member.php?u=867 Lela a ne Lena
|
|