![]() |
|
|
|||
|
|||
|
imate curu(zenu) a idete svirat kad ono na svirci ima dobrih cura ili zena a vi odete u stetu!dali ko to radi pa evo malo popricamo o iskustvima sa svirke!
kako bi moj dida reko "nemozes svaki dan jesti piletinu,pa moras malo prec i na ostalo" tambura,zene,jelo pice,novci-najbolja kombinacija!"!!! Last edited by Zuki1989; 10-03-2008 at 21:12. Razlog: opasan zalet |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() btw. daj olaksaj malo s tim smajlicima |
|
|
||||
|
||||
|
dupla tema zuki.
prebacit ću u već postojeći thread, kad ga nadjem.
|
|||
|
|||
|
OK nema problema!!!!
|
||||
|
||||
|
Ček malo ti to tražiš od forumaša od kojih nas ima koji nemamo curu pa do onih u ozbiljnim vezama pa nebi vjerovo do onih oženjenih i svi više manje znamo ko se iza kojeg nicka krije.....i ti tražiš od nas da ti napišemo kolko smo puta prevarili curu/ženu.....i da ti detalje napišemo.......ja mislim da ti jesi moje godište al kaj se tog tiče imaš još puno za naučit
![]()
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
popričaj s curom o tom kolko puta si na gažio bio s drugom pa će ti ona reć kolko je to uredu a možda idućih par dana nebudeš mogo otvorit oći od modrica........takve stvari se ne pričaju nikom a ti bi da ti ja napišem na forumu
|
||||
|
||||
|
Quote:
ne kuzim uopce smisao tvojih postova... koja je sad razlika dal si ti na gazi ili u bircu s frendovima, ako ju zelis prevariti onda ju prevari, ako ne zelis onda nemoj i tocka. okolnosti poput gaze ne opravdavaju tvoj cin niti malo. |
|
|
||||
|
||||
|
Kažu tako da je neka snaša bila na ispovijedi kod fratra, pa kad je došlo do toga s kolioko je njeh spavala reče: "Eheee, pa to se ne kaže ni rođene majke, a ne tebi luda fratrino."
|
||||
|
||||
|
zbog tamburaša poput tebe su tamburaši na lošem glasu kao materijal za ozbiljnijeg/ozbiljnog dečka/muža ... ali, na žalost, nisi jedini takav, ima vas ... ali, čast iznimkama, koje su na žalost rijetke ... ali ipak postoje ... i nadajmo se da neće izumrijeti ...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
nisi jedina iznimka, barem za sad ...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ipak je to za dio tamburaša sastavni dio svirke, a ima i onih hvalisavih. Ja ionako nemam o čemu , a i da imam, ne bih smio...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
moj Bože, nisam mogla izdržat a da se ne registriram kako bi ti i osobno rekla da si GLUP!!!! mislim, sorry al ne moraš i ovako javno bit svinja
|
|
|
||||
|
||||
|
Ej dal te to cura prokuzila? lol
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
i ja mislim.......sad će biti.....
|
|
|
||||
|
||||
|
Ili
, - ima dosta solucija za rješavanje navedenog spora
|
|
|
||||
|
||||
|
ispričavam se, al ja na svirci nemam vremena snubit druge/tuđe žene. brate, sviram.
|