![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ta žena svakim danom sve bolj i bolje izgleda.........
|
|
|
||||
|
||||
|
nije tamburaska fotografija,al me zanima jel tu jedan covjek!Ili je on radio samo produkciju?
prva ljubav.jpg maestro??
|
||||
|
||||
|
da, gornji na slici je mate matišić.
a joza je i ovima bio gazda. na njima je pekao zanat koji je kasnije primjenio na dukate.
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
Ova primica mi je nešt jako poznata!
Ako se ne varam, vlasnik prima je oženjen, ali ne ovom tetom. , pa bi se možda trebalo suzdržati od objavljivanja potencijalno kompromitirajućih fotki. Ako ništa drugo, onda da ne bi prošao kao onaj paparaco što je snimio Ivaniševića
|
||||
|
||||
|
Jeste li čuli za kantabas?
Luda stvar, hehe, a evo i jedan odličan primjerak basa koji je kanta u svakom pogledu: KantaBajs.jpg
|
||||
|
||||
|
...Oh, Is you Is, or Is you ain't, ma bebeee!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Ovo neki "mandovski" engleski?
![]() ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Di ga iskopa, yebo te zajc!!!
...ima barem još 5 drugih, "ozbiljnih" verzija te stvari, koja se vodi pod "jazz-blues"! Sjajno! Mogo je 'ladno TO HRT da izvede to na tamburama!
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ad Libitum u Osijeku
Copy of IMG_0879.JPG |
|
|
||||
|
||||
|
E ovo je san svakog benda da bude ovako ozvučen kao ovi dečki.
|
||||
|
||||
|
Nemojte me držati za riječ, ali mislim da sam vidio (
) da ima na leđima prime neko platno, kožu, ili ne znam što već zaljepljeno, pa je između daske i tog "nečeg" nekako pričvrstio mikrofon.
|
||||
|
||||
|
Pitanje za Braneta...
Bi li mogao imenovati sve članove svoga benda za nas koji smo malo mlađi po stažu i godinama, naravno bilo bi poželjno i napisati što sviraju. P.S. ukoliko _maestro_ ili sviracsz znaju smiju i oni napisati
|
|||
|
|||
|
mi smo kupili razglas,imamo slične mikrofone za tambure!imaju na sebi štipaljke i rade odlično!ja sam htel i takve pjevačke,ali dečki iz benda nisu!kao čuje se svaki komentar!
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
jusba vječito pije
|
||||
|
||||
|
Dičino, pothitno prelazi na colu-zero, stigo si me sa maksto!!!
EDIT E, vidiš, takvo Biokovo pamtim kad sam klinja bio....ma skroz je isto, ne menja se, a vidi nas....
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura Last edited by tamish; 27-02-2008 at 17:44. |
|
|
|||
|
|||
|
dve tri od vikenda...
![]() s bogjiom.jpg tu su chico,trabi,mata,jkos,dugi,vida,matija_vg i striček bogdan ![]() cicko s kosovima.jpg jkos, cicko, trabi DSC_0024.jpg matija_vg i mile Last edited by jkos; 03-03-2008 at 12:37. |
![]() |
|
|