![]() |
|
|
||||
|
||||
|
...na početku bejahu "gažeri"...
![]() ![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
|
evo jedna od prvih slika TS "zlatni klas"............od te postave ostali su samo kontraš,primaš i basista......
image004.jpg i kontraš neki........... image005.jpg |
|
|
||||
|
||||
|
nesto mi poznat taj kontras.......
|
||||
|
||||
|
gadno te napala ćela!
|
|
|
|||
|
|||
|
to se samo tako češljam...........
to se zove visoko ćelo............tak mi i ćaća ima i deda i stričevi.......al imaju kose pa ću valjda i ja imat još nekoliko godina.....bar dok se ne oženim |
|
|
||||
|
||||
|
haaaaa
ne brini, smiju se i ćelavi ženiti. znam iz vlastitog iskustva. ![]() edit: al ja mislim da je klas napao ćelu. onu u kutu dolje lijevo....
|
||||
|
||||
|
klas promijenio si se jako!!
ukoliko je ovo prva postava onda bracista mora biti Kiko, ali meni on uopce ne lici na sebe!!
|
||||
|
||||
|
Mislim da ti jako dobro znas tog kontrasa!!
Da me nije redom bi sve kavane propale, kom bi pjesme pjevali, kom bi zore svitale.... TZD Last edited by bozobks; 22-01-2008 at 15:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
....onaj dečko je morao izaći iz benda zato što je zaboravio gdje je ostavio brač,a na probu je došao sa praznim koferom.....
|
|
|
||||
|
||||
|
klas, može te sram bit, tak neobrijan na svirku... Katastrofa.
Al dobro, primijetio sam da je kod vas u bendu to normalno da se nitko ne obrije kad ide na svirku, tak da ću to shvatit kao neki imidž koji isfuravate...
|
|||
|
|||
|
javio se čovjek sa bradurinom dužom od Mojsijeve...
|
|
|
||||
|
||||
|
...oće da kaže Baranjac, gosn doktore, da ne delujete baš "mirišljavo" ako tako mogu da kažem...
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Poletite noćas vranci, nek se sad za kolima praši Gledat će nas mlade snaše, svirat će nam tamburaši Razbijat ću pune čaše, nek sve ide sad do vraga Nije čak ni rekla zbogom, otišla je moja draga Last edited by Kulendara; 23-01-2008 at 21:23. |
|
|
||||
|
||||
|
Umjetnička tamburaška fotografija...
“Uz pjesmu mi se, evo, rodimo, uz pjesmu umiremo...” Last edited by Hrvoje; 23-01-2008 at 21:26. |
|
|
||||
|
||||
|
Moreš maknut, ako hoćeš, da nema dvije, skužio sam... Imo sam malih tehnički problema s računalom.
|
||||
|
||||
|
Jel radiš i slike za oglasnik, ono tipa golf II a u pozadini mladi maslačci?
|
||||
|
||||
|
opla... tucin koloplet...
pletokol kako već
|
|||
|
|||
|