![]() |
|
|
|||
|
|||
|
činjenica je daj je većina pjesama sa požege bljuzga, ali ovo je po mom mišljenju jedna od onih koje se mogu izdvojiti kao bolje. dobra mi je od milenija sa joletom.......
|
|
|
||||
|
||||
|
opet ti sa Prijateljima i tvojim krishnom Drazicem..pjesma je govno u najmanju ruku, tekst, melodija i aranzman..sve su pjesme u tom stihu, zato sam i rekao da je 90% bljuzga..sto se tice Milenija, ta pjesma sa Joletom nije bila u tamburaskoj veceri pa je van konkurencije..niti jedna pjesma sa tamburaske veceri nije extra, ali bi ja izdvojio kad vec moram Zvona sa klasicnom paorskom pjesmom od 2 i po harme koja ti udje u uho i vjerujem da ce imati dobar odziv kod paora, Kristali i Patrija su imali ok stvar i moj subjektivni dojam : Milenij..brza pjesma, udje pod uho i bila je razlicita od ostalih na toj veceri..a da je nesto revolucionarno, nije..pusa
|
||||
|
||||
dabome da je prva na tamburici.net...kad je hrvoje111 textopisac. pticica mi je sapnula da je puno glasova stiglo s iste ip adrese, iz njemacke. pogodi cije.
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 24-09-2007 at 20:27. |
|
|
||||
|
||||
|
kakav kreten taj svabo..prestrasno
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
|||
|
|||
|
ja poštujem čovjeka ali nisam znao da netko može bit u 50im-60im godina kao dijete
|
|
|
||||
|
||||
|
nema to veze s godinama
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Put u Njemačku prijestolnicu
Utorak, 09 Listopad 2007 U subotu 13. listopada sviramo u Berlinu. Bit će to zabava koju organizira Zavičajni klub „Brođani“ iz Berlina i za koju se nadamo, poučeni prijašnjim susretima, da će biti vesela i raspjevana. Na put se spremamo u petak poslijepodne a vraćamo se već u nedjelju zbog nekih drugih obaveza. Ovu mini turneju zabilježit ćemo fotoaparatom pa ćete biti u mogućnosti vidjeti slike na našoj stranici ( ali ništa pametno...). Svirke, svirke... Utorak, 09 Listopad 2007 Kako se da primjetiti, već duže vrijeme nismo ažurirali stranicu i stoga se svima, koji redovno posjećuju našu stranicu, ispričavamo. Puno smo svirali proteklo vrijeme, što svatova, koncerata i ostalih svirki pa to nismo bili u mogućnosti. Ono što moramo napomenuti je da su svadbe, koje smo svirali u proteklo vrijeme, bile odlične i ovim putem svim novopečenim parovima želimo puno sreće u njihovom budućem životu. Već smo dosta svirki a posebno svadbi dogovorili za iduću godinu pa ako neko misli da mu „Prijatelji“ sviraju, mora djelovati odmah! Za skoro vrijeme, točnije idući vikend, putujemo u Berlin, a u studenom počinje predizborna kampanja u kojoj gotovo svaki dan tog mjeseca sviramo koncerte za HDSSB! |
|
|
|||
|
|||
|
Bili su mi odlični na otvorenju Vinkovačkih jeseni kad su izvodili pjesmu Kukuruzi se njišu, sjajna izvedba. Pjevač i bend su je odlično donijeli, bili su mi tamo najbolji, a super su bile i Dike... Tko je pjevo Kukuruzi se njišu u originalu? Zna netko ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Netko zna.
Ivo Robić pjeva. Al' vidim ja da si ti dosta dobar "prijatelj" sa Prijateljima cim tako pratis njihov rad,pa sam pomislio da nas pitas samo tako... |
|
|
|||
|
|||
|
Ma ne, nisam stvarno znao, sviđa mi se pjesma a u podsvjesti znam da mi je netko natuknuo da je to stara pjesma. Volim ja puno drugih bendova, ali sam Prijatelje slušo par puta uživo pa su mi se svidjeli. Obožavam i Dike, Dukate, Berde band, Lole i druge...
|
|
|
|||
|
|||
|
ta pjesma je izvedena na požegi(staroj9 prije 30-40 godina.
|
|
|
|||
|
|||
|
Čuo sam da su svirali u Šokačkom discu u Đakovu i da je bilo odlično. Javio mi jedan frend iz Osijeka. Kaže da ih je puno tamburaša došlo slušati. Žao mi je što nisam bio tamo...šteta...Jel možda zna netko kad tamo ponovno sviraju?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bio sam u Tom Tomu, sviraju odličnio, i super su zvučili, masno i puno! Super su izveli one čardaše i onu cigansku Opa cupa...
Kruno Dražić je zakon
|
|
|
||||
|
||||
|
MA LEGENDEEE
|
|
|
||||
|
||||
|
bili smo ja i brat i ekipica u prošlu subotu u tom-tomu...zašli sasvim slučajno i vidili plakat TS Prijatelji...fenomenalni su...a onaj kruno svira ko vanzemaljac a i ostali su fenomenalni...
p.s. (malo off topic) jel zna netko tko svira ovu subotu u tom-tomu
|
||||
|
||||
|
Sviraju Granicari.
|
![]() |
|
|