![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nije bilo lose na tv...khm.....mada su se neki ukenjali...khm...
|
|
|
||||
|
||||
|
Od ove godine batorek je uveo neke promjene u orkestru.Jednu probu tjedno vodi on gdje ucimo svirati pjesme koje idu na koncertu i tako, a drugu probu u tjednu vodi Slaven Batorek koji je od ove godine dirigent orkestra. Na toj drugoj probi se uvjezbava standardni repertoar i pjesme koje idu na koncertu
|
||||
|
||||
|
nisam znao da slaven vodi jedan dio proba.. to je bati jako dobra ideja jer mislim da ce se poceti raditi vise na teoriji...
|
|
|
|||
|
|||
|
treba napomenuti da je Slaven Batorek završio Glazbenu akademiju u Zagrebu i da je sad na akademiji u Beču....dakle za pretpostaviti je da tamburaška škola "Batorek" ima svog nasljednika
|
|
|
||||
|
||||
|
vratio se.....
|
|||
|
|||
|
eto još bolje
svih onih godina dok sam bio u školi...
|
|
|
||||
|
||||
|
Ajd ga pozdravite od mene
|
||||
|
||||
|
Bato Legenda!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
TŠ Batorek ide 30.11. u Novi sad gdje će na RTV NS snimati 20ak minuta programa. Ne ide kompletni orkestar, nego samo dio. Detalje još ne znam...
|
||||
|
||||
|
Evo i stranice www.batorek.hr
|
|||
|
|||
|
Ja bio krenio prije mjesec dana tamo i sve je to dobro al nisam ja za te skole,najbolje sam skontas sve...bar je tak u mom slucaju
|
|
|
||||
|
||||
|
Fenomenalno!
|
||||
|
||||
|
tako je. to je prokletstvo talentiranih ljudi
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|||
|
|||
|
Evo bas jucer gledam...uvatim tu berdu i pocnem svirat i idu te pjesme,vecinu ih neam pojma a skoro 80% sam ih tocno odsviro i polako mi se pocinju otvarat neki vidici na taj vrat i polja i ja to nemogu objasnit sad nekome zasto se nesto u pjesmi dogadja al pocinjem shvacat kada se dogadja i kako se dogadja,ali naposljetku ucim da znam svirat a ne da budem profesor tako da...vjerujem da i dalje radim ispravno.
Tako sam isto i gitaru krenio ucit i ispiso se za mjesec dva(sa 5 godina) al sam zato svaki dan sam ucio gitaru i sad mogu mnogima ja pokazivat iako mi to nije cilj ali ono....svi odgovori su u nama samima
|
|
|
||||
|
||||
|
šta da ti kažem,drago mi je zbog tebe
|
|||
|
|||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
![]() pridružujem se čestitkama. jebo školu i one koji tamo gube vrijeme.
|
||||
|
||||
|
Misliš "hebo školu..."?
|
|
|
|||
|
|||
|
A to je to!!! Koje slovo tamo-amo manje bitno!!! Samo sam htio pitati maestra dal' je to naucio u "školi", ili je to sam "skužio"!?
|
![]() |
|
|