![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Unatoč kiši koja je do posljednjeg trenutka nemilosrdno padala na središnjem je požeškom Trgu Svetoga Trojstva održana Večer pjesme i vina 2007.
Dvadeset novih pjesama izvela su najpoznatija imena hrvatske glazbene scene: Dražen Zečić, Mate Bulić, Jole, Sandi i Leo, ET, Jasna Zlokić, Prva liga,..... Proglašeni su pobjednici prošlogodišnje Večeri pjesme i vina prema glasovanju četrdeset hrvatskih radio postaja: 1. mjesto pjesma: JEDAN ŽIVOT MALO JE izvođač: PRVA LIGA autor glazbe: Aleksandar Homoky autor teksta: Terezija Buba Bognar autor aranžmana: Željko Nikolin 2. mjesto pjesma: NEKA JE ŠARALA izvođač: JASMIN STAVROS autor glazbe: Mario Mihaljević/Jasmin Stavros autor teksta: Mario Mihaljević/Jasmin Stavros autor aranžmana: Branimir Mihaljević 3. mjesto pjesma: TAMO GDJE DIŠEŠ izvođač: JASNA ZLOKIĆ autor glazbe: Marko Tomasović autor teksta: Željko Krznarić autor aranžmana: Aleksandar Valenčić
|
||||
|
||||
|
hehe... interesantno mi je gledati forumaše na tv prijenosu iz požege.
basisticu kako pjeva o svojoj maloj tamburici, a sviri veliku. basistice, trema te pere pomalo, a? ![]() milenij, kako su se spotakli na početku, hehe... (bez zlobe pišem). žestoka pjesma. dobri su. ko je zajebo? pjevač?
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 01-09-2007 at 22:14. |
|
|
||||
|
||||
|
meni je drago da vidim Homokya ponovno kako svira...doduše svirao je basprim kao šesti, ali bitno da se lagano vraća...
|
||||
|
||||
|
a ja još uvjek gledam i kaj reć pozdrav ekipi u požegi posebno forumašima
mislim svaka čast svemu ima stvari kojima skidam kapu ali stvarno sam se između ostalog dobro nasmijao na neke stvari ili bolje reć na dubokoumnost tekstova pogotovo onih koje potpisuje grujo ićo i v.v.škorvaga baš me zanima kak su došli u finale vidi se ko je "morao" bit na festivalu prije svega pohvala Prijeteljima i našem forumašu Hrvoju Zovku, Mileniju koji su mi bili jako dobri po svemu, Garavušama i našojo basistici koje su donjele malo promjene na festival a i pjesma je jako dobra iako sam ju ćuo prije par mjeseci baš mi ju je basistica pustila mala digresija na Trenkovce stvarno dečki su sve jako dobro odradili i Vicko napiso dobar aranžman ali pobogu ovaj leo je to otpjevo koda pjeva nekakvu Dalmatinsku Zagoru ili još gore šumadiju Draga bi to tak ljepo i puno bolje izveo a i Jakša je dobro rek "da su kasno počeli skupljat......." jer stvarno ova jebena pjesma o velebitu neznaš ko je gori izvođaći tekst ili pjevači mislim stvarno kaj ovi nisu slušali ostale na polufinalnoj većeri (najvjerovatnije i nisu) možda nemam temelja za ovak nešto pisat ali sam osjetio potrebu ipak je ovo forum to je samo moje skromno mišljenje baš me zanimaju komentari ostalih forumaša p.s. a i toncima je bio savršen ulet Škore kojem nisu ni mirkofon upalili
|
||||
|
||||
|
ićo 5. put izlazi...
![]()
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 01-09-2007 at 22:15. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
tonci opet...
|
||||
|
||||
|
Quote:
hrvoje111 |
|
|
||||
|
||||
|
Ja ne znam kakav je to strogi "ocijenjivacki sud" kad taj Ico toliko prezentiran!
Ne znam kako je to moguce kao da nema drugih autora! Hrvoje111 |
|
|
||||
|
||||
|
Ima ovdje kakav ""pirat"" u kakvom slučaju :-D Onak da zna neki linkić od pjesama sa tamburaške večeri :-D
Tko će došetati do trgovine :-D
|
||||
|
||||
|
a kolke su škorvagine stvari ajd nek bude od svakog jedna ali ona prava a ne ova smeća i da se malo drugi prezentiraju a ne samo grujo ićo kaj mu nije dosta autorska većer i jedna stvar na festivalu
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
Quote:
Hrvoje111 Last edited by hrvoje111; 01-09-2007 at 22:27. |
|
|
||||
|
||||
|
imaš na gmailu, ja sam uploadao...
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
||||
|
||||
|
evo još par slika
![]() veliki primaš ![]() back vokali ![]() veliki forumaš i još veći basprimaš ![]() trenkovci
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 01-09-2007 at 22:21. |
|
|
||||
|
||||
|
najbolje mi je zvučala kontra trenka (govorim o instrumentu) i prim od džentlmena.
rođo, kakav je ono prim?
|
||||
|
||||
|
Quote:
hrvoje111 |
|
|
||||
|
||||
|
ovog ću si stavit na avat... zakon je lik.
-(iz benda estam)
|
|||
|
|||
|
e forumaši,možete govorit što god hoćete,al pet puta je pet puta!kad vi to postignete,onda se javite! a tek kad budete imali svoj autorski koncert! teško. lako je pljuvat po nekom ko je nešto steko!
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
ja možda nemam kredibiliteta neke stvari pričat ali ima forumaša koji ima i koji nešto znače u tamburaškoj muzici i postigli su nešto i imaju i razloga a i prava pisat takve stvari p.s. a većina nas se predstavila pa kad već pišeš takve stvari da barem znamo ko stoji iza toga
|