![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ma nek im bude
a jbg jakša druge godine morate ranije počet skupljata i ja isto čestitam dečkima posebno ovima koji su prošli ali i polufinale je velika stvar i kaj chico veli bar su se proveli očekujeumo komentare kad se vratite
|
||||
|
||||
|
Tko je prošao dalje?
|
|
|
||||
|
||||
|
neznam, samo napisah da čestitam ko got to bio ali čestitke i svima ostalima
|
||||
|
||||
|
Vidi se kol'ko na festivalu drže do polufinalista... Za pjesme iz finala i iz zabavne večeri se može poslušati dio pjesme, a polufinalisti - štanga!
http://www.pozeskifestival.hr/conten...ategory/14/42/ Jel' se polufinale prenosilo na nekoj radio postaji?
|
||||
|
||||
|
dakle, prosli su witovski i neki Likote s nekom picom sto je urlikala na stageu... (to mi je totalno nejasno, jer se festival zove Zlatne zice SLAVONIJE, a ne Zlatne zice LIKE i GORSKOG KOTARA, al neka...)
dojmovi... organizacija Boze me sacuvaj... kao izvodjac sam morao platit parking... pa si dalje mislite... ajd, ak nist drugo, bar smo dobili nekakav rucak. bandovi koji su bili prisutni... bilo je svega... od djece do super sastava koji su me osobno odusevili (npr. Sad il nikad su mi imali super pjesmu, Valpovacki Sokci takodjer... i eto im pohvale!) sto se tice sounda... jbg. kad na monitoru nemas ono sto zelis imat, kako god to zvucalo vani... nije to to ako se ti ne osjecas ugodno dok sviras... al neka... znamo za ubuduce. a sad ono najbolje! zajebancija je bila super!!! eto, to su moji dojmovi s polufinalne veceri... btw. Icin koncerat je isto bio mrak!!! jedino sto je kisa sve sjebendala, al sta ces... ne mozes vrijeme birat...
|
||||
|
||||
|
Quote:
Ja prdlazem da organizatorima festival predlozimo neka procitaju kritike i pohvale sa ove stranice kako bi iduce godine mogli ispraviti gresku.Pozdrav od hrvoje111 Last edited by hrvoje111; 01-09-2007 at 15:25. |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Mda, misliš da je organizatorima stalo do toga što ljudi (i još manje, neafirmirani izvođači) misle o festivalu...?
|
||||
|
||||
|
Evo ja stigla s Fišijade... Cijela Požega je u duhu festivala, a naravno, već tradicionalno, pada kiša....
Sinoć je bilo ok, ali moglo je i puuuunooo bolje! Bilo je svakakvih izvođača, i kvalitetnih i onih malo manje, ali tako je svake godine. U finalnu večer su prošli neki Ličani ( Likote i neka Artemija- pjesma nema veze sa Slavonijom i ovakvim festivalom, ali eto... ) i Željko Witovski ( pratili su ga Đerdani). Ozvučenje je bilo jako loše... Ićin koncert je upropastila kiša! Eto, što reći.... Nadam se da će se do sutra sve skupa popraviti ( da neće biti kiše i da će razglas biti dobar).
|
|
|
||||
|
||||
to je želja svih nas još od početka novog festivala, tj. zadnjih 15-ak godina, ali džaba...
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() Salu na stranu. Treba ljude i sebe zabaviti sto je bolje moguce. Osim vas nitko od onih koji dodu na trg ili budu gledali prijenos nece slusati ciji se brac bolje cuje i slicno. Vazan je sveukupan dojam... Onaj tko slusa prepoznat ce dobru pjesmu ako ona to je... Tako da... Sto se mene tice... Kad budete imali priliku svirati ondje ucinite to sto bolje mozete i pokazite svima da to cinite iz ljubavi prema glazbi i dobroj zabavi, a ne za promociju i dobre novce kasnije. Nije sve u slavi Bat det's dzast mj opinjon Vidjmo se sutra u Pozegi |
|
|
||||
|
||||
|
Eh da zaboravih...
Kako se cini zasad ima nade da ce sutra biti i malo sunca Ipak, zbog moje lose srece u kladionici ovih dana... kitjobrane u djepove |
|
|
||||
|
||||
|
Evo i jednog meteorološkog izvatka
![]() Prilično obećavajuće,zar ne?
|
||||
|
||||
|
Slabo se zna vrijeme...stalno se mjenja.
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne budi pesimist. Kad tamburasi sviraju samo sunce sija. Ili barem kad dobro sviraju
|
|
|
||||
|
||||
|
Ne ljuti se Požežanu (uostalom i ja sam u Pž skoro pa doma). Razglas na trgu je uglavnom OK, ja sam zapravo mislio na zvuk na TV-u! Bojim se HTV-ovih stručnih tonaca kad je svirka uživo. Nama su jednom u Pž uspjeli zjbt čak i playback, tj. pjevač je išao na matricu, a majstori su van na TV pustili samo jedan kanal!!!
![]() edit: vidim sad da je na početku ove teme već bilo riječi o tome, čak Maestro priča o istoj situaciji na drugom mjestu (post #9 )
|
||||
|
||||
|
Quote:
kad sam ja svirao u požegi, tri dana je padala kiša bez prestanka. ![]() znači... uf.
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
A što sam se ja tamo znao smznit.A onda sam počeo nosit zimske jakne(nek se nađe)
|
||||
|
||||
|
E ko nema u glavi... Ima vec na ledima
|
|
|
||||
|
||||